Donkey Kong hylla med Perler pärlorHej, alla! Välkommen till min andra instructable! (Jag är fortfarande ung, så vänligen inte vara oförskämd) Idag ska jag visa dig hur man gör en Donkey Kong tema hylla med Perler pärlor.

Mamma säger: "vi gör inte hela hyllan med Perler pärlor, bara använder Perler beads accent och upcycle en gammal trähylla. Vi letade efter ett roligt sätt att visa alla hans små gaming figuriner. "

Jag hoppas du njuter.

PS jag är också att ange detta instructable i Fandom tävling, så snälla rösta på mig. :-)

(Uppdatering: Fandom tävlingen är över, Vänligen ignorera föregående text.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Robot med Perler pärlor

Inte du hatar när en rubrik lovar du något som författaren inte kan leverera senare? Jag antar att jag är skyldig till att. Naturligtvis bygga du inte en robot med perler pärlor. Men du kan bygga något som ser ut som en robot. Så här går vi:Steg 1: V...

Lätt Rainbow vävstol armband med Perler pärlor handledning

denna video tutorial ska show dig hur lätt det är att göra en rainbow vävstol armband med perler pärlor. Detta mönster är bra för nybörjare.Att komma igång med detta projekt du kommer behöver en regnbåge vävstol (och krok), rainbow vävstol band och p...

Hylla åtgärder siffror av Donkey Kong och Mario Bros

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen DIY Workshop.I workshopen DIY idag, vi gör denna otroliga hylla baserat på fasen av det första spelet Donkey Kong som visas för första gången Super Mario Bros, hyllan är lite mödosamt,...

Donkey Kong Coconut fat (Jello Shots)

Varje kraftfull gamer vet åtminstone någon del av Donkey Kong arvet! Denna great ape är en av de mest ikoniska tecken i alla video-spel-dom! Jag introducerades till DK på Super Nintendo. Jag skulle titta på min äldre bror och syster spela Donkey Kong...

Donkey Kong huvud bit

detta är en Donkey Kong kostym jag gjort.Basen av huvudet lappa är papper mache. Jag täckte en bas med vadd och sedan bruna tyget. Jag stoppade bitar av fiber fylla i toppen av området pekade på toppen av huvudet.Munnen lades över bruna tyget. Jag gj...

Kartong spelbara Donkey Kong Arcade maskin

Komma hit och lyssna på hur man gör på dessaSteg 1: Du behöver några kartongDu kan använda papp eller träSteg 2: Du behöver också en Nintendo Entertainment systemviktigt du behöver konsolen för att göra allt dettaSteg 3: Du vill ha en NES-spelet kall...

Barrel Donkey kong

som kastar fat är?Din är rätt Donkey Kong!Steg 1: spelplanen Jag fick denna awesome idee:kommer att göra ett fat playabel donkey kong arcade cocktail tabel!skära ut plattanSteg 2: Anpassa till fatförsökte få rätt form gjorde det passar på fat är topp...

Fat av Donkey Kong...

Vem är thowing fatDonkey Kong förstås!Jag fick en dum idee med en gammal wiskeyprovningar fat har vi i vårt hus. (Jag har inte druckit alla wiskeyprovningar mig själv :--))vill göra en spelbara cocktailboard med Donkey Kong-spel i en tunnaSteg 1: Att...

Donkey Kong Bartop Arcade drivs av RPi

Denna nyårsafton var vi i källaren på min kompis. Min 15-åriga son och jag hade kommit med 16 tum lång Donkey Kong Bartop Arcade maskinen gjorde vi tillsammans att dela den. Medan barnen spelade klassiker för första gången från decennier sedan, över...

ZIp band och perler pärlor halsband

När jag såg zip-tie tävlingen påminner mig zip tie-perler bead kombinationen i ett halsband (se till exempel Mark montano pärlstav zip knyt halsband).Som jag ville göra något för min 5 år gamla dotter, passa jag på att göra en med henne i morse och d...

Enda rad "perler pärlor" armband

Detta armband är en variant på min perler pärlor armband. Detta var min femte instructable någonsin, publicerade över 2,5 år sedan. Tittar tillbaka på det och göra en variant var riktigt roligt att göra. Istället för att göra två rader som jag gjorde...

Pixel konst till Perler pärlor

du kanske har alltid velat göra videospel karaktär konst. Hur? Med denna lätt teknik.Du behöver:Perler pärlorStrykjärn papperJärnPlattform (att lägga pärlorna på)Steg 1: Gör det videospel tecken du vill från perler pärlor.Steg 2: Sätt strykning pappe...

Princess Perler pärlor

Perler pärlor kan vara så roligt. Men ibland kan man få ombord med samma mönster. Princess design är perfekt för tjejer i alla åldrar.Steg 1: Komma igång Det knytnäve sak är du behöver olika färger av pärlor för en prinsessa. Törnrosa använde jag en...

Donkey Kong klänning Mod Version 1 & 2

jag ändrade en gamla Donkey Kong tshirt till något som jag föredrar att bära.Ändra en vanlig ol ' Donkey Kong tshirt i en mer intressant outfit bestående av en mer feminin topp och matchande kjol.Gick till några händelser bär det, Ohm spel musik och...

Minecraft 3D Perler pärlor

dag lär du hur du gör din egen Minecraft karaktär! Du kan göra 3D Minecraft tecken av Perler pärlor. Jag gjorde min för Halloween.You kan använda alla färger du vill. Denna process tar lång tid, så du behöver lite ledig tid.Steg 1: Samla resurserna B...

Super Mario Bros dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Pac Man dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Växter VS Zombie Lanza ärtor med Hama pärlor DIY

Som för några dagar sedan visste ingenting om pärlor hama, denna gång beslutat att göra en spjut ärt växter vs zombie tillsammans med en paj regnbåge och en älskare emojin, så finns det 3 lätt och snabbt att göra små figurer, är dessa idéer speciellt...

Donkey Kong Sticky Note mosaik

det första som kom till mig när jag hörde av kontorsmaterial tävlingen var "Klisterlappar". Och vad kan vara en mer klassisk användning för klisterlappar än en Donkey Kong mosaik?Steg 1: Material som behövs för större Version Svart papper: områd...