DIY PVC $10 undervattens ljus armjag köpte nyligen en ny kamera för dykning och jag bestämde mig att spara lite pengar på en belysning rigg.

Jag ville inte betala stora pengar för att köpa en specifik arm för min kamera och ljuset så jag lägger ut något tillsammans av PVC. Jag använder 3/4 tum pvc eftersom det är vad jag hade, men jag är säker på att 1/2 tum skulle förmodligen vara lika stark och mer kompakt.

UPPDATERING - jag fick just några bra input från en vän - en blandning av 1/2 och 3/4 tums rör kan vara ett bra tillfälle att göra denna uppsättning hopfällbar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY PVC ROV undervattens videobot

detta är en ROV (fjärrstyrda fordon) som jag gjort att funktioner en onboard video kamera som sänder live video tillbaka till den bärbara datorn ansluten i slutet av tjuder. Roboten är också ansluten till en fjärrkontroll som tillåter full 360 grader...

DIY rumsdofter blommig te ljus

Detta DIY rumsdofter blommig te ljus är det perfekta sättet att ha ljus i ditt hem, utan risk för att ha en öppen låga oroa. Detta ser verkligen söt och är verkligen lätt att göra, bara att följa min praktiska steg för steg guide att se hur.Tack för...

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blowgun

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC blåspistolI denna video, kommer att jag visa dig hur man gör detta awesome airsoft pistol drivs av lungorna.Det har snabb förändring klipp för snabb omlastning för sin enkelhet, det är ganska mäktig.Det ser ut...

DIY PVC undervattens plattform för Gopro

Här förklarar jag hur man gör en undervattens plattform för GoPro (AKA, The fack)....

DIY PVC Gopro stabilisering fäste

Detta DIY video visar dig hur man gör en PVC stabilisering fäste för en Gopro eller andra små-medelstora medelstora kamerafäste. Finns också möjlighet att göra det en aning större så du kan sätta ett ljus och en mikrofon på den.För att göra detta fäs...

DIY PVC GoPro filmar Rig(for less then $20)

** denna rigg är för ljus kamera, såvida du inte ändrar min rigg för att få mer stöd **Hålla GoPro med bara händerna kan få tröttsamt och också orsaka instabila footage, detta montera underlättar en film och du får klart filmen som du vill.När du byg...

PVC flimmer LED ljus

Hur man visar hur man gör ett 3 skiktad PVC ljus med fladdrande LED, pvc-rör och varmt lim!Dessa kunde användas för Halloween, bröllop centerpieces, heminredning och presenter!Jag köpte alla mina PVC objekt på Lowes beror på att den gemensamma jordbr...

Lätt DIY böjd Plywood ljus Fixtues (nr ångande, laminering eller kerf nedskärningar!)

Varför är armaturer så dyra.. .för livet av mig kan jag inte förstå de orimliga priserna för vissa ljusa nyanser.Jag har aldrig haft en anledning att köpa en nyans (orsak jag bodde på platser som redan hade några... och eftersom jag inte äger huset.....

PVC-kamera och ljus montera

jag har velat göra tid-förfaller av mina konstverk för en lång tid, men aldrig hade kapacitet att spela in någon konst som jag gjorde icke-digitalt. När jag köpte en webbkamera trodde jag jag hade hittat svaret men jag insåg att jag aldrig haft rätt...

DIY PVC vägg monterad garderob skoställ

Vi hade ett problem i mitt hus. Vi har en hel del skor och jag kan eller inte kan vara skyldig till att vara för lat för att lägga dem tillbaka i slutet av dagen. Detta innebar vår garderob hade blivit lite av en slump. För att få kläder ur garderobe...

DIY PVC armborst

OmDetta är en enkel att göra armborst tillverkad i trä och PVC-rör som kräver endast handhållna verktyg.Denna armborst var avsedd att vara lätt kan demonteras så kan du ta det någonstans du vill.Förresten, är det min första Instructable någonsin...De...

Lätt DIY PVC fiskespö hållare & arrangör för lagring

Vad vi behöver: sex T bitar av PVC, fyra hörn bitar av PVC, tio fot långa PVC rör (vi använde 1,25" PVC pipe), PVC pipe lim, en sågKlippa tio, fyra tum, bitar av dina tio fot PVC rörSkär sex, åtta tum, bitar av din PVC-rör (nu blir det kortare än 10...

DIY PVC enda Guitar Stand

Heavy duty Gitarrställ, kommer inte spets och kramar gitarr, med 3/4 PVC....

DIY pvc flera guitar stand

ett enkelt och billigt stativ för en eller flera gitarrer. Tar kanske två timmar att bygga.Mod är baserad på imarunner2's pvc cykel rack.Steg 1: reservdelslista Detta är en 4 gitarr version.Jag köpte två 10 fot 3/ 4 tums pvc rör och hade dem halveras...

DIY IV tillgång praktiken arm med flyter blod

Jag gjorde denna IV praktiken arm en dag för EMT skola. Det fungerade ganska bra och ledsen för dålig kvalitet video.Steg 1: IV läkarmottagning ArmJag gjorde min EMT-jag förra året och för min presentation / projektet bestämde jag mig för jag skulle...

DIY PVC Bow Stand - billigt och enkelt

Vad du behöver: 5-T PVC rördelar, 4-hörn PVC rördelar, 2-lock i ändarna, 1-Cross pjäs, 1 - 1 1/4 "x 1 1/2" koppling, 1 - 1 1/2 "x 2" koppling, 1 - 2 "x 3" koppling, 1 - 2' 2" PVC-rör, 2 - 10' 1 1/4" PVC-rör, PVC Cem...

DIY PVC backventil (för membran rör)

Kolla in fler av våra skapelser på vår hemsida!Hej alla! Vad som följer är först hyggligt fungerande version av en backventil för min egen uppsättning av membranet rör.För lite bakgrund: jag behövde en ventil som skulle göra det möjligt för luften at...

DIY murare burk glas ljus täcker

Lägg till stil och färg till valfritt rum genom att skapa enkla mason burkar lätt täcker.Detta projekt är så snabbt och lätt att göra och armaturer kan du skapa är oändliga.Material som behövs:-Mason jar(s)-Armatur-Lampor-Exacto kniv-SaxTid: 10-15 mi...

DIY PVC högtalare

Hej, ännu en pvc projekt.Denna gång im med en cool pvc högtalare. Nyligen jag gjorde en kraftfull 7.1 och där saknar det av en center-högtalareså jag beslöt att göra en mitthögtalare med pvc,gå kastade bilder och fråga mig om du har frågor.Steg 1: De...