DIY Solar Power Vintage pilen Marquee!Do-it-yourself Marquee tecken!
Inget riktigt lika bra som en vintage-stil pil i serietidning rött!

Detta var ett super roligt projekt att göra med min
11 år gammal scout i bara några timmar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Vintage Light Marquee upp bokstäver

jag arbetar på planering och kasta min BFF en baby shower, och hon tog en fantastisk tema; Vintage franska cirkus! Så naturligt, jag ville göra den mest episka duschen någonsin känt för (yttrande) man.En av de saker jag ville skapa var en vintage ser...

DIY bärbara 5Vdc USB Solar Power (.. pågående..)

UPPDATERING 6 MAR: HEJ DÄR DETTA INSTRUCTABLE VARA VÄNTANDE TILLS JAG FÅR MIN NÄSTA MODUL FRÅN ANDRA EBAY SÄLJARE. TACK FÖR VISNING OCH LIKNANDE.BESKRIVNINGAnvänder solenergi och [uppdatering på Feb 12: ett tillägg dc-dc step-up eller omvandlare är b...

Arduino Solar Shield - en DIY solar källa för dina projekt utan att vänta på PCB

detta instructable är en grundläggande version av Bley Joel ("det är klockan nio på en lördag, regelbundna publiken blandar i) Solar Shield, och det bör fungera för de flesta arduinos. Jag har testat det med Sparkfun's Arduino Pro och den nya Leonard...

DIY Solar Tracker

IntroduktionVårt mål är att introducera unga studenter till teknik och lära dem om solenergi; genom att ha bygga dem en Helios som en del av kursplanen. Det finns en insats i engineering till push energiproduktion från användning av fossila bränslen...

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modulEtt AA-batteri är en standard storlek enda cell batteri-cylindriska torr. AA batterier är vanliga i bärbara elektroniska enheter. Ett AA-batteri består av en Elektrokemi...

DIY Solar flaska glödlampa och mobilladdare

Hej alla,Detta instructable handlar om DIY Solar flaska lampa och mobilladdare där vi kan bygga vår egen sol flaska-lampa och en mobiltelefonladdare. Detta Instructable är hjälp var det finns ingen elektricitet eller elektricitet är mycket höga.Jag g...

Solar Power Supply V3.0

efter två tidigare generationer av min Solar Power Supply får positiv feedback på här och YouTube, jag trodde det skulle vara dags att dela med mig av min tredje generationens design.Ungefär som den tidigare versionen, förbättrar denna design från an...

Bärbar Solar Power Pack

Den Trak Pak en design kommer inom en snar framtid. Idé/koncept är att ha en bärbar 12v Dc och 120 v Ac tillsammans med en 5v dc USB-ström. Konceptet är att använda solpaneler, en batteribank, en sol laddningsregulatorn och andra elektriska delar för...

DIY Solar Filter för kamera

detta bör har postats tidigare transitering av Venus men jag har haft svårt att hitta tid att arbeta på en kompatibel de senaste månaderna. Hur som helst, denna kompatibel visar dig hur du gör din egen disponibel sol filter för din digitalkamera med...

Mini Solar Power Plant

Min pappa är en stor entusiast av solenergi och han har varit efter mig för ganska lång tid att experimentera med den. Så, efter bärgning krävs material från gamla elektronik, jag äntligen gjort min Mini Solar Power Plant!Här är det för världen att s...

The Solar-Power Pin

I någon katastrof, utan tvekan är en av de viktigaste resurserna till den genomsnittliga människan el (efter mat, vatten och tak över huvudet, förstås.) Denna bärbara solpanel håller inte elektricitet, men kan ge el i nödfall. Den är utformad för att...

(9) nya uppdatera 8/20/15 Morphed in Emergency bärbar Solar Power (se steg 10)

Jag flyttade från Hawaii till Idaho och så nu jag kan andas och sprids ut lite.Detta är den nya bärbara System har jag på linjen. Jag har inte längre att driva de saker som beskrivs i denna i'ble, den bärbara Power System är nu kan ge kompletterande...

DIY Solar installation.

Detta instructable kommer att berätta hur jag gick om att bygga en 12v Solar setup för att köra min svalare luft under våra varma sommaren och 12v 120 liter kyl/frys under de kallare månaderna.Det kommer att omfatta några av de saker jag fick rätt oc...

Icke-PV Solar Power

redigera: söt, jag är på hackaday!Hej, i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man generera solenergi med billig halvledar delar och utan solceller (solceller) eller paneler. Jag ville göra detta projekt för att se om jag kunde slå dollar pe...

DIY SOLAR LI ION / LIPO laddare

[Demovideo][Spela Video]Tänk dig du är en gadget älskare eller hobby /tinkerer eller RC entusiast och du kommer för en camping eller utflykt. Din smarta telefon/MP3 spelare batteri tar slut, har du tagit ett RC Quad Copter, men inte kunna flyga under...

Portable DIY Solar Cart

När nätet strömmen går ville jag ha en enkel backup strömkälla att driva en LED-ljus, en laptop, en liten fläkt, att ladda mobiltelefoner, etc. Jag byggde denna lätt DIY bärbar solar vagn för ändamålet. Vi har en gasgenerator också men det är inte al...

DIY Solar PV Step-by-step

bygga din egen billiga solar PV paneler - steg för steg guide.1/3 - 1/2 kostnad/Watt av kommersiella installation.Denna video kompletteras av öppen källkod online skrivit guide finns här: http://www.demandenergyequality.org/build-your-own-panels.html...

DIY Solar USB-laddare

mitt namn är Joshua Zimmerman. (DOB: 1982/10/21... 21 oktober 1982)Mitt förslag för Jack Daniels oberoende projekt tävling är en låg kostnad DIY sol USB-laddare för användning i hemmet, utbildning och humanitära ändamål.Så avvisade Jack Daniels tävli...

Solar Power System med upp-cyklade komponenter.

Omfattningen av projektet.Syftet med detta projekt är att montera och installera en stand alone solenergi (Foto Voltas eller PV). Mitt mål är att köra 2 LED-lampor i fixturer på min arbetsbänk och laddning/underhålla mina batterier till motordrivna v...