DIY naturliga Body Scrub och Spraydetta är en perfekt unik nuvarande idé som är genomtänkta och inte kostar mycket, eller ett bra sätt att behandla dig själv (* ^. ^) de flesta av ingredienserna är förmodligen redan i ditt kök så allt du behöver köpa är eterisk olja om du inte redan har några.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY farinsocker + kaffe Body Scrub

dag ska jag visa dig hur du gör din egen lyxiga kropp skrubba hemma! Det är billigt att göra, kul och känns fantastiskt :) Jag visar i min instructable hur jag gjorde en sats och några in en gåva på flaska. NJUT!Steg 1: Samla ingredienser och verktyg...

Farinsocker vanilj Body Scrub recept

DIY farinsocker & vanilj Body Scrub receptEn FiberArtsy handledningFörra veckan delade jag med dig min super mumsig Citron Sugar Scrub receptoch jag lovade er farinsocker & vanilj Body Scrub så här är det. Här skrubba inte bara exfolierar huden me...

Mandel Mochachino Body Scrub

innan du ner din första kopp java, vakna upp huden med en energigivande kaffe sugar scrub! Du kommer att njuta av choklad-kaffe doften medan sockret tar bort gamla hudceller, koffein minskar rodnad och oljor återfuktar och mjukar upp huden.De flesta...

Naturliga Tick myggmedel och Tips för att hålla fästingar bort

för några månader sedan min flickvän och jag tog vår hund Tucker och gick Geocaching i skogen nära vårt hus. Vi hade en bra dag att hitta cachar och handel godsaker, men när det var dags för att gå hem för dagen märkte vi en massa små svarta och röda...

Kokos kaffe Body Scrub kuber

http://www.savynaturalista.com/2013/08/21/Coconut-Coffee-Body-Scrub-CubesBody scrub kuber som använder kaffesump; ett bra sätt att skrubba kroppen och lägga till fukt...Kolla in länken för mer info :)...

MURARE burk SCRUBS och salter

Behöver du stora och små mason burkar.FÖR SCRUBS:Stor bunkemäta skedar och kopparOlja för att förstora (kokos, druvkärnor, olivolja)Eterisk olja eller växtbaserade tealkaramellfärg (valfritt)oavsett ingredienser för skrubba du.Jag använde havregryn o...

DIY väderbeständig och vattentät blixt driva!

DIY väderbeständigt och vattentät enhet. Perfekt för Camping, vandring, och Rafting eller andra tillfällen!Steg 1: Matierials, verktyg, ansvarsfriskrivning Jag är inte ansvarig för allt som händer dig, DATA eller andra åtgärder för skador du upprätth...

DIY projekt, samhällen och kulturer

ett år sedan eller så, vi bjöd in DIY entusiaster från Instructables, Ravelry, Adafruit, Craftster, Dorkbotoch Etsy att fylla i vår enkät på DIY samhällen, projekt och kulturer. Vi fick 2600 + svar på bara några veckor. Många många tack till alla som...

Sea Salt Body Scrub

denna sea salt scrub/tvål kommer att lämna dig ren och slät.Njut! ;)Steg 1: Samla dina ingredienser För denna lätt scrub allt du behöver är:• Liten mängd babyolja• Havssalt• SchampoLägg mer av någon sak om du vill.Steg 2: Häll i babyolja Häll babyolj...

DIY randig Ljusstakar och Spray målade innehavare

Piffa upp en gammal uppsättning av Ljusstakar med sprayfärg och skapa stripe Ljusstakar att matcha.Steg 1: Vad du behöver Ett sortiment av Ljusstake innehavare (kan matcha eller vara från olika uppsättningar)Latexfärg (vi använde Valspar varumärke i...

DIY hud ljusnar Aloe Vera Body Scrub I Hemlagad DIY skönhet

Hej killar idag jag kommer att visa dig hur du gör din egen hemlagade Aloe Vera kropp skrubba. Det är enkelt och lätt att göra. Det hjälper till att lysa upp din hudton.Klicka här för att se full video på hur till tutorial:Tack för att titta på. Om d...

DIY Sweet Mint Body Scrub

allt du behöver är lite farinsocker, honung, olivolja och några söta myntablad (eller någon mynta eller doft i allmänhet som du väljer.)För användning på händer, fötter, armbågar, etc.Visste du att mynta är ett bra insektsmedel också?Myntverket har m...

DIY organiska gurkmeja Body Scrub för glödande hud

Hej skönheter dag ska jag visa dig hur man gör homemade naturliga organiska gurkmeja skrubba för glödande hud. Hudvård med gurkmeja används från århundraden i Asia.Turmeric innehåller hög antioxidantegenskaper som hjälper till att hudföryngring.För h...

DIY naturlig storlek telefon kontrollerade BB8 Droid

Idag, jag kommer att lära dig hur man bygger en arbetar, naturlig storlek, telefon-kontrollerade Starwars BB-8 droid! I den här självstudiekursen ska vi bara använda hushållsapparater material och en liten Arduino kretsar.`Min julklapp till pappa: En...

Lyxiga citron Hand Scrub (och laxerande!)

Denna hand scrub gör händer mjukare, och bleknar även solfläckarna och mindre hand missfärgningar! År sedan deltog jag i invigningen av en mycket hög klass butik. I badrummet hade de en prov burk en salt scrub. Butiken blev senare ett offer för den e...

Enkel allt-i-ett ansikte tvätt/massage olja/body scrub

akne har aldrig varit ett stort problem för mig, men jag fick ibland flare ups runt "då." Men jag ville verkligen göra något för att hålla huden mjuk, få mig att känna utvilad, och ren och krympa mina porer.En magisk sak hände en dag... Jag fick...

DIY naturliga bodyscrub

Hej alla! Jag har velat dela min bodyscrub DIY sedan februari! Jag fick aldrig det och sist eftersom jag sprang ut min sista sats, bestämde jag mig att filma en kort video för att visa dig hur jag gör min egen kropp skrubba.Steg 1: ingredienser 1 dl...

DIY naturliga hemlagad Mint toner för felfri & vacker hud

Hej skönheter, det är sommartid... Vi måste ta extra hand om vår hud i sommar. Du måste ha alla märkt hudproblem i sommar på grund av hot-varma vädret och den lätt, enkla och effektiv formulan är att använda toner på sommaren. På marknaden finns det...

DIY ris pulver Scrub: En asiatisk hud blekning hemlighet jag hemgjord hud ljusnande mask.

Hej skönheter dag ska jag visa dig hur man gör huden ljusnande Rispuder skrubba. Det kommer att hjälpa dig att göra din hud whiten, ljusare och jämnare.Klicka här för att titta på hela videon handledning om hur man:Om du ger video tummen upp & gillar...