Duct Tape skrivbord arrangören filenHur man gör en cool arrangören fil för ditt skrivbord som har alla dina bitar och bobs på ett ställe! Jättelätt att göra, och jag önskar jag hade några coola färger och mönster av silvertejp, men jag har bara grå och svart. Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvunnet Duct Tape rulle arrangör

Så jag hade en massa vänster över duct tape rullar från tidigare projekt och det kändes som att kasta bort den tomma rullar skulle vara en enorm vänta. I stället samlat jag dem tills jag hade nog att göra projektet du ser här framför er i dag. Så jag...

Square Wave skrivbord arrangören

Skrivbord arrangörerna kommer i många former och storlekar, men de typiska som du skulle få från kontor leverans butiker är oftast riktigt tacky och oftast fruktansvärda när med tanke på kvaliteten.Så när jag bestämde mig att jag hade spenderat tillr...

5 minuters coat hook / skrivbord arrangören

Detta är en enkel kappa krok eller skrivbord organisatör från en pärm mapp.Vad behöver du?Gamla ringpärmar mappenKork ombord att montera ringpärmar till5 push pins5 minuterSteg 1: Att få ringpärmar Ta din gamla / trasiga ringpärmar mapp och ta ut kli...

Duct Tape kosmetiska arrangörer

Uggh! Din makeup är flyter runt din makeup låda! Hur kan du ordna det? Silvertejp! Detta är bara något jag inte kan förklara... du gör två ark med silvertejp och stickit tillsammans beroende på vad du organiserar... storlek till exempel om du organis...

Skrivbord arrangören

Detta skrivbord organisk har en plats att sätta och ladda telefonen medan du är på din dator. Hela och kanalen under telefonhållaren håller din laddarkabeln snyggt och på plats. Det har också en plats att lägga till en USB-hubb som rymmer 10 USB-port...

Kartong & Duct Tape verktyg arrangör

detta är ett lätt och billigt att organisera dina verktyg med bara kartong och tejp, denna instruktion visar hur, bara upprepa för olika grupper av verktyg som behövs.Steg 1: Samla material Samla ditt material:1. kartong blad eller om du vill skära n...

Duct Tape arrangören dokument

har du en tendens att förlora saker även när du hade dem bara en sekund innan? Kanske söka samma väskor/fickor flera gånger innan du hittar vad du söker (som var, naturligtvis, i första hand du tittat)? Detta drag kan vara särskilt frustrerande när d...

Duct Tape arrangör/hängare

någonsin känna så oorganiserade i din arbetsplats? Har du tejp sticker över platsen och du vet bara inte vad jag ska göra? Tja, gjorde jag. Sedan skapade jag Duct Tape organisatören, garanteras att lösa alla dina oorganiserade band behöver. Enkel att...

Duct Tape skor (Remake med skosnören!)

jag har redan postat en instructable på Duct Tape skor, men nu ska jag lägga till det, och lägga till snören. Jag ska använda bilderna från min sista instructable, men lägga till hur man lägger till skosnören på dem. Jag hoppas du njuta av denna nya...

Duct Tape Glitter skönhet arrangör ♥

Denna skönhet arrangör innehar:Makeup pallar, läppstift, nagellack, smink borstar, smycken, stift bobby, ponytails, foundation, solglasögon, pannband, armbandsur, och ringar och silvertejp håller den ihop allt! ♥♥Steg 1: materialSteg 2: Öppna din box...

Duct Tape och kartong organisation Station

material:3 olika färg silvertejpEtt papprör (min är från en pappersrulle)En exacto kniv eller sax (beroende på tjocklek av din tub)LinjalenLimpistolInte bilder:Flexibla linjalArtiklar för rören för att hålla(t.ex. Pennor pennor, markörer, etc.)Steg 1...

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape bågskytte koger

här är min senaste Instructable och lite avledning bilda min normala saker. Du vet känslan, du spenderat alla dina kontanter att få din bågskytte redskap och då inser att du glömde att köpa ett koger. Du vill visa fören ner spänna i morgon och tuckin...

Duct Tape Artwork

Welcome to my instructable on Duct Tape Artwork! Innan jag börjar, om du hitta detta instructable intressanta eller användbara, vara säker på att rösta på mig i kartong och Duct Tape tävling och gör att lära ungdomar tävling!Så är silvertejp konst nå...

Duct Tape cykel påse

Cykel stöld är ett brott med föga betydelse. Något flyttbara på cykeln är i riskzonen, oavsett hur skit de är. En mycket mycket gammal trasiga cykel påse till mig stals nyligen; Jag tror tjuven syftade för eventuella värdesaker inuti påsen och bara t...

Duct Tape bokmärke 2

Steg 1: Vad du behöver För detta projekt kommer du behöver Duct tape, en xacto kniv eller sax, en linjal och en hård yta. Anledningen till varför du behöver en hård yta är 1. du kan sticka (och dra bort) tejp på det 2.it är ganska praktisk om du anvä...

Duct Tape Bow pannband

tejp används för ganska mycket allt. Göra en söt pannband med bara tejp och sax.Steg 1: Fören Skär en bit silvertejp ca 16 tum lång. Vik den på mitten.Steg 2: Vik den på mitten igen. Klipp ut en liten bit av duct tape ca 1/2 i. Tejpa ihop ändarna.Ste...

Duct Tape kameraväska

jag köpte nyligen en digitalkamera på ebay. Eftersom det hände utan en kameraväska tänkte: Varför inte bygga på gjord av silvertejp.Förresten: som sagt tidigare jag är inte en infödd talare och jag visste inte att bandet heter silvertejp, så Förlåt m...