DIY magnetiska kylskåp ordvarför har någon annans meddelande på ditt kylskåp? Återerövra din kylskåpsdörren, genom att återvinna dessa gratis kvadrat reklam magneter som täcker det anpassade kylskåp ord!

Vad du behöver för detta projekt:
-Platt kylskåpsmagneter (kolla din phone book(s) för advokat annonser)
-Adress etiketter (eller motsvarande klistermärke material)
-Rakblad eller sax
-Fin punkt marker(s)
-Linjalen
-Tillval: sandpapper

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY magnetiska anteckningsblock och penna

Jag har nyligen, funderat vad jag kunde göra med alla dessa PR magnetiska dekaler att få sjönk på min dörr. Jag var säker på att jag inte kommer att sätta dem upp någonstans så jag tänkte alternativ var att använda dem och jag kom upp med idén om att...

DIY magnetiska kryddhylla

jag tröttnade på min plain, gamla, dumpy lazy susan kryddhylla tar upp plats på min köksbänk, så jag beslöt att göra en väggmonterad magnetiska kryddhylla.för mer bilder och DIY roligt, gå hit: angelpeach838.wordpress.comSteg 1: Köpa material 1. blad...

DIY magnetiska krydda rack och kryddan behållare

lagra dina kryddor på väggen är ett bra sätt att frigöra värdefulla skåp utrymme i ett litet kök. Du kan göra din egen DIY vägg kryddhylla med hjälp av en cookie blad eller pizza stekpanna med magnetiska kryddan behållare-färgstarka kryddor kommer äv...

Ransom Obs magnetiska kylskåp poesi

kylskåp poesi som med en lösen Obs vibe.Idén kom från Modios kommentar om detta Instructable.Steg 1: Komma igång Behöver du:Ark magneter - jag bara använt mindre än ett blad för alla dessa ordTidskrifter och kataloger (som du är villig att skära upp)...

DIY magnetiska darttavla

Trött på alla dessa hål som punkteras i din darttavla? Inga problem. Nu kan du testa dina dart-kasta kunskaper med denna otroliga magnetiska darttavla!Eftersom det är magnetisk, förstöra inte det darttavla genom att göra hål varje gång du kastar en p...

Magnetiska kylskåp ljus

förvandla ditt kylskåp till en duk för LED konst. Alla förbipasserande kan placera och flytta den magnetiska lysdioder något sätt de vill skapa belysta bilder och meddelanden.Det är bra för hög trafik kök och det är kul för både barn och vuxna.Steg 1...

DIY magnetiska svetsning jiggar

Jag är en amatör svetsare. Mycket amatör. Jag köpte en liten Campbell Hausfeld buzz låda för några år sedan för att göra enstaka små svetsarbeten runt min butik. Eftersom jag inte använder det mycket eller försöker för att tjäna mitt uppehälle genom...

DIY magnetiska Delta gemensamma

jag gjorde en magnetisk Delta gemensamt kan hantera 250gms lätt. Detta är en DIY lösning, eftersom du kan skapa gemensamt mycket lätt.Här är vad som krävs1) en M6 Allen bult2) en M8 allen bult3) 1/2 tums stål eller MS sfär/boll.4) en neodymiummagnet...

Lätt DIY magnetiska Coil Pickup du CBG från en "Wallwart" transformator.

i den här videon visar jag hur du enkelt kan göra en magnetisk coil pickup för gitarren Cigar Box från spolen i en lätt att hitta 12 v "wallwart" transformator. Tonen är stor, och produktionen är hög. Processen är relativt lätt, men innebär att...

DIY magnetiska minimalistisk slida för multiverktyg

Hi, alla. Inte alltför länge sedan gjorde jag en ranger bandet minimalistisk slida för mina knivar och multiverktyg. Efter postning att tanken på ett forum, fick jag ett bra förslag på att försöka göra en minimalistisk slida av magnetisk kraft. Och d...

MagSafe för resten av oss: A DIY magnetiska nätadapter

vi alla vet att en av de vanligaste platserna för en laptop att bryta dess förmåga adaptern. Kombinationen av att vara direkt ansluten till moderkortet, värme, och konstant rörliga och skiftande leder kontakten att bli lös och slarvig. Så småningom a...

DIY magnetiska Locker påse

med skolan närmar sig snabbt, reklam finns överallt på tal om locker dekorationer och skolmaterial. Jag har haft oräkneliga problem med affären locker påsar. De som jag har haft tidigare är dyra, inte gjort robust nog, och saknar en stark magnetisk h...

DIY magnetiska applikator för Latent fingeravtryck utveckling

Även om det finns många kriminalteknik affärer i staterna, kan det vara frustrerande att hitta saker i ditt land (som i min situation).Om du vill göra din egen forensisk vetenskap experiment, är det bästa sättet att börja latent fingeravtryck.Så förs...

DIY magnetiska alger Scrubber – "Spiderman skurborsten"!

Hej alla,Efter att bli sjuk av städning alger från min tank har flyttat till en hög nitrat område, bestämde jag mig att bygga en alger skurborsten för min bräckt setup. Men eftersom jag inte har en sump eller rum i min huva jag beslutat att skapa en...

DIY: Magnetiska bokmärke klipp

"Gem och bindemedel klipp lämna veck på mitt papper.""Post-its lös dess klibbighet; Så inte miljövänliga. ""Jag förlorar mitt bokmärke hela tiden."Tja, mina vänner här är lösningen! Magnetiska bokmärken komma till hands när d...

DIY magnetiska krokar

Detta instructable förklarar hur du snabbt och billigt skapar en magnetisk krok som kan hålla vikten till 500 gram.Steg 1: Saker krävs Behöver du:En neodymiummagnetEn kapsyl, den typ som är gjord av metall och kan hålla sig till magneten.En trä krok,...

DIY Repurposed kylskåp för verktyg lagring

Så finner du kan berätta genom mina tidigare instructable inlägg jag återanvänder för nästan allt. För den här gången bestämde jag mig för att min gamla kylskåp var nästa skyldige i min master skapandet plan. Jag har inte mycket utrymme där jag bor o...

DIY magnetiska hammare

Gravitation kan vara en verklig smärta när du försöker avsluta ett projekt och din leveranser hamnar på marken.För trä hammare, placera din hammare i en vice grepp med handtaget uppåt. Borra ett litet hål och placera en metall bult inuti och limma de...

DIY magnetiska kopplingar

Hej innovatörer!Jag är tillbaka med en annan intressant instructable! i.e magnetiska kontakter!Med hjälp av detta kan vi enkelt ansluta AA, AAA, AAAA, C, D-batterier i våra projekt... dvs där batteriet använder de metalliska kontakterna..!så låt oss...