Dölj dina värdesaker i ett fake PVC avlopp.

Det nya tillskottet till vårt hus skapade ett sammelsurium av PVC-rör i källaren. Om ditt hus har PVC-rör i källaren, kan du skapa en mycket lätt PVC gömstället för dina viktiga dokument. En PVC Rensa ut kontakten gav mig idén att det är lätt att få inuti PVC rör. Så jag skapade en falsk PVC dränering/avloppsrör som en gömd plats bland härva av PVC rör nära våra verktyg diskbänk. Du kan dölja pengar, dokument och andra värdesaker i källaren. Endast en rörmokare vill någonsin ifrågasätta det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 bästa ställena att dölja dina värdesaker

detta instructable visar 5 av de bästa ställena att dölja dina värdesaker väder det är räkningar, barer eller mynt.Steg 1: Bildramen För det här stället helt enkelt hitta en bild med en ram på den. Jag har denna söta en av min hund Björn och det komm...

Dölj dina värdesaker i slätt sikta

har du någonsin sett dessa filmer? OK är det inte tillräckligt med info... Du vet, där den idiotiska miljonären döljer sin USB majiger grejen på baksidan av hans bildram? Eller när det finns en säker bakom målningen av en blomma? Kanske är det inte e...

Dölj dina värdesaker med hemliga platser

jag har en yngre soling och jag dela rum med henne som hon alltid stjäl mina saker så här är några ställen du kan dölja dina värdesakerSteg 1: Under någon typ av lampa om du har något platta som pengar eller en bit papper med något hemligt i det sätt...

Använda din propan spis under ett strömavbrott

Under en nyligen ice storm kom jag upp med en beredskapsplan för att värma upp mitt hus som värms normalt med elektriska baseboard värme. Eftersom vi aldrig har förlorat makten även i några ganska vild kanadensiska vinterstormar ville jag investera i...

Hur man gör ett armborst - PVC armborst

Hur man gör ett armborst - PVC armborst(Se Video)Här är ett armborst med PVC. Det är lätt att göra med gemensamma verktyg och lite tid. Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: N att göra detta. Det är tillräckligt kraftfull för att sätt...

Helt funktionssätt Spray kan avledning kassaskåp: förvara dina värdesaker skyddade

ungefär ett år sedan, mitt hus var uppdelade och många av mina personliga saker togs. Jag började tänka om hela min säkerhet. Jag kom med detta projekt med hopp om att hålla min lilla värdesaker säkert. Jag vet att jag är inte den första personen att...

Skicka ett Fake brev - Practical Joke

jag gjorde detta en gång till en ny medarbetare som just flyttat in i området. Jag gjorde en falsk kuvert och brev med stadens sigill och Porto annullering och stack in den med resten av hans mail.Det brev som jag "" honom sade att hans pet orma...

Hur man skapar ett Fake blåmärke

hur man skapar ett blåmärke använder smink. Bra för agerar roller eller på kul.Steg 1: Samla material Behöver du: • en färgpalett med grönt, lila, blå och svart • en primer • fluffig borste och och ögonskugga borsteSteg 2: Prime din hud Med din prime...

Diggar din väg till ett super massiva beach hål

I England du inte får många soliga dagar, framför allt du intefår många soliga dagar då dess också inte regnar. Så vad du gör, hoppa i bilen och köra i 2 1/2 timmar till närmaste kust med sand. Jag bor mitt i England och det är en lång väg i varje ri...

Gör din vanliga klocka till ett atomur

är din väggklocka långsam, snabb eller av genom en timme eftersom sommartid uppstod?Göra din klocka Atomic med denna lätt byte för $18 levereras klockit.comTiden tas emot från Colorado atomur och justerar klockan upp till 5 gånger per dag.När sommart...

Ge din PC-låda ett nytt utseende!

En av de viktigaste aspekterna av din dator är det är fallet: ditt fall inte bara håller allt samman det även skyddar den känsliga hårdvaran inuti från elektriska och fysiska störningar. Din PC: s fall kan vara små eller stora, strikt funktionella el...

Förvandla dina däck till ett omväxlande blomma trädgård.

Vi alla vill ha en vacker däck, och ett enkelt sätt att förbättra en kortlek är att lägga till blommor. Med hjälp av en specifik grupp av blommor och begränsat förråd. Du kan enkelt förvandla dina däck till en blomsterträdgård. Dag, kommer den att vi...

Snabbt och enkelt sätt att göra ett Fake sår

Detta är en bra metod att göra någon form av falska sår med material som du kan hitta i ditt hem eller köpa från butiken på en mycket låg kostnad. Det är bra för Halloween eller alla tillfällen du vill titta lite sämre för slitage för.Steg 1: Samla d...

Din egen galax på ett papper... Affisch med ledande bläck + lysdioder

Jag kom över ledande bläck i min forskning och som Design student jag började ifrågasätta dess användning på mina projekt. Jag föreställde en affisch med lysdioder och typografi där ljus skulle vara en illustration av texten. För detta projekt valde...

Origami: Vrida din Chopstick Wrapper i ett fack på asiatiska restauranger

jag lärde mig detta lilla knep från en koreansk vän när vi gick för sushi.Du kan vika din trä chopstick omslag i ett fack som håller dina ätpinnar på bordet när du vill ställa dem åt sidan, men vill inte lämna dem stowed i din Nudel skål. Det gör ock...

Gör din egen: Allt i ett akvarium anläggning mat

En kvalitet allt i ett akvarium gödselmedel innehåller allt en växt behöver för att frodas och tvärtemot vad många tror detta omfattar både nitrat och fosfat. Som många större tillverkare är fortfarande fast i förflutnan, det kan vara svårt för den i...

Förvandla din Raspberry Pi i ett Retro Arcade

The Raspberry Pi är en fantastisk miniatyr-dator som är perfekt för att experimentera med personliga projekt, men ibland den största utmaningen är att välja ett projekt. Med detta lätt att följa guide jag kommer att visa dig hur man förvandlar denna...

Förvandla din gamla pennor till ett roligt Dart spel!

Hej, i detta instructables tutorial jag kommer att lära dig hur du sätter din gamla pennor till en rolig dart spel! Jag kommer att försöka ge dig så mycket information som jag kan genom att visa massor bilder (om du är en visuell inlärare) och genom...

Förvandla din metall trunk till ett soffbord

Om du har en gammal metal stammen liggande värdelös, kan du enkelt förvandla det till en kaffe bord eller bänk.Steg 1: material Metall trunkPrimer för metalliska ytorEmalj måla (eller någon färg för metallisk yta)Borste för målningBorr maskinMöbelben...