DIY MIDI baserade CONTROLLER (trummor) - TOWER OF POWERHär är steg för steg instruktioner till att göra din egen Tower of Power !!! Tower of Power är en ny MIDI-baserad domänkontrollant där du kan utföra din trumma prover som Bop It! någonsin velat kasta din MIDI-controller runt i händerna samtidigt kunna utlösa dina beats? Detta är instrumentet för dig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY USB DJ Controller

Många människor får in DJ dessa dagar, antingen som ett sätt att uttrycka sig själv eller ett sätt att tjäna extra pengar. Jag njuta av DJ eftersom det ger en mer intressanta inblandade och interaktiv musik-lyssnande erfarenhet, vare sig i sällskap a...

Elektriska Funkatron: En gitarr-stil MIDI Drum Controller

detta är min post i musikinstrument challenge.Framtidens människa , slagverkaren för jazzband Bela Fleck och Flecktones , har en MIDI-baserade slagverk controller, kallas Synth-Axe Drumitar, som bärs som en gitarr men använder fingrar sensorer för sl...

Arduino Midi fot Controller för Ableton Live

Jag är en nörd. Jag vet det. Jag gillar DIY'ing saker. Jag köpte en 3d-skrivare (som sitter på mitt kontor fungerar inte just nu)... och som att bygga drönare. Jag bita brukar bort mer än jag kan tugga och ofta måste gå till andra om hjälp. Den här g...

MIDI-foten Controller (Pedalera controladora MIDI) para Amplitube 3.

Instrucciones de Armandito y puesta en funcionamiento del Midi fot Controller.(Pedalera controladora MIDI) punkt Amplitube 3.Hola, uso habitualmente el programa Amplitube 3 para practicar con mi Guitarra, realmente me gustan mucho los sonidos y posib...

PACMOD MIDI-DJ Controller

för min sons födelsedag jag gjorde honom en DJ-controller för att likna en gammal skåp arcade maskin. Vad som följer är en kort översikt över processen för att göra det, inklusive kod.Teensy valdes som hjärnan beroende på det sätt det USB. Inte bara...

DIY Arduino baserad MIDI fot Controller

Jag har velat prova en gitarr looper ett tag, men jag gillar inte idén att använda pengar på en looper specifika pedal när jag kan använda en dator för det och eftersom jag har fått lära arduino för kul var mycket meningsfullt att göra en en arduino...

Teensy Monster v1.0 / / DIY MIDI-Controller

Välkommen till Instructable Teensy Monster!Detta Instructable hjälper dig montera din Teensy Monster, förstå hur man kan programmera den och ge många tips för att bygga en stor DIY controller.teensymonster.ccKöp din Teensy Monster här.https://github....

Dub Cadet: Holografiska MIDI & LED-Controller för Arduino - del 1

Jag tror holografisk musikinstrument blir vardagsmat i framtiden, visar överallt från skolor (Skolverket), hem (på skoj), till media kontor (för kreativitet), och i musik studios (för produktion). Anledningen är enkel: den holografiska musikinstrumen...

DIY - Sensor-baserade dörr lås

Dörr lås controller ges här är en enkel elektronisk koppling krets insåg med en billig unipolär Halleffekten sensor IC MH183. Denna CMOS switch IC innehåller avancerade chopper stabilisering teknik för att tillhandahålla noggrann och stabil Magnetisk...

DIY ARDUINO flyg CONTROLLER

Kan bygga en Arduino baserat flygning styrenhet som kan göra trådlösa PID tuning, orientering lås och höjd håller och placerar lås med hjälp av en GPS. OK så här DIY flyg controller är en pedagogisk Arduino baserad modul. Det är enkelt att göra, lätt...

Model Rocket Launch Controller läggas till Power Tool batteriladdare

Sammanfattning: Detta projekt använder en handfull av elektroniska komponenter och relativt enkel krets för att ändra en power verktyg batteri laddare kan också fungera som en modell rocket launch Str. viktigast, controller-laddaren behåller fullt fu...

DIY Xbox 360 controller mottagaren med en LinkIt

I detta Instructable, kommer att jag berätta hur man gör en Xbox 360 controller-mottagare att ansluta din Xbox 360-handkontrollen till din dator för att spela spel.För att göra detta, behöver du följande:Xbox 360 phat ROL styrelseLinkIt en och dess k...

DIY Modded PS3 Controller

två nätter sedan jag tänkte på hur jag kunde 'mod' min PS3-handkontrollen för att göra det bättre och mer personlig. Jag bestämde mig att skruva med random grejer att se vad skulle komma ut och... Skåda! Den mäktiga DIY sorta gamer's modded controlle...

DIY PC Fan Controller

detta instructable bör hjälpa dig att bygga en enkel 3 speed fan controller för någon 12v dc dator fläkt. Jag kunde inte hitta en anständig handledning på fan domänkontrollanter så jag har gjort denna enkla en. Detta är min första Instructable så jag...

Enkel DIY Christmas Light Controller

God jul y'all!!! Jag vet att det är sällsynt att jag gör en "vänners kompatibla, men jag kommer att göra en jul instructable för dig dag. Ett tag jag har velat göra en datorstyrd jul ljus installationsprogrammet men hade inte delarna för att bygga en...

DIY MIDI Expression Pedal

detta instructable visar hur ska ändra en wah-wah pedal för användning som en expression pedal. Det är faktiskt ganska enkelt, men du behöver veta hur man löda ordentligt, och har grundläggande mekaniska förmåga. Total tid: 1 timme. Total kostnad: $0...

DIY Midi cirkel kjol med fickor: inget mönster!

Hösten är över oss.Allt du behöver för att få är en bra bekväma kjol med ställen att lägga dina saker (fickor!).Denna kjolen är gjord i midi-längd, som är längden ser du ner banor och i butikerna till hösten. PANTONEs färg på säsongen för hösten 2014...

DIY billiga handske controller och propeller bil

Hej duI detta instructable jag ska visa dig hur man gör de billigaste handsken för att styra din robotar eller andra Arduino eller raspberry pi baserat projekt och till demonstration exempel jag ska även hur en liten tutorial hur jag gjorde bilen kon...

Arduino justerbar termoelement-baserade Controller med relä

jag nyligen skapat en Arduino justerbar Timer styrenhet med relä projekt att styra min veranda gasvärmare millivolt (thermopile). De bilder som används i projektet, liksom bilderna används i detta projekt är samma, eftersom det finns endast en minima...