Dollarama biff knivar i Primo pumpa Lobotomizersjag älskar carving utarbeta pumpor på Halloween. Tyvärr, min pumpa masters kit bar ut förra året, och jag har inte kunnat hitta något lika bra eller till och med min smak. Så jag gjorde en uppsättning! Inklusive den långa resan till hundkoja--er, garage, det tog mig en halvtimme. Och det inkluderar att ta bilder. Ber om ursäkt använde i förväg för den dåliga kvaliteten på bilderna--min telefon.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Diskmaskin korg förbättring

Vi har en lägenhet storlek diskmaskin som har en redskapet korg som inte är robust och lätt får hål i botten så vi måste ladda den kniv poäng upp till skydda den. Eftersom denna riktlinje följdes inte alltid, vår nuvarande korg är holey och vi måste...

Elritsa överlevnad-tool

Köp rostfritt stål smör knivar, saxar, eller biff knivar från garaget försäljning eller andra hand butiker.Jag använda brukar smör knivar på det sätt jag bär min elritsa. Det är öppet på min nyckelknippa och jag vill inte klippa mig med en super skar...

Bacon Sushi rullar

Dara (hustrun och den andra hälften av våra awesome sida) har tänkt på bokföring mat-y saker på här ett tag, och vi har nyligen hittat wondrousness av dessa små buggers. Sushi med BACON... och lite andra grejer blandat. Det är möjligen en ny favorit...

Återställa gamla Köksknivar

Det finns fem grundläggande steg för att återställa en gammal kniv:Hitta en kniv värt återställaTa bort rostRefinish bladetRefinish handtagetSkärpaJag gillar gamla knivar eftersom kvaliteten är där, och de är billiga. De gjordes före den tid då plast...

Hur man gör rätter på egen hand

OK, rätter är en icke värderas position i hushållet.Vill ingen göra det men alla vill ha det gjort.Jag har gjort en rutin för att göra rätter på egen hand, jag gör det varje dag och det fungerar en behandling.Varför bör du antingen diska en gång och...

New England bakad kyckling

jag har sedan dess flyttat, men jag saknar smaker av hem. Så jag tenderar att laga påminner grejer när jag kan som mig om New England. Denna maträtt tar en coupla olika smaker & blandar dem tillsammans.Detta är min första instructable, så kritik är v...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

Easiet bästa provsmakning pumpa Cupcakes någonsin!

Dessa är bästa muffins jag någonsin har haft! De är så bra jag gjorde dem för min 1 oktober bröllop i år. Alla älskar dem alltid och ingen har en aning hur lätt och hur mycket ett fusk att göra dem. Jag ska dela min hemlighet med er ändå. Du kommer a...

Rista en pumpa med silvertejp

Här kommer jag att visa dig hur att snida en pumpa med silvertejp/duck tape, jag trodde upp denna idé när jag skulle starta min pumpa carving och jag ville inte dra bilden eftersom dess kan vara svårt att få markören bort, så jag skar några kanal/duc...

1 hr. vit Walker pumpa

I detta instructable jag ska gå igenom stegen för att skapa en snabb 1 timme vit walker pumpa. Detta är mitt första försök till en sådan snabb men något detaljerade pumpa som brukar jag lägga 8-10 timmar per pumpa finjustering alla detaljer. Det har...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Pumpa huvudet

denna Halloween efter bestämde jag mig för jag ville verkligen att resa runt bär min BP oljeutsläpp rensa upp kostym, jag behövde en annan idé. Jag kom med detta projekt efter att ha sett lite skum pumpor på lokala hantverk butik.Detta är en riktigt...

Pumpa vinkyl

Rista din pumpa in en vinkyl i år! Lägg den på displayen i ditt hus eller på din halloween fest och njuta av ett glas vin. Funktionella och roliga, detta festlig dekoration är säker på att behaga ögat och gommen.Följa med för att göra dina egna Hallo...

Halloween pumpa carving tips

Snidning pumpa är lätt. Visst, jag personligen använder elverktyg och extrema tekniker, men många av de metoder som jag använder för att skära pumpor gäller för alla.Under åren har jag snidade massor av pumpor. Under den tiden har jag lärt mig några...

Rice Krispies pumpa skål behandlar

När du gick var Bus eller godis som barn godis inuti din plast pumpa alltid den bästa delen. Ja nu kan pumpa avnjutas såväl i denna läckra Halloween behandla! Kul båt för hela familjen och en fin dekoration för en Halloween buffé.IngredienserRice Kri...

Köttätande pumpa

Hey guys! Wow, dess varit riktigt länge sedan jag gjorde en av dessa. Men jag är tillbaka! För detta halloween beslutat jag att göra en köttätande pumpa. Förra året gjorde jag en cannababialistic pumpa, och i år, jag blev lite inspirerad av sista år...

Pumpa kompisar - lätt Halloween projekt

detta är en trevlig Halloween projekt kommer du att älska säkert. Du kommer att tillbringa en fantastisk tid med dina barn att pumpa kompisar.Detta projekt har lite av carving arbetet. Det viktigaste verktyget för det är en CD-markör.För att göra de...

Hades Halloween pumpa

Pumpa uthuggen Maleficent :)Mina barn älskar Disney-figurer och därför beslutat att göra ett sug baserat på dessa tecken. För Halloween tänkte jag "Maleficent" skurkaktig karaktär kommer att vara ett perfekt val och därmed födelsen av Hades Hall...

Hur man gör en pumpa öl (dryck) svalare

min vän hade en pumpa carving parti och jag men en pumpa öl svalare skulle vara häftigt. Detta är ta två sedan under den första som jag inte tog bilder.Detta är också min första Instructable som jag kastade ihop i sista minuten.Jag bära inte säkerhet...