DIY Star Wars Christmas Ornament

Med en nya Star Wars-film kommer ut denna jul är alla inklusive mig som har en besatthet om denna saga hela Star Wars jul inredning. I denna tutorial ska jag visa dig hur jag gjorde denna BB8 droid julgran prydnad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Star Wars T-Shirt stenciler

Alla älskar en bra hantverk projekt, och när det handlar om Star Wars och t-shirts, det är ännu bättre. Detta ganska enkelt hantverk projekt från Shirts.com är något du kan bära med stolthet och säga, "jag gjorde det!" Star Wars: Force vaknar va...

DIY Star Wars lasersvärd (tvåfärgade)

Hej killar och Välkommen till vår en annan instructable.Idag ska vi göra DIY Star Wars LightSaber.Så låt oss börja göra detta awesome ljus sabel.Steg 1: Titta på videon... Titta på videon för detaljerade instruktioner om hur man gör DIY Star Wars Lig...

DIY Star Wars Lightsaber part gynnar

Fredag, vaknar kraften som. Med avsnitt VII av Star Wars saga premiär på biograferna 18 kunde inte teamet på Grossistpartier parti vara mer spännande! För att fira denna kommande storfilm, laget har skapat ett DIY projekt som gör att du kan göra din...

DIY Star Wars lasersvärd

Hej mina interstellära Benji Pups krigare!Idag har vi en rolig och enkel DIY projekt för er alla! Gör din egen Star Wars lightsaber på bara ett par minuter och skapa awesome galaktiska slagsmål med din actionfigurer!Allt du behöver är en lim pistol p...

DIY Star Wars Millennium Falcon Cockpit Playhouse

Innan jag börjar detta mycket lång Instructable, vill jag nämna att om du gillar detta projekt, jag skulle uppskatta dina gillar och röster. Tack för att vara så stöttande!Mina barn älskar Star Wars, och ganska mycket varje dag de sluta gå runt huset...

DIY Star Wars flipperspel

Främsta anledningen varför jag började detta projekt var att jag ville lära sig att göra elektronik för mina projekt. Så började jag gräva internet hur saker fungerar som transistorer, motstånd, kondensatorer, dioder osv...Sedan beställde jag små sta...

Jedi Nagai Sentinel: DIY Star Wars Cosplay

Välkommen alla och till min snabb "Gör det själv" Star Wars Cosplay tutorial!Som en ivrig Star Wars fan var jag övertygad om att fylla en Jedi dräkt/Cosplay före frisläppandet av den Star Wars: The Force vaknar film. Eftersom jag ville skapa en...

DIY Star Wars-Walking Dead

Hur man gör din egen Star Wars Zombie Apocalypse.Du hörde mig.Zombie Apocalypse.I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en Diorama ur gamla Star Wars figurer. Jag är en ivrig Star Wars fan, och som barn jag samlat många av actionfigurer....

Star Wars ägg ornament

Star Wars karikatyrer och några känsla jag målade ägg med acylic paint, jag hoppas du njuta av dem....

DIY Candy Cane Christmas Ornament

detta är en mycket smart julgran prydnad som kan göras med hjälp av plast spets (även känd som "gimp"). Det fungerar också en fin julklapp.Steg 1: leveranser För detta Instructable behöver du följande:Ett vitt papper-klippVit plast spets (Rexlac...

STAR WARS Lightsaber lampa

Enkel 8-stegs projekt. Här är hur...Steg 1: Leksak ljussabelDetta är utdragbara, icke-elektroniska, icke-batteri krävs modellen (andra kan fungera, men de är inte vad jag använt). Dessa kommer i olika stilar-Darth Vader, Anakin och Obi-Wan.Steg 2: (I...

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

Star Wars: DIY Rey kostym

Av alla sakerna jag är otroligt glada över när det gäller att snabbt närmar sig släppet av Star Wars Episod VII: The Force vaknar, vad jag ser fram emot mest är införandet av en dagens kvinnliga Jedi! Trots att filmen inte kommer att släppas för en a...

Star Wars: Rebellerna Sabine Wren Diy

Låt mig berätta hur man gör Sabine Wrens kostym som är mycket dålig åsna. Detta är faktiskt min kostym i år! (2015) jag har älskat sabine från början och det kommer också att vara min comic con kostym också! (Tucson) Jag gjorde detta med hjälp av min...

Christmas Ornament bildar papper toalettrullar / DIY snöflinga

Hej vänner! Jag Visa gör det själv steg för steg Christmas Ornament bildar papper toalettrullar / Diy snöflinga.Det är alltid en härlig känsla när vi gör förberedelserna inför julen. Det är bra tills vi dekorera och också mer spektakulära blir om du...

Star Wars - DIY Stormtrooper Pinata och ljussabel Bat

Barn som vill skydda galaxen från den första ordern kan börja öva för denna monumentala uppgift genom att ta på DIY Stormtrooper Pinata. Använder en lätt att göra ljussabel bat, kommer att unga jedis-utbildning vara förberedd för kämpa tillsammans me...

DIY 3D Christmas Ornament

Hej alla! Idag vill jag visa dig DIY 3D Christmas Ornament!DIY 3D Christmas Ornament för en konst atmosfär och modern känsla att din hemman. Kurvor och Ogee formen kommer definitivt vördnad människor som förväntar sig den klassiska tråkiga framställn...

Star Wars: Poe Dameron hjälm - hur till DIY

Poe Dameron är en av de bästa karaktärerna i Star Wars: The Force vaknar. Tillsammans med sin smart svart X-Wing Fighter bär han sin lika cool svart X-Wing hjälm!Med min guide genom video kommer jag visa dig hur man gör Poes hjälm på en budget.Steg 1...

DiY - Trash Star Wars

O novo filme göra Star Wars - Ep VI O Despertar da Força, lançou dia 17 de dezembro deste ano e som ideias relacionadas ao filme já vem borbulhando na cabeça.Bora aprender en fazer essa lixeira gör R2D2?!---MOLDES---Acesse o länka en seguir http://um...