DIY randig Ljusstakar och Spray målade innehavarePiffa upp en gammal uppsättning av Ljusstakar med sprayfärg och skapa stripe Ljusstakar att matcha.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY naturliga Body Scrub och Spray

detta är en perfekt unik nuvarande idé som är genomtänkta och inte kostar mycket, eller ett bra sätt att behandla dig själv (* ^. ^) de flesta av ingredienserna är förmodligen redan i ditt kök så allt du behöver köpa är eterisk olja om du inte redan...

Spray målade kökshanddukar

enkel DIY! Designa din egen kökshanddukar med Preval sprutan, tyg färg och målartejp.Gör din egen genom att skapa geometriska former, som trianglar, med målare tejp och sprutas på tyg-färg. Vi tror att dessa kökshanddukar skulle se fantastiska med lj...

Star Wars C3PO och R2D2 målade skor!

Star Wars C3PO och R2D2 målade klackar!Ja--det är skorna du söker!Jag blev inspirerad av dessa R2D2 klackar som Mikeasaurus gjorde!Jag inte lägga till tech och jag blandade dem upp lite... menVem vill inte ha missmatchad droid skor???Jag älskar hur d...

CNC Vinyl Spray målade stolar

Hur du använder anpassade vinyl klistermärken för att förvandla ett vanligt stol till en showstopperDetta instructable kommer använda:-CNC vinyl cutter-vinyl-x-acto kniv eller skalpell-sprayfärg-spray booth (förslagsvis)Du kan kolla in andra saker ja...

DIY Makeup lagring och organisation

Välkommen till DIY Makeup lagring och organisation idéer! I den här videon kommer jag att visa dig organisera tips för din skönhet produkter, såsom smink paletter, Hårprodukter, hur du gör din egen lazy susan och hur man gör en makeup borste "träd&qu...

DIY andetag MYNTVERKEN och middag MYNTVERK godis

någonsin ville göra egna andetag myntverken, antagligen inte men im kommer för att visa dig hur!Steg 1: Vad du behöver1 3/4 dl ren sockerrör är bästa eller 15 fl oz3/4 kopp ljus majssirap 6 fl oz1/2 kopp vatten1 tsk mynta olja(Läs om hur du extrahera...

Hemgjord Micro vertikal malning maskin DIY Z-axeln och komplett

Hemgjord Micro vertikal malning maskin DIY Z-axeln och komplettMotoriserad metall tabell Mini malning maskin för metallbearbetning DIY träbearbetning Power verktyg maskiner Student skola Modelmaking.This verktyg är en fräsning fräs, fräsning maskin,...

DIY inredda anslagstavlor och Push Pins

jag gjorde dessa corkboards att hänga saker på mitt arbete. Jag behövde det funktionella utrymmet men också ville ha lite färg och dekoration i mitt tråkiga gamla kontor. Jag gjorde också några söta lilla knappen tummen nubb/push pins att lägga till...

DIY egen Stencil och fläcken möbler!

-Stencilen och fläcken möbler med en skräddarsydd stencil!Här är lite alarmerande före och efter...Steg 1: Skaffa möbler objekt. jag började med ett nattduksbord som var i allvarligt dåligt skick.Lim, bucklor, stötar, vattenfläckar, klistermärke goo....

Spray målade uteplats stolar

hur jag målade några konst stolar med Krylon spray paint.I höstas hade jag ber vissa klienter mig att måla några gamla 50-tal stil uteplats stolar i vissa djur print utseende. Jag bestämde mig på zebra och leopard och med titeln paret "rovdjur och by...

Spray målade armbåge patchar

armbåge patchar är heta just nu, men att få utseendet kan vara dyr. Det är därför vi har skapat en snabb och prisvärt sätt att DIY din egen armbåge patchar. Den här är inspirerad av alla hjärtans dag.Här är vad du behöver:En långärmad bomull T-shirtH...

DIY startpaket Makeup och mycket mer!

jag har varit intresserad av att göra min egen hudvårdsprodukter under många år. Den främsta orsaken jag gjorde min egen var eftersom jag ville vissa dofter som jag inte kunde hitta och jag hade torr hud och ville ha något som vill återfukta med ut a...

Spray målade kuddar

har varit kärleksfull detta chevron mönster länge nu och fortfarande inte har sett något fint tyg i butikerna. Samtidigt trädgårdsbord (se på hem-Dzine.co.za), spray jag också målade ett par gamla plast stolar som var fast i ett hörn av trädgården (s...

Spray målade kaffe mugg

förvandla en tråkig vit mugg till eleganta fat, med hjälp av sandpapper, metalliclack, runda märkning klistermärken och Preval sprutan. När det gäller att måla, har du flera alternativ. Läs vidare för att veta vilken som är bäst för dig.Akrylfärg: Fö...

DIY avstämd och monogram glas vin

Visste du någonsin ett barn som ständigt skulle göra buller med sitt vatten glas på ett bord? Kanske du var att ungen, och kanske är du fortfarande den ungen.Då, det var kul, men nu är det klart cool! Alla objekt har en frekvens som gensvar, en ton o...

DIY tråd och Jewel halsband

gör din egen $500 halsband med broderi tråd och hand-me-down smycken! DIY från min blogg, www.thanksimadeitblog.com.Steg 1: DIY broderi tråd och kostym smycken halsband Verktyg och material:Brodertråd (jag använde ca 9 nystan i en tonomfånget i rosa,...

Asymmetrisk randig topp och matchande pannband

denna topp har en asymmetrisk nertill och smickrande diagonala ränder. Gjorde jag mig av två oönskade skjortor, men några stickade tyger skulle göra fint.De överblivna rester blev ett roligt, flätat pannband som matchar upp perfekt.Steg 1: Strimlat d...

Land Potter stenar ut DIY Juke Box (och möjliga framtida Instructable)

byggs från 90% återvunnet / hittade och eller skräp delar. Detta är min DIY Touchscreen Jukebox.Det är byggt från:1 Dell Pavilion mitten 80 stationär bärgade dator, med Windows 98.1 kopia av WinAmp gratis från www.winamp.com)2 högtalare från en trasi...

DIY dräkt och egyptisk prinsessa Makeup Tutorial

Dess nästan Halloween!. Jag hoppas verkligen ni njuta av denna video, och låt mig veta vad du kommer att vara i år för Halloween...I den här videon visar jag hur du skapar denna super lätt egyptisk prinsessa/grekiska gudinna makeup ser aaand en DIY d...