DIY RFID dörrlåsInstruktioner för att bygga din egen gör det själv RFID dörr lås för ditt hem, garage, etc.

Också, om du har en 3D-skrivare kan du också använda min fall design eller ändra min design att göra egna. De är inte helt perfekt eftersom jag är ganska ny för 3d utskrift, men de är ganska nära. Du kommer förmodligen behöva använda en dremel verktyg för att få hål precis rätt.

Om du inte har en 3D-skrivare, kan du ha en tjänst skriva ut mina mönster eller köpa några höljen online. Du kan köpa en för ett par spänn på eBay och gör några mods också. Du kan också lämna detta på prototyp styrelser om du verkligen vill.

Detta är ett bra projekt för nybörjare. Jag är också precis börjat med elektronik, mikrokontroller, 3D-utskrifter och programmering. Detta var en stor erfarenhet av lärande för mig och jag hoppas du har lika roligt som jag gjorde. Jag kommer att bryta detta projekt ner steg för steg.

Om du följer alla steg i detta projekt kommer du att: 3D utskrift, programmering en Arduino, ledningar och lödning en PCB (tryck Kretsloppet bräde), och mellan de 2 främsta rutorna med ribbon kabel.

Tack för kontroll ut mitt projekt! :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino RFID dörrlås

*** uppdaterad 8/9/2010 ***Jag ville göra ett enkelt och säkert sätt att komma in mitt garage. RFID var det bästa sättet att låsa upp min dörr, även med händerna fulla jag kan låsa upp dörren och push det öppna! Jag byggde en enkel krets med en grund...

DIY RFID bil starter kill strömbrytare - fullständig

mer info www.matthewrichey.com/car/killswitchDröjsmål tidsrelä video: http://www.youtube.com/watch?v=1CnnC-m8zuAI grunden är det en 27 sekunder tid försening relay, RFID-tagg systemet (har 1 ledde), projektet låda från Radio Shack, vissa tråd och vär...

RFID-dörrlås med Arduino

I grund och botten handlar detta projekt om hur man gör ditt hus, office plats och även din personliga skåp. Detta projekt gör du förstå arduino med RFID och hur är den anslutna tillsammans.Så låt oss komma igångSteg 1: Saker krävs Arduino uno R3RFID...

RFID och Bluetooth dörrlås

HejDetta är min första Instructable och min första arduino projekt, jag hoppas du finner det användbart också.Efter att ha tittat igenom projekten på Instructables kunde jag bara hitta en bluetooth dörrlåset eller ett RFID-dörrlås, inte båda så jag b...

En Universal RFID nyckel

RFID-projekt har varit ganska framstående nyligen, allt från projekt här på Instructables, till våra lokala kiselchipet magazine i Australien publicera en RFID-dörr lås projekt i deras November utfärda. Även jag har nyligen köpt en RFID dörrlåset på...

RFID-läsaren detektor och Tilt-känslig RFID-Tag

'Klämmer'Vill du upptäcka förekomsten av RFID-läsare? Vill styra när en RFID-tagg är aktiv eller lättläst? Beskrivs hur man kan göra både med bitar av koppar och kort och några lättillgängliga elektronik maskinvara.Längre ingressRadiofrekvensidentifi...

RFID kontrollerade dörren

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Fumla för att nå för dig nycklar och då med att hitta rätta för motsvarande dörren är oftast den första eller sista huvudvärken un...

Arduino RFID-RC522 - dörren ACCES CONTROL / RFID-dörr lås

Hej världen! Idag gjorde jag en RFID dörrlåset. Lampan fungerar som en elektriska dörrlås eftersom jag inte har ett elektriskt lås, du bara lägga till dörrlåset till reläet i stället för lampan. Kolla in länken för Schematisk kod & reservdelslista. J...

BÄSTA SÄTTET ATT SLÅ PÅ DATORN MED HJÄLP AV ARDUINO OCH RFID || AMAZING

Nu har jag kommer att visa dig hur man gör bästa någonsin med denna modul :DDelar:-Arduino uno-RC522 RFID Module-Taggar eller smartkort för modul-Relä modul (du kan alltid bygga egen med ledde, 5v relä, motstånd, transistor och diod)-Hoppare ledninga...

System för RFID-

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett arduino powered RFID-system som enkelt kan modifieras för att passa behoven hos alla projekt. Innan vi får bygget Låt mig förklara tekniken bakom den RFID-läsare och taggar. Om du inte vet...

Remote Home Automation

jag har velat skicka detta projekt för ca 3 år nu men aldrig kunde hitta tid. Åh bra behov måste som djävulen enheterna som de säger och det är här för dig nu. Jag hoppas det kommer över klara, om inte låta mig veta och jag ska fixa det. Med det sagt...

Spela upp ljudfiler med din arduino

Du kan spela mp3-filer med din arduino!Hur? ->Du behöver bara titta på denna video: http://bit.ly/1LS4IapSteg 1: materialdu behöver bara dessa saker:-mikro-sd-sköld med sd-kortplats-Talarens-Arduino(UNO)-Vissa trådSteg 2: prenumerera!Om du gillar det...

Driver Circuts

Låt oss göraUtforska publiceraDudela vad du makeFeatured:Intellekten IoTLaserskärningHacks LifeSmyckenMed Instructables kan du dela vad du gör med världen och utnyttja en växande gemenskap av kreativa experter. Fungerar det» nya Instructable»Prototyp...

Spela mp3 med din arduino (lätt)

Du kan spela mp3-filer med din arduino!du behöver bara en Ethernet-shield och en micro sd-kort!Steg 1: materialdu behöver bara dessa saker:-mikro-sd-sköld med sd-kortplats-Talarens-arduino (jag använde en uno)-Vissa trådSteg 2: hur?Titta på denna vid...

DIY kort elektriska dörrlås

Ibland lagras mycket värdesaker, eller helt enkelt våra favorit saker i din privata rum. och det fanns endast familjemedlemmar eller främlingar som bry sig om den. Oroa dig inte, eftersom du kan göra din elektriska dörrlås för ditt rum. Utan att behö...

Elektroniska dörrlås installera DIY!

Här är hur jag lagt en elektronisk knappsats och lås till en av dörrarna. Jag gjorde detta efter låsa mina nycklar av misstag i rummet.Steg 1: Knappsats och hål i väggen. jag använde en bakgrundsbelyst enforcer knappsats. Du kan använda någon knappsa...

Arduino RC522 RFID-dörr låsa upp

Hej är alla här min demo.Sedan jag fick min RFID-läsare, jag ville bara skapa en RFID-dörr låsa upp system för min lägenhets dörr. Först, jag konstruerade arbetsflödet ovan, som en nybörjare, det är inte helt lätt uppgift att utföra för mig, då jag h...

DIY Motorola Skip

Motorola Skip es un accesorio NFC para los teléfonos móviles de Motorola que permite desbloquear de una manera fácil FN smarphone que cuente con lector NFC. En este caso yo utilizo un Moto X este smarphone cuenta con la tecnología NFC para leer y esc...

DIY NFC Hacky säck

Så, vill du DIY en NFC hacky säck? Väl tur The Grumps är här för att visa dig hur. Detta var ett litet experiment vi skapat med Googles Creative Lab, Sydney.Vi ville ha ett snyggt lite sätt att dela länkar med människor, och NFC verkade vara en enkel...