PVC-kamera och ljus monterajag har velat göra tid-förfaller av mina konstverk för en lång tid, men aldrig hade kapacitet att spela in någon konst som jag gjorde icke-digitalt. När jag köpte en webbkamera trodde jag jag hade hittat svaret men jag insåg att jag aldrig haft rätt vinkel.
Eftersom vi är ingenjörer och lösa problem är vad vi gör, min vän Silas Hughes och jag designade och byggde en superenkel montering för både min webbkamera och overhead ljus.

För detta bygga använde jag 4' av 1/2" PVC, en L gemensam, en 4-vägs gemensamt, en handfull zip band och en lånad PVC cutter.

Detta bygga tog mig ~ 20 minuter och bara kostar ca $6. Super lätt, rätt?

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY PVC $10 undervattens ljus arm

jag köpte nyligen en ny kamera för dykning och jag bestämde mig att spara lite pengar på en belysning rigg.Jag ville inte betala stora pengar för att köpa en specifik arm för min kamera och ljuset så jag lägger ut något tillsammans av PVC. Jag använd...

35mm film i gamla kamera (och redscale effekt)

efter nästan två år efter stora projekt på Instructables, är det dags att göra en själv! Eftersom detta projekt är mycket enkel, och jag ska ge dig 3D-filer du behöver, det är bara en mycket kort foto-instructable.Om du gillar det, tveka inte att rös...

En kompakt PVC kamera Uderwater inhägnad

Detta är mitt första försök att bygga en vattentät kamera inhägnad. Den är utformad för att passa en ficklampa spionkamera tillgänglig från olika online detaljisterna för omkring 45$. Jag ville ha något som inte skulle lägga för mycket bulk till kame...

TARDIS bokhylla med ljud och ljus

Detta är en instructable om hur man gör en 3/4 skala, 1/2 djup Tardis bokhylla. Det är modellerad efter den 10: e läkare Tardis från brittiska BBC America och BBC visar "Doctor Who". Det var en avläggande av examen för min syster och tog mina fö...

Hur man bygger en Spooky arbetar vindbrygga med ljud och ljus

när vi först tänkt tanken på att lägga en vindbrygga till vår medeltida tema hemsökta skogen, vi tänkt en enkel träbro med lite spooky kedjor. Men jag är säker många av er vet, "enkla" idéer sällan förbli när kvar i medvetandet hos människor som...

Hur man gör en kepsmakarperiods stil PVC Atlatl och Dart

Hej alla! Idag ska vi bygga en atlatl av PVC VVS-rör. Detta är en av mina favorit stilar av atlatl att göra, inspirerad av atlatls av kepsmakarperiods kultur i sydvästra USA och atlatls i Mesoamerika. Det är en trevlig flexibla atlatl som fungerar br...

Installera en omvänd kamera och monitor.

i ett försök att förbättra säkerheten, jag installerade en omvänd kamera kit på ett fordon. Detta fordon har redan beep beep typ omvänd sensorer men det hjälper också att kunna se.Steg 1: Klippa ett hål i stötfångaren. Såg den kit kom med ett hål för...

Artemis & Apollo: Dans med Arduino och ljus upptäckt

enligt den antika grekiska mytologin, Artemis och Apollon var odödliga tvillingar födda länge sedan på en bergig ö i Egeiska havet. Artemis, hennes jakt båge redo och fleet fötter stoppning skogsmarken, regerade som gudinna av månen. Hennes tvillingb...

Bygga en slumpmässig musik och ljus Generator och glimt bevis för Gud

skapa verkligt slumptal verkar vara omöjligt. Det är, men ganska lätt att använda en mikrokontroller att generera pseudo random nummer och sedan använda dem för att Visa ljud och olika färgade lampor. Medan musiken som genereras är inte precis Beetho...

WeggUp - en sovande cykel och ljus väckarklocka

Jag har ofta problemet, som jag har problem med att få på morgonen, och på samma gång, jag har svårt att somna i natt.Jag har checkat ut flera möjligheter att göra både lättare.Att stiga upp på morgonenSunrise larm / ljus väckarklockor (amazon): i st...

Klona dig själv (eller någon sak annat) / kamera och dator snabb och enkel

gjorde du föreställa någonsin kloning någon sak. Om du äger en kamera och en dator än bör du hämta http://download.live.com/photogallery . Ladda ner programvarusystemen och ta en bild av dig eller ett objekt i hälften av bakgrunden, då upprepa i andr...

Hur man gör en PVC julgran och PVC Christmas Ornament

Hur man gör en PVC julgran och PVC Christmas Ornament(Se Video)Med julen nästan här ville jag visa dig hur man gör en PVC julgran som du kan hänga på väggen. Detta är en stor julgran att sätta upp på jobbet eller hemmet och endast krävs en spik om du...

Barnets ljud och ljus blomma

A toy för våra 3 månader gamla barn (jag är farfar) för att hålla hennes uppmärksamhet dras med hjälp av ljud och ljus inbäddade i en ikea-blomma. Detta var monterad på hennes basinet. Det använder en arduino decimillia mikrokontroller styrelse, bipo...

Fjärrkontroll för kamera och timelapse

detta instructable visar hur du byggt en fjärrkontroll för din kamera och använda den för en timelapse inspelning.Programvaran fungerar för olika typer av kameror: Nikon, Canon, Fuji, Minolta, Olympus, Sony eller Pentax. De kan alla omvandlas till ti...

Monitor kamera och Relay kontroll över Internet

Många av oss har smartphones, iPads eller netbooks som vi tar med oss och det skulle vara bra att checka in på plats, i ett kafé eller när du reser. Nu använder vi raspberry pi 2 för övervakning kamera och Styrrelä över internet. Allt är förklara för...

Kontrollera AC apparater via sms-använder Arduino fjärrstyra fläkt och ljus

Hej vänner, jag är Ostin. Jag ska förklara, hur man styr en fläkt och ljus med hjälp av arduino via sms.Låt oss slå på/av en fläkt och ljus genom sms-kommandon, faktiskt jag har för projektet för att styra en bevattning motor i jordbruksmark, bara fö...

Fontän med ljud och ljus system (Letourneau EPM-projektet)

Hej, mitt namn är Namkyoung Lee.Vårt team gjorde en fontän med ljud och ljus system.Det är en del av LeTourneau university EPM lab projekt.Denna fontän drivs av fristående batteri och har 2 arduino unos; en är för ljus systemet och den andra för vatt...

Låt oss göra en vintage kamera till en dekorativ webcam och ljus!

Jag var på min fars hus nyligen och han hade en låda med grejer som han hade bort ur sitt garage. Att veta att jag är en sucker för skräp, erbjöd han den till mig som min fru sköt honom smutsiga ser ut. Det fanns ett par gamla Sony tre vägs högtalare...

Säkerhet kamera Strobe ljus

för att effektivt använda en säkerhet kamerasystem som en tjuv avskräckande, kamerorna skall vara lätta att se men de flesta eller icke av kameror kommer med någon varningslampa. Detta instructable jag ska visa dig hur man installerar en led blixtlju...