DIY Super potten för raket spisarSammanfattning: Håll händerna rena och uppgradera din raket spis med denna DIY dubbla väggar cook gryta inspirerad av StoveTec SuperPot effektivitet. Denna video visar hur du gör din egen billigt.

Titta runt på internet och du ser rocket spis efter rocket spis som har försummat att ta potten kjol för att uppnå den effektivitet som gjorde raketen kaminer berömd. Lyckligtvis kom ljusa folk på StoveTec med en lösning. Det är en dubbel muromgärdade pott som sitter på en raket spisar och ökar värmeöverföringen. Kolla upp det på th

Detta Instructable visar dig hur man gör egna med skrot material. Inte bara kommer det göra din spis mer effektivt men det kommer också håller händerna renare som endast den inre väggen blir förkolnade.

Full information: Jag är inte anslutna med StoveTec i alla fall, jag är bara ett fan av deras stora idéer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Super Mario hyllor

Jag ville skapa några roliga hyllor för mitt kontor, och eftersom jag älskar Mario, beslöt jag att göra dessa lätt DIY Super Mario hyllor!Steg 1: färgDessa enkla DIY Super Mario hyllor är enkelt, allt du behöver är några fyrkantiga askar, färg, tejp...

Göra bättre raket spisar med detta gratis verktyg

Sammanfattning: Ottawa Rocket spis skala är en scoring verktyg att bygga bättre kock spisar med att påminna om grunderna. Titta på denna korta instruktioner youtube-video om hur du använder den och du kan ladda upp pdf fritt nedan.Som jag försöker at...

DIY Super Bowl Party

Om du är ansvarig för att ha en titta på sport evenemang eller sport tema fest i år, här är några tips för att anordna en fab Super Bowl party - du kan helt göra några av dessa idéer fungerar för alla sportevenemang BTW!Steg 1: Super Bowl Party Styli...

DIY-Super enkel men otroligt användbara hem Hacks

Bor i en bostad som du inte äger kan ha många fördelar. Ditt liv är mer flexibla och förvaltningsbolaget kommer troligen ta hand om underhåll för dig. Men kan det också vara stressande när du tror att du kommer att förlora din deposition eftersom du...

DIY Super Mario Bros Cushion

Väntar på någon i vardagsrummet aldrig vara tråkig igen! : DVill du lära dig hur man gör detta Super Mario Bros kudde? Jag lära dig!Videon har instruktioner på spanska men har engelska undertexter c;...

DIY Super makro kamera för gratis

Gör din kamera telefonerna till en super makro kamera för en kostnad nästan ingenting! Super lätt att göra med grundläggande verktyg och saker runt huset.Via telefon är Samsung Galaxy S2Saker du behöver:En bra förstoringslins2 skruvar och en vårenoch...

DIY Super Chic koppar Corkscrew örhängen

koppar är den nya svala, alla vet att. Och ännu bättre, har du förmodligen redan några runt huset... och även om du inte det är mycket billigt att få material för dessa. Jag använde några 14 gauge solid-core koppar elektrisk tråd (tillgänglig på någo...

DIY Super lätt stållist hylla

För att få det industriella vibe i hemmet skulle vara lätt med denna DIY stållist hylla, där du mestadels montering, inte bygga! Stålstänger, gavlar och flänsar är lätt att plocka upp i departementet VVS i din hem förbättring butik. Du kan även ha de...

DIY Super lätt Stud örhänge hacka

Piffa upp de gamla tråkiga stud örhängen med denna enkla och lätta DIY smycken hacka!Visa min andra tutorials på konstnärliga skönheter och mycket mer!...

DIY Super Powerful LED Torch

Hej är killar vi tillbaka på våra 8 Instructable på denna webbplats...Nyligen vår staden drabbades av ett strömavbrott och jag och min bror hittade att våra gamla facklan var bruten och inte var mycket kraftfull...Så beslutade vi att göra en för oss....

DIY Super Selfie Stick

Min fru köpte mig en selfie hålla sig ibland kallas Wand av Narcissus, vilket är ironiskt eftersom jag så sällan faktiskt ta selfies. Men, när jag tog en titt på dess enkelhet av design, jag kunde inte lämna tillräckligt bra ensam och bestämde sig fö...

Super Mega kol Grill (raket Grill)

jag hade en av dessa mini Weber grillar sitter runt tar upp plats i år. Ursprungligen tror jag det var en gratis sak jag plockade upp från en vän. Jag använde den en eller två gånger och sedan satt det i mitt skjul tills min vän Dean modifierats hans...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...

DIY - Super billigt och Super cool båge reaktor

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du kan göra extremt billiga bågreaktorn hemma.Kan komma igång.Totala projektet kostade mig mindre än 1$ ans jag bara var tvungen att köpa lysdioder och varje LED kostade mig 2,5 INR och jag använde 25...

DIY super lätt små metan biogasanläggning

grövsta sak någonsinSteg 1: samla material materials:stor hinkTupperware toppborra med bit (se nedan)1/4 tum slangsilvertejp2"+ PVC-rör (dess tänkt att vara en endcap... Jag hade inte en så jag använde en tee och bara tejpade det upp helt ghetto)manl...

DIY Super lätt trä hylla

Jag älskar återanvända trä och bygga nya saker ur den. Detta är först av många projekt som vi kommer att visa er. Den totala kostnaden var ~ $50 eftersom jag behöver några extrafunktioner som vissa människor kan ha runt. Jag är ägare av Mitersawbuzz....

DIY cup potten

gör en gryta med koppSteg 1: Material som behövs1. brutit koppar / nya2. sand3. mini kaktus/dragonfruit mini4. dekorativ sandSteg 2: Fyll koppenFyll koppen med sand halvsätt in en mini kaktusSteg 3: Kopp fylldkopp fylld med sandSteg 4: slutetFyll dek...

DIY Super Bright LED Laptop tangentbord Light (1W hög effekt)

Ögonen är ädel, idag kommer vi att ändra ett billigt tangentbord ljus i ultimat, smartaste, hög effekt lätta att skydda dem.Som några av er kanske vet jag redan har ändrat en Ebay / kinesiska Laptop tangentbord ljus med 7,62 mm Superflux lysdioder nå...

DIY Super ljusa LED Skate lyser

Ni kanske minns min första uppsättning av lampor som jag satte på min pappas skridskor. Jo de var inte tillräckligt ljust och de var en hel del arbete eftersom jag inte vet hur man gör PCB. I denna i'ble kommer jag att täcka hur gör din egen anpassad...