DIY Super lätt Stud örhänge hacka

Piffa upp de gamla tråkiga stud örhängen med denna enkla och lätta DIY smycken hacka!

Visa min andra tutorials på konstnärliga skönheter och mycket mer!

Relaterade Ämnen

DIY Super Mario hyllor

Jag ville skapa några roliga hyllor för mitt kontor, och eftersom jag älskar Mario, beslöt jag att göra dessa lätt DIY Super Mario hyllor!Steg 1: färgDessa enkla DIY Super Mario hyllor är enkelt, allt du behöver är några fyrkantiga askar, färg, tejp...

DIY-Super enkel men otroligt användbara hem Hacks

Bor i en bostad som du inte äger kan ha många fördelar. Ditt liv är mer flexibla och förvaltningsbolaget kommer troligen ta hand om underhåll för dig. Men kan det också vara stressande när du tror att du kommer att förlora din deposition eftersom du...

DIY Super potten för raket spisar

Sammanfattning: Håll händerna rena och uppgradera din raket spis med denna DIY dubbla väggar cook gryta inspirerad av StoveTec SuperPot effektivitet. Denna video visar hur du gör din egen billigt.Titta runt på internet och du ser rocket spis efter ro...

DIY Super Bowl Party

Om du är ansvarig för att ha en titta på sport evenemang eller sport tema fest i år, här är några tips för att anordna en fab Super Bowl party - du kan helt göra några av dessa idéer fungerar för alla sportevenemang BTW!Steg 1: Super Bowl Party Styli...

DIY hängande murare burk hänge ljus

Du kan enkelt skapa din egen hängande murare burk hänge ljus. Titta på denna video och lär dig hur!Steg 1: Titta på och lära dig hur du gör din egen hängande murare burk hängande armaturMed hängande murare burk hängande armatur, du kan möblera om enk...

DIY Super Chic koppar Corkscrew örhängen

koppar är den nya svala, alla vet att. Och ännu bättre, har du förmodligen redan några runt huset... och även om du inte det är mycket billigt att få material för dessa. Jag använde några 14 gauge solid-core koppar elektrisk tråd (tillgänglig på någo...

DIY lätt Titanic inspirerat hänge halsband

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en Titanic inpired halsband, med fartyget och om du vill, ett isberg. Det är enkelt, snabbt och allt du behöver är 2-4 enkla objekt kan du hitta runt huset. Njut!Steg 1: material För detta halsband...

DIY Super Mario Bros Cushion

Väntar på någon i vardagsrummet aldrig vara tråkig igen! : DVill du lära dig hur man gör detta Super Mario Bros kudde? Jag lära dig!Videon har instruktioner på spanska men har engelska undertexter c;...

DIY Super makro kamera för gratis

Gör din kamera telefonerna till en super makro kamera för en kostnad nästan ingenting! Super lätt att göra med grundläggande verktyg och saker runt huset.Via telefon är Samsung Galaxy S2Saker du behöver:En bra förstoringslins2 skruvar och en vårenoch...

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

DIY Super lätt stållist hylla

För att få det industriella vibe i hemmet skulle vara lätt med denna DIY stållist hylla, där du mestadels montering, inte bygga! Stålstänger, gavlar och flänsar är lätt att plocka upp i departementet VVS i din hem förbättring butik. Du kan även ha de...

DIY Super Powerful LED Torch

Hej är killar vi tillbaka på våra 8 Instructable på denna webbplats...Nyligen vår staden drabbades av ett strömavbrott och jag och min bror hittade att våra gamla facklan var bruten och inte var mycket kraftfull...Så beslutade vi att göra en för oss....

DIY Super Selfie Stick

Min fru köpte mig en selfie hålla sig ibland kallas Wand av Narcissus, vilket är ironiskt eftersom jag så sällan faktiskt ta selfies. Men, när jag tog en titt på dess enkelhet av design, jag kunde inte lämna tillräckligt bra ensam och bestämde sig fö...

DIY-Mobile stå med flaska Cap-"LIFE HACK" Abdel DIY

Välkommen killar till mitt nya DIY!Hoppas ni gillar det!N'hésitez pas de la regarder et de Faire s'abonner à la Chaîne:https://www.youtube.com/Channel/UCc-SnxIxKaIqLsOHM...Sida FB: www.facebook.com/Abdel.DIY...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...

DIY - Super billigt och Super cool båge reaktor

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du kan göra extremt billiga bågreaktorn hemma.Kan komma igång.Totala projektet kostade mig mindre än 1$ ans jag bara var tvungen att köpa lysdioder och varje LED kostade mig 2,5 INR och jag använde 25...

DIY super lätt små metan biogasanläggning

grövsta sak någonsinSteg 1: samla material materials:stor hinkTupperware toppborra med bit (se nedan)1/4 tum slangsilvertejp2"+ PVC-rör (dess tänkt att vara en endcap... Jag hade inte en så jag använde en tee och bara tejpade det upp helt ghetto)manl...

DIY lap & skrivbord laptop stand [Ikea & eBay hacka]

jag gillar faktumet att...Ikea stativet håller min lap svala,och eBay fans att hålla min laptop cool.Men jag kan inte använda dem båda på samma gång :(Eller kan jag?!?! ;)Steg 1: Köpa några fans. Köpa den billigaste (dubbla) usb (vikning) fan tillgän...

DIY Super lätt trä hylla

Jag älskar återanvända trä och bygga nya saker ur den. Detta är först av många projekt som vi kommer att visa er. Den totala kostnaden var ~ $50 eftersom jag behöver några extrafunktioner som vissa människor kan ha runt. Jag är ägare av Mitersawbuzz....