Dual digital ram/wall mount pcvi har tusentals digitala bilder lagrade på min server och vill vi njuta av dem dagligen. Jag beslöt att göra en tvåfaldig skärm digital stomme. Det kan också användas för att dela videoklipp, spela internetradio... etc.

Jag bort alla onödiga bitar från en slå upp begagnad laptop & också strippad ut skärmen från en gammal skärm.

Jag är en laptop/dator reparation tech så jag har massor av delar liggandes, du kanske kan hitta allt på din lokala dator verkstad om du ber snällt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

STING - Bilbos och Frodo's Sword w / Shield Wall Mount

I ett hål i marken bodde där en hobbit...Tur för dig, du behöver inte gå på någon grand äventyr att anskaffa en sådan awesome blad (om du inte vill. Sedan med alla medel, har på det!) Idag, ska jag gå igenom min processen att göra Sting för min fru....

RC lastbil Wall Mount

Letar du efter en cool sätt att visa upp din RC lastbil och frigöra garderob utrymme?Så, du kan vara intresserad av att bygga denna RC lastbil väggfäste.Här är höjdpunkterna:-Stödja din RC lastbilar vikt från ramen, ingen mer tillplattade däck eller...

Flyttbara Hockey Jersey Wall Mount

Hockey fans är hård och lojala varelser. Det nästa bästa att bära din favorit hockey "tröja" är att ha det hängande på väggen för alla att beundra!Jag ville ha ett sätt att njuta av min favorit team färger och krön även när mitt lag inte spelar....

Wall mount IKEA SUNNAN

IKEA SUNNAN är en stor Solar powered skrivbord lampa, men saknar en viktig funktion:WALL MOUNTMen detta kan lösas i några enkla steg.Steg 1: Öppna lampan och ta bort vikter. Öppna lampan och ta bort vikter.Steg 2: Göra urtag att ta bort Solarpannel m...

Cykel wall mount rack (3D utskrift)

Jag designade denna enkla wall mount rack för min cykel. Visar i bilder har jag inte montera på väggen, sätta jag bara tillfälligt på metall stången. Du kan se väggstativet det är två hål för dig att sätta stickkontakt skruvarna.Bifogat finns två STL...

Hemgjord cykel Wall Mount

jag har 4 cyklar och de tar för mycket plats. Jag ändrade wall mount rack med en tunga gångjärn att stapla dem prydligt och upp marken.Steg 1: material. Cykel Rack och tunga 5 tum gångjärn. Resten är träskruvar och bultar och muttrar.Steg 2: Borra hå...

CD/Vinyl Wall Mount

My Wall Mount design perfekt passar de flesta vinylskivor och CD-skivor.Detta gör att hänga din personliga musiksamling enklare än någonsin.Med bara lite Sugru och det här väggfästet kan du montera din CDs/vinyler någonstans.Och eftersom den är gjord...

Dual Monitor Wall Mount

jag ville ha ett trevligt sätt att montera min tvåfaldig ordningsmanen setup på väggen. Mina monitorer är över 5 år gamla och har inte fin vägg montering förmågor. Emellertid har de perfekta små slitsar i basen som tillåter mig att koppla in dem i vä...

Upplysta Wall mounted Avläsningsenheten

Jag blev tillfrågad av min son att bygga en enhet för att visa sin pärla insamling, han gillade utseendet på en som hans farfar hade byggt för några år sedan för att hysa en shell samling, så vi började med det som en grundläggande plan.Med hjälp av...

Löstagbar projektor Wall Mount

Väggstativet löstagbar projektor är en DIY lösning för att dölja din hemmabio projektor när du inte använder den. Jag gjorde detta eftersom jag har en smal vardagsrum och ville montera min projektor så långt bort från skärmen som möjligt, vilket inne...

Hur man WALL MOUNT A böjda TV

Har du ett problem montering böjda TV: N? Är du rädd att du inte skulle kunna dra av? Vill du vara en TV Väggfäste expert? Vi har en mycket enkel och detaljerade sex steg förfarande att följa, om montering medaljong modell R2. Vilken är din favorit m...

< 50$="" wall="" mounted="" arcade="">

Så jag hade en gammal bärbar dator som sitter runt. För gammal att hantera idag är RÄNNANDE men fortfarande kunna köra en emulator ganska anständigt. Efter att ha sett alla dessa olika arcade skåp (på och bort av instructables) bestämde jag mig att r...

Öl glas Wall Mount

Jag hade en uppsättning av glas som jag fick på en öl smakar händelse att jag beslöt att hänga på väggen. Avhandlingar glasögon är ganska cool det mindre och få för små blanda drinkar. Det dricka en sval cocktail glas men kan också göra detta kommer...

Wall Mount din Kiteboard eller Wakeboard med fenorna fäst!

IntroKiteboarding är en fantastisk sport. Det är spännande, kul, svårt, och gravitation trotsar. Det uppmuntrar resor och utforskning och gemenskapen. Lyckligtvis, redskapet inblandade förpackningar ner vara mycket mindre än vindsurfing vilket är bra...

Digital kamera teleskop Mount

Här är en snabb ett enkelt sätt att montera din digitalkamera till teleskop eller optisk visning enhet.Vad du behöver:x2 parentes (jag använde foto ram galgar)x1 teleskop eller optisk visning enhetx1 digitalkamera (jag använde en Samsung PL55 12.2 me...

Verktyg Wall mount

Hej allaVi har ett litet lager, alla våra små projekt och reparera tar plats där bortaMen problemet är vi inte har någon organiserad plats att förvara verktyg, de är överallt, del av dem ware monterad på denna mur, och den andra är någon annanstans.J...

WALL MOUNT böjda TV

Har du ett problem montering böjda TV: N? Vi har en mycket enkel och detaljerad fyra steg att följa, om montering FLEXIMOUNTS modell CR1. Det finns inget behov av att anställa någon att göra detta för dig. Ta ansvar och följa vårt exempel:Till att bö...

Sonos Play 1 Wall Mount

Efter söka efter ett fäste att montera min Sonos spela 1 på väggen jag beslutat att priset de ber om var en bit böjda metall bara dumt. Så här är min design som jag gjort från en skrot av 14 gauge aluminium och en halvtimme av min tid. I princip grat...

Bike Wall Mount

i detta instructable kommer jag att illustrera hur man gör ett öga fånga cykelfäste för self motiverade urban lägenhet dweller. Idén till detta projekt grodda när jag själv var i marknaden för en konstnärlig, god kvalitet fäste. Jag kom över den Fixa...