DIY naturliga bodyscrubHej alla! Jag har velat dela min bodyscrub DIY sedan februari! Jag fick aldrig det och sist eftersom jag sprang ut min sista sats, bestämde jag mig att filma en kort video för att visa dig hur jag gör min egen kropp skrubba.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY naturlig make up remover

Alla naturliga DIY utgör remover... mycket effektiv...

DIY naturlig storlek telefon kontrollerade BB8 Droid

Idag, jag kommer att lära dig hur man bygger en arbetar, naturlig storlek, telefon-kontrollerade Starwars BB-8 droid! I den här självstudiekursen ska vi bara använda hushållsapparater material och en liten Arduino kretsar.`Min julklapp till pappa: En...

DIY naturliga Body Scrub och Spray

detta är en perfekt unik nuvarande idé som är genomtänkta och inte kostar mycket, eller ett bra sätt att behandla dig själv (* ^. ^) de flesta av ingredienserna är förmodligen redan i ditt kök så allt du behöver köpa är eterisk olja om du inte redan...

DIY naturliga hemlagad Mint toner för felfri & vacker hud

Hej skönheter, det är sommartid... Vi måste ta extra hand om vår hud i sommar. Du måste ha alla märkt hudproblem i sommar på grund av hot-varma vädret och den lätt, enkla och effektiv formulan är att använda toner på sommaren. På marknaden finns det...

DIY: Naturliga solskydd lotion

De flesta solkrämer innehåller giftiga och kemiska ingredienser som i många fall kan faktiskt främja hud cancer tillväxt och fri radikal produktion i kroppen.Alla köpta naturliga solskyddsmedel använda farmaceutisk kvalitet icke-Nano zinkoxid som der...

Holi-DIY naturliga färger

Holi är en vårfest, även känd som festivalen av färger eller festivalen av dela kärlek. Det är en gammal festival som har blivit populärt i många delar av södra Asien som människor av andra samhällen utanför Asien.Det är främst observeras i Indien, N...

DIY naturliga bordsdekoration rock / ljus hållare

när jag gick på semester i North Carolina mig och min pappa gick vandring och jag plockade upp några sval sett stenar. Och jag hade lite extra tid idag så jag bestämde mig att göra detta instructable. njuta av.Steg 1: Få din rocks Okej jag inte komme...

DIY mandel bodyscrub-för vackra hud i vinter - vinter hudvård

Hej killar kolla in hur man gör mandel Body scrub-för vackra hud i vinter-vinter hudvårdFör detta behöver du,Mandel pulver,Obehandlad mjölk,Steg 1: Du kan titta på hela videon tutorial här:Se till att prenumerera för mer videor! ♥...

DIY naturliga tänder blekmedel jag hur vita tänderna naturligt jag hem rättsmedel

Hej killar idag jag kommer att visa dig hur man får omedelbar snabb och bästa sättet att göra dina tänder bleka hemma naturligt kolla in fullständiga video läraren på hur till:Om du gillade Vänligen ge tummen upp och gillar..!Steg 1: För detta du beh...

DIY anti-celluliter bodyscrub

Bästa bodyscrub någonsin... otrolig doft... försök diy cellulitmassage bodyscrub......

Alla naturliga choklad bodyscrub

Om du har haft en tuff dag och behöver några uppfriskande, eller om du bara vill ha frisk hud, kommer att göra detta helt naturliga bodyscrub--infunderas med choklad--garanterat att bli en framgång.Detta är mycket enkel att göra och lätt att förvara....

(Första) sparsam Refashionista DIY Makeover

Välkommen till min första helt refashioned (ingen budget) DIY makeover! RAID-din garderob & Upptäck hur du kan skapa en bedårande klänning & upcycle en pashmina i en udda beskurna kimono jacka + få DIY för en snabb och enkel naturlig makeup!Här är...

DIY Make-up remover

DIY naturliga 2 fas make-up remover är billig, lätt att göra och mycket effektiv. Kräver endast 2 naturliga ingredienser......

DIY: 2 fas make-up remover

DIY naturliga 2 fas make-up remover är billig, lätt att göra och mycket effektiv. Kräver endast 2 naturliga ingredienser......

Hur till bygga smuts billiga hus

någonsin undrar hur man bygger en enkel hem för väldigt lite pengar, utan att gå in skulden? Nyckeln är att använda billig, lokalt tillgängliga naturmaterial sådan jord, liten diameter trä och halm för att hålla kostnader till ett minimum. Roligt är...

Ultimate Guide till att ta hand om färgat hår

Hej momoluvers, det är Momo. Om du funderar på att byta upp din hårfärg för det nya året, kommer att denna guide vara ett liv sparare! Jag har gjort omfattande forskning för att inkludera den bästa tips och tricks, som häftigt produkter framtagen spe...

BB8 ritning turtle

Este proyecto trata acerca de un carrito que dibujo en basera en un determinado código, caracterizado como BB8 de la saga Star WarsSteg 1: BB8 projekt Arduino UNO ITESM CEMJulieta Noemí Rivera Fonseca A00908715María José López Ponce de León A00967886...

Med pepparmynta gummilister som en mus frånstötande

Gnagare infestationer är en av de vanligaste problemen, särskilt i hem, där det finns inget årligt underhåll. Det är förståeligt om du inte har tid... Jag har inte heller. Så, detta instructable kommer att vara på hur du kontrollerar din fastighet in...

DIY alla naturliga kyla & Healing sommaren Body Lotion

Hej härliga människor,Detta instructable planerades inte men efter att ha sett slutprodukten jag kunde inte motstå mig att dela med er alla.Nyligen hade jag läst mycket om fysiska välbefinnande och Ayurveda. Ayurveda säger"Vad du lagt i din kropp är...