DIY PVC vägg monterad garderob skoställVi hade ett problem i mitt hus. Vi har en hel del skor och jag kan eller inte kan vara skyldig till att vara för lat för att lägga dem tillbaka i slutet av dagen. Detta innebar vår garderob hade blivit lite av en slump. För att få kläder ur garderoben fick vi hoppas att navigera minfältet skor över hela garderoben golvet. Vi hade ungefär en 50% framgång och min fru var inte att ha det längre. Drastiska mätt vid behov!

För att bekämpa min egen lättja tänkte jag på denna sko rack. Jag hade sett snyggare och mer listig sko rack gjort i en liknande mode online och tyckte det skulle vara häftigt att ta konceptet och montera den på väggen. Slutresultatet kan ha räddat ett äktenskap. (-;

Se Steg
Relaterade Ämnen

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blowgun

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC blåspistolI denna video, kommer att jag visa dig hur man gör detta awesome airsoft pistol drivs av lungorna.Det har snabb förändring klipp för snabb omlastning för sin enkelhet, det är ganska mäktig.Det ser ut...

Enorma monterad garderob med 3D stil dörrar och små skåp.

Enorma monterad garderob med 3D stil dörrar och små skåp. Tillhandahöll, utrustade och målad av Art Carpentry i Brentford,London.Order nu inbyggda garderober här: http://artcarpentry.co.uk/ Art CarpentryTel: + 44 74 00931355E-mail: officeWeb: www.art...

DIY: 100W LED ficklampa monterad i PVC-rör

I den här videon kommer jag att göra super ljusa 100W LED ficklampa i PVC pipe bostäder.Huvudsakliga delar köpte från ebay. Du kan enkelt hitta dem genom att skriva denna text på ebay söka låda:-100W COB LED chip;-100W LED reflektor, objektiv, lins f...

DIY pvc flera guitar stand

ett enkelt och billigt stativ för en eller flera gitarrer. Tar kanske två timmar att bygga.Mod är baserad på imarunner2's pvc cykel rack.Steg 1: reservdelslista Detta är en 4 gitarr version.Jag köpte två 10 fot 3/ 4 tums pvc rör och hade dem halveras...

DIY PVC Gopro stabilisering fäste

Detta DIY video visar dig hur man gör en PVC stabilisering fäste för en Gopro eller andra små-medelstora medelstora kamerafäste. Finns också möjlighet att göra det en aning större så du kan sätta ett ljus och en mikrofon på den.För att göra detta fäs...

Lätt DIY PVC fiskespö hållare & arrangör för lagring

Vad vi behöver: sex T bitar av PVC, fyra hörn bitar av PVC, tio fot långa PVC rör (vi använde 1,25" PVC pipe), PVC pipe lim, en sågKlippa tio, fyra tum, bitar av dina tio fot PVC rörSkär sex, åtta tum, bitar av din PVC-rör (nu blir det kortare än 10...

DIY PVC enda Guitar Stand

Heavy duty Gitarrställ, kommer inte spets och kramar gitarr, med 3/4 PVC....

DIY PVC Bow Stand - billigt och enkelt

Vad du behöver: 5-T PVC rördelar, 4-hörn PVC rördelar, 2-lock i ändarna, 1-Cross pjäs, 1 - 1 1/4 "x 1 1/2" koppling, 1 - 1 1/2 "x 2" koppling, 1 - 2 "x 3" koppling, 1 - 2' 2" PVC-rör, 2 - 10' 1 1/4" PVC-rör, PVC Cem...

DIY PVC backventil (för membran rör)

Kolla in fler av våra skapelser på vår hemsida!Hej alla! Vad som följer är först hyggligt fungerande version av en backventil för min egen uppsättning av membranet rör.För lite bakgrund: jag behövde en ventil som skulle göra det möjligt för luften at...

DIY PVC GoPro filmar Rig(for less then $20)

** denna rigg är för ljus kamera, såvida du inte ändrar min rigg för att få mer stöd **Hålla GoPro med bara händerna kan få tröttsamt och också orsaka instabila footage, detta montera underlättar en film och du får klart filmen som du vill.När du byg...

DIY PVC högtalare

Hej, ännu en pvc projekt.Denna gång im med en cool pvc högtalare. Nyligen jag gjorde en kraftfull 7.1 och där saknar det av en center-högtalareså jag beslöt att göra en mitthögtalare med pvc,gå kastade bilder och fråga mig om du har frågor.Steg 1: De...

DIY PVC Pipe Hula Hoop

Ska idag jag visa dig hur man gör en professionell rockring, inte som de billiga kiddy som du kan köpa i affären. Du kan göra dem någon storlek för att passa alla. De är bra för vuxna och barn. De är bra för att utöva och roligt för hela familjen. En...

DIY PVC löda rök Extractor

Jag gör en löda rök extraktet med hjälp av PVC-plastSteg 1: Skär 3mm PVC plast dukJag börjar med att skära 3mm tjock PVC plast duk i rätt dimensioner att göra rutan. Framsidan har en cirkel öppning för luften att dras.Steg 2: Frontpanel med cirkel ut...

DIY PVC klämma

Detta var en genomförbarhetsstudie för att se om jag kunde göra en låg kostnad klämma ur PVC-rör. Jag gjorde detta till en av "200 psi" eftersom det var vad jag hade händig.Jag såg nyligen en I'ble av någon annan att göra klämmor genom sågning i...

DIY PVC bow 75 + lb draw!

Detta är en kraftfull pvc båge som har en dra vikt på 75 + lbs. Några av de saker som behövs är valfritt men för att garantera hållbarhet och driver rekommenderar jag att använda allt i denna instructible. ** Jag är inte ansvarig för skada eller skad...

DIY prisvärd säng, garderob och skrivbord

Jag byggt sängen och skrivbord-del ett tag sedan, men först nyligen lagt till kläder och sko rack. Förutom min skrivbordsstol är det nu enda möbler i mitt rum, att göra utrymmet verkar större och ljusare. Bygga det tog ett tag, men jag arbetade ensam...

DIY PVC Tripod

Things that you will be needing:1. 1" pvc-rör X 2.5ft2. 1/2" pvc-rör X 5ft3. 1" pvc cap X 14. 1/2" pvc cap X 55. 1/2" pvc cross T X 16. små nötter & bultar X 2 (vet inte de exakta mått, men det borde vara av storleken co som d...

DIY PVC $10 undervattens ljus arm

jag köpte nyligen en ny kamera för dykning och jag bestämde mig att spara lite pengar på en belysning rigg.Jag ville inte betala stora pengar för att köpa en specifik arm för min kamera och ljuset så jag lägger ut något tillsammans av PVC. Jag använd...

DIY PVC Sling & pil

I detta projekt som jag ska visa dig hur man gör en enkel slangbella pil från gemensamma hushållet levererar.Om du inte föredrar att läsa, kan du hoppa över den och titta på videon där jag har istället förklarade alla steg i detaljer.Steg 1: Vad du b...