DIY Versalaser luft hjälpa konatt ha bara skalade ut min tuss av kontanter, jag var i stånd att köpa de tillbehör som behövs för att faktiskt använda min nya laserskärare, och jag hade stora jobb säkerhetskopiera.

Jag behövde en air assist kon. Jag behöver också hitta ett sätt att bifogas laser med ut att behöva köpa en $26,00 tillbehör adapter min luftkompressor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Mini luft kylare med husgeråd (mycket billig)

Jag kommer här att dela tutorials av DIY hemgjord Mini luft kylare. Jag använde några husgeråd bara....

DIY 40W CNC laserskärare, från dålig till bättre med 3D utskrift

Detta projekt blir en dåligt fungerande kinesiska K40III-laserskärare ett fotavtryck att arbetsytan förhållandet optimerad DIY laser-skärare. Jag ska försöka mitt bästa att täcka vad man kunde göra annorlunda för att spara pengar eller optimerar dela...

DIY R134a portabel luftkonditionering!

Här är min senaste företag i kyl. Jag har alltid velat ha en bärbar innebär att kyla en behållare för livsmedel eller luft villkor ett litet utrymme. Använda reservdelar liggande jag beslutat att skapa en liten paketerade luftkonditionering enhet.Jag...

Hur man gör en DIY UNIVERSALFJÄRRKONTROLL

https://www.youtube.com/watch?v=HUv4y56Uwzs&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en DIY UNIVERSALFJÄRRKONTROLL du behöver! I dagens video ska jag dela en briljant idé om hur man gör en DIY universalfjärrkontroll.För att göra en DIY fjärrkontroll hemm...

Glada byxor (laser etsade denim jeans)

Där jag bor har det varit en lååång, extra kall vinter. Det är fortfarande vinter här buuuuuut, jag ser fram emot våren och sommaren -speciellt med mina nya Glada byxor!Glada byxor är bra eftersom när du inte kan komma på något positivt, när du bara...

Hur du använder Epilog Mini laserskärare

Hej stötarna, idag vi kommer lära dig hur du använder den populära Epilog Mini laserskärare. Vi kommer att gå steg för steg från slår på maskinen för att med rätt inställningar för varje material.Här är en lista över de steg som vi kommer att gå över...

Arbetar med en Laser på tyg

Eftersom en laser kan arbeta med en mycket liten andel av makt, kan du skapa några häftiga effekter på inte bara läder, men tyger av alla slag. Att få en grundläggande förståelse av tekniker för detta har du anpassa kläder och skapa unika bitar på no...

Laserskurna leder Bender

här praktiska verktyget kan du bilda leder på motstånd, dioder och andra små axiella komponenter snabbt och korrekt till 0.4" eller 0.5". Göra med en laserskärare med 1/4" eller så tjock akryl. Ändra designen att lägga fler storlekar eller...

Laser skär Raven stjäl Sun halsbandet

indianska mytologin är full av intressanta berättelser förklarar olika aspekter av omvärlden. Konsten att dessa folk presenterar också unika stilar och bilder som komplement till dessa berättelser. En sådan berättelse är berättelsen om hur ljuset kom...

Laser-gravyr Test Grid använder mappning av färg

jag skapade den här på TechShop, San Jose...Jag vill ofta se hur olika hastighet/effekt inställningar kommer etch till olika träslag.Jag gjorde lite av lärande och skapat en grupp av filer för att hjälpa mig köra en testet rutnät av hastighet och ene...

Tootophone Sax och Trumpet

I slutet av vägen är där du hittar mig och min tootophones.På Musiciansfriend.com säljer en altsax någonstans från $250 för en student modell upp till cirka $3800. Denna tootophone sax kostar ungefär $1 att göra, låter ganska bra, och är mycket lätta...

Laser monogram Anteckningskort

jag gjorde dessa glasunderlägg som en julklapp förra året. De är billiga och relativt snabbt att göra på en laserskärare. Jag gjorde det på TechShop i San Francisco.Du behöver:* Tillgång till en laserskärare* Observera kort och kuvert. Jag använde 3...

DIY luft värmeväxlare - från läskburkar och pvc-rör

Du lära dig hur man gör en låg kostnad, lätt att bygga och mycket effektiv luft värmeväxlare med läskburkar, pvc-rör och några datorfläktar.Syftet med värmeväxlaren är att ventilera ett rum eller hus med frisk luft samtidigt inte förlora för mycket v...

DIY luft sten / bubbla sten

I detta instructable du gör din egen luft sten för att syresätta vätskor. Jag använder dem för kolsyrat kompost te eftersom blå cylindrarna du får från akvarium butiker få gummerade upp och slutar arbeta effektivt med tiden.Detta instructable förutsä...

Hur man skapar en enkel men effektiv DIY luft pistol på ditt hem från lite smått och gott liggande

denna pistol är ett bra tidsfördriv och liksom de flesta andra DIY produkter, behöver inte några särskilda komponenter men med detta är att du inte ens behöver kliva ur ditt hus för det!Det material som krävs för denna pistol är följande:1) ett 6 tum...

DIY Aeroponic + Aquaponic + luft-Lift Pump vertikalt jordbruk System

AeroponicMed hjälp av en 40mm diameter PVC pipe, skapa 2 matriser av 32mm hål att rymma net-krukor för odling av grönsaker, örter, ätbart, etc.using enda akvarium ull som växande medium. Rotsystemet är hus inne i vertikala jordbruk röret. Fish tank v...

Dammen luft / strålsamlare System 12v billiga DIY

Detta är en liten enkel och billig DIY 12 volt / sol fungerar luft / strålsamlare system för damm (men kan användas för andra tyger som du människor kan hitta användningsområden för).Idén kom till mig när jag verkligen behövde en enkel lösning där ja...

DIY luft Kylare / renare

Den DIY svalare / renareBakgrund:I mitt land - Singapore, är det alla år sommaren med inga andra säsong. Du kan tänka dig temperatur når 30C eller 86F lätt under dagen. För det första, det är jävla het! För det andra, mygga raser väl under monsun våt...

DIY hund koppel system att hjälpa personer med funktionshinder

Utbildade hundar är en stor tillgång för personer med funktionshinder som behöver hjälp i deras dagliga liv. Deras hund tillåter dem att leva mer indepently. de kan tyvärr inte att göra alla åtgärder själva.Ibland finns det fortfarande hjälp som behö...