Dragon kostym för industrirobotDenna tutorial ska show dig hur man gör en dragon kostym för en industrirobot.

Jag fick en bra affär på en FANUC LRMate 200IC/5 h industrirobot för experiment hemma. Som min dotter är helt fascinerad av maskinen, ville jag ge henne möjlighet att spela med roboten, alltför.

Vid sidan av att sy kostym, programmerat jag en dragon-liknande förslag sekvens. Jag kan skicka dig koden på begäran.

Detta är första gången jag rörde en symaskin, så ursäkta eventuella amatör misstag. Det handlar om draken trots allt. Och jag är stolt att säga att min lilla man älskar henne innerligt.

-------------------------------------------------------------------------------------------

DISCLAIMER: DETTA ÄR INTE EN VERKLIG PRODUKT

Dragon kostym är en konceptuell objekt. Det är en del av ett projekt som undersöker hur våra barn kan bli en generation av robotic infödingar. Se projektets sida för mer information.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dinosaurie / Dragon kostym

detta är först av två kostymer jag har fått i uppdrag att göra för Halloween i år! Jag frågade Jake (min commissioneren) att hitta mig en onesie att spara tid och sedan jag fick knakande. Jag tror att det skulle fungera lika bra med en gammal T-Shirt...

Hoodies nr-sy kostymer

Dessa Hoodie nej - sy dräkter är gjorda av köpta hoodies med skum Detaljer limmas på.Steg 1: Jag drog ut funktionerna för Olaf hoodie på craft skum. Jag använde a1/4 tjockt skum. De tunnare skum som finns är bra för ögon och näsa, men en tjockare sku...

Pete's Dragon fyr Prop

Min fru och jag gillar att ha ett tema för våra familjer Halloween kostymer. I år kom min fru med kreativa idén att göra en Pete's Dragon tema. Min barn dotter blir Elliot draken, jag kommer att vara Dr Terminus, och min fru kommer att Nora fyrvaktar...

Halloween eldkastare!

För Halloween i år bestämde jag mig att skrämma den Neighborhood gastar och troll, med en oxy-acetylen eldkastare (syret inte verkligen används). Det var en ganska enkel att bygga, men det slutade fungera mycket bra.Jag är inte på något sätt ansvarig...

Glödande dragon rider kostym / Disfraz de jinete de dragón brillante

Jag gjorde detta för våren carnaval i Valdivia, yeap, jag bor på södra halvklotet, och sommaren det kommer.Dräkten föreställer heraldiska skölden av staden.flaggan var under spansk flagg, skölden håller staden sköld och knigth och en stor orm är i to...

Skyrim Dragon präst kostym bygga

Jag var Morokei, en Dragon präst från TV-spelet för Halloween 2015 The Elder Scrolls: Skyrim.Dräkten bestod av masken, mantel, armor och dolkar. Hur jag gjorde det? Bra fråga, här är hur till.Verktyg används:• Rotary Cutter - koppla ihop detta med en...

Gator, dragon, snake kostym för hund eller prop... lite sömnad, låg vikt och snabb

så jag faktiskt använde denna tråd teknik för en enorm orm huvudet i ett konstprojekt tillbaka i college... Dont har några bilder men det var väldigt cool... Hur som helst ville jag in en hund kostym tävling... som jag vann 2: a plats... dumma butik...

Cell kostym - Dragon Ball Z Videogame

Cell är en hemmagjord kostym tillverkad av ett gammalt lakan, kartong, wire, affisch styrelse, plastpåsar, etc. Kostym är gjord av me(Mom) för min 12 år gamla autistiska son som har älskade TV-spelet sedan han var 6 år gammal....

Mikey kostym

för senaste tre åren jag har byggt min egen Halloween kostymer. Det första året, jag kom över hemsida www.405th.com och byggde en ledar-högsta dräkt. Nästa år, jag kom över hemsida www.therpf.com och byggde en Iron Man kostym. Med två års costuming e...

Charizard -Partial Dragon Costume

---Table of Contents---Introduktion | Översikt | Material och verktyg | Byggandet | Projektet videorIntroduktionDetta var min allra första kostym projekt jag någonsin försökt. Jag hade var 17, aldrig rört en symaskin, aldrig tänkt på att arbeta med t...

Drake kostym

jag gjorde en Head-hunter dragon bär ett avhugget huvud halsband men du kan använda detta instructable för att bygga någon varelse som du vill. Jag hade en hel del vad jag behövde redan så denna kostym kostar under $100. Det tar mycket tid, dock. Så...

Flyga drake kostym för barn!

Denna kostym har några olika delar: svans, vingar, huva... men jag tror det kan fortfarande vara arkiverat "lätt". Det är också en mysig kostym, med utrymme för lager under, perfekt för kallt väder knep eller behandling.Steg 1: Samla några flash...

Gene Simmons jagare kostym

i början av September 2009 min då 7-åriga son kom fram till mig och meddelade att han ville vara Gene Simmons för Halloween. Som långtida KISS fan, jag var mycket stolt över honom för hans utmärkta smak, och jag visste omedelbart alla kostymer som ge...

Medeltida Gargoyles uppe på sten piedestal kostymer

för Halloween i år, vi klädd som gamla sten gargoyles. Vi sittande på sten piedestaler, även känd som golvlister. Vi flög iväg en katedral i Frankrike nyligen och kom till Amerika för att fira Halloween.Dessa kostymer var helt handgjorda, och de inbl...

Venetianska gondolen / gondoljär kostym

efter vår familjs 2010 resa till Italien, beslutade vi att återskapa olika minnen som våra kostymer. Jag var glada över att vara en gonolier från Venedig (Venezia!), komplett med min egen gondol. Jag gjorde det robust nog att jag kunde ge barnen ride...

Dragon head marionett för Shrek musikalen

H. Detta är min första instructable. Hoppas du gillar!Jag började ett nytt jobb på en skola förra året som ny Art Technician. För julshow gjorde skolan Shrek musikalen. Eleverna och jag producerade uppsättningen och rekvisita för produktion. Inkluder...

Lätt tandlös kostym

Min man och jag spenderade waaaaay för länge på våra egna dräkter som hicka och Astrid från hur till tåg din Dragon 2. Vi behövde skruva ut en tandlös kostym för min lilla pojke i några timmar innan den stora Bus eller godis. Detta var ganska lätt oc...

Tandlös kostym (för hundar!)

Vill ha den bästa hund kostym någonsin? Kolla in denna handledning. ;)Material:HUNDGODIS (detta är det viktigaste materiellt!) cling/plast wrap *Duct tape *bomull fyllning *stretch tyg (för bodysuit)blixtlåskardborrbandhund seldon (bas för vingar)sto...

ENT /8 fot träd Monster / treebeard / träd man kostym Halloween & Faire

Denna dräkt är bra för Halloween som väl en Renaissance faires.Tolkien i Sagan om ringen hade träd monster som kallas föräldrar. Detta är i grunden vad du kommer att bli.Dräkten kommer hamna ca 8 fot hög till toppen av bladen. Att ha en wrangler allt...