Square Wave skrivbord arrangörenSkrivbord arrangörerna kommer i många former och storlekar, men de typiska som du skulle få från kontor leverans butiker är oftast riktigt tacky och oftast fruktansvärda när med tanke på kvaliteten.

Så när jag bestämde mig att jag hade spenderat tillräckligt på pennor och bestämde att jag behövde ville ha ett skrivbord organisatör, jag gick med möjlighet att bygga det själv.

Dessa var kriterierna att vara en bra skrivbord organisatör (för mig åtminstone):

  • Innehar något (i teorin) storlek/form objektet med minimal organisation
  • Vara visuellt tilltalande
  • För kablar för att passera genom
  • Göras från 1 bit av trä

Visst nog, uppfylldes alla dessa kriterier med fyrkantsvåg skrivbord arrangören.

Efter att ha använt detta i en vecka eller så jag kan verkligen se skillnaden i att ha ett enkelt skrivbord arrangören - även om det faktiskt inte göra någon "organisation" det fortfarande ser riktigt cool! Så bege dig ut och lära sig att bygga detta (NEW! eller titta på youtube videon ovan!)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape skrivbord arrangören filen

Hur man gör en cool arrangören fil för ditt skrivbord som har alla dina bitar och bobs på ett ställe! Jättelätt att göra, och jag önskar jag hade några coola färger och mönster av silvertejp, men jag har bara grå och svart. Njut!Steg 1: Vad du behöve...

5 minuters coat hook / skrivbord arrangören

Detta är en enkel kappa krok eller skrivbord organisatör från en pärm mapp.Vad behöver du?Gamla ringpärmar mappenKork ombord att montera ringpärmar till5 push pins5 minuterSteg 1: Att få ringpärmar Ta din gamla / trasiga ringpärmar mapp och ta ut kli...

Skrivbord arrangören

Detta skrivbord organisk har en plats att sätta och ladda telefonen medan du är på din dator. Hela och kanalen under telefonhållaren håller din laddarkabeln snyggt och på plats. Det har också en plats att lägga till en USB-hubb som rymmer 10 USB-port...

Duct Tape arrangören dokument

har du en tendens att förlora saker även när du hade dem bara en sekund innan? Kanske söka samma väskor/fickor flera gånger innan du hittar vad du söker (som var, naturligtvis, i första hand du tittat)? Detta drag kan vara särskilt frustrerande när d...

DIY ficka nyckel arrangören

De flesta av oss står inför den gemensamma nyckel ringen dagliga kamp. Eftersom nycklarna är gratis att flytta runt, det finns alltid något högljudd ljud gjorde meddela andra av din ankomst. Eller när en nyckelring och en mobiltelefon placeras i samm...

Matchbox Ring arrangören

här är en enkel ring arrangören kan du göra med saker som du troligen har liggande.Du behöver...~ En stor Match låda~ En bit av thermocol / skum~ Lite tyg~ Gummiband~ Pins~ Lim~ HobbyknivSteg 1: förberedelse Att göra detta ring arrangören...~ Skär en...

DIY kvitto arrangören

Roliga och funktion är en fin kombination. Därför bestämde jag mig att göra denna lilla kvitto arrangören att få min ekonomi sorteras och att spendera lite tid arbetar på min crafting färdigheter. Detta kvitto arrangören kan hjälpa dig att hålla alla...

Fancy Ring arrangören

Min flickvän hade en ring-relaterad fråga: hennes ring lagringssystem var inte bara ineffektivt utan också super lame (se Fig. 2)... Ingen és bueno!I detta instructable jag ska visa dig hur jag löste problemet kritisk, första världen. : PFör att bygg...

Elektriska tand borste arrangören

Du känner till problemet?Tandborstar i badrummet sjunker om och om igen. Du når för tvål och där de går igen. Dess som en domino spel. Om nedgångar för en tandborste, kommer att de andra följa.För detta designade jag tand borste arrangören. Du skrive...

Anpassade spannmål låda låda arrangören

vet du vad driver mig galen? Öppna min matlagning verktyg låda och såg detta! om det inte är illa nog titta på baksidan av lådan på bild #2 och #3. Vikten av verktyg och drivkraften i lådan öppnas och stängs hela tiden bryter lådan. Ingen Buenos! Ibl...

DIY Bag/kabel/Tech arrangören

Jag har rest ett antal gånger nyligen där jag har hittat att jag tar mer och mer kablar och kontakter, och andra sådana små bitar av tech och prylar och alla verkade vara lite av en rörig röra i påsar jag använde, antingen för reser för att arbeta el...

Enkel nyckel arrangören

skapa en enkel nyckel organisatör från en liten D-bygel. Om du är som mig och har massor av nycklar hängande utanför din nyckelring, är detta en enkel lösning att städa upp röran.Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver att göra upp din enkel nyckel ar...

★PENCILS arrangören STRIPS★

jag har många pennor och så jag beslöt att göra något för att hålla dem alla visas.Jag ville göra minsta möjliga eftersom så de passar ändå i min penna fall utan upptar för mycket utrymme.Det kan användas för många andra verktyg och craft också, behö...

Nätt skrivbord arrangörer

Använda kartong, lim och tidningen för att göra dessa vackra skrivbord arrangörer!Steg 1: Titta på roligt video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverAmericana Decou sidor papperKartong mall för facketAmericana Decou-sida medium (Jag använde glans)Vit...

Enkel guide för att installera en magnetisk skjul/workshop verktygssats arrangören

säga adjö till din slarvigt skjul med detta är lätt att följa guide för att installera en magnetisk verktygssats arrangören i skjul, garage eller verkstad. Förvandla din skjul eller workshop mardröm till perfekt arbetsytan med alternativet idealiskt...

Carving verktyg arrangören

Jag har börjat lära sig att hugga så jag har en liten samling av carving verktyg. Jag behövde en arrangör av resepaket till skydda dem från falls som kan skada dem, detta är min bygga!Steg 1: Skära din 2" och 3/4" avfall pipe längd Mät din carvi...

Hängande sladd arrangören - snabbt, enkelt och billigt!

Här är hur man gör en verkligt effektiv sladd arrangör. Jag ville köpa något sådant men kunde inte hitta den...Från bilden, kan du nog lista ut allt. Men jag ska ge dig steg för steg och vissa saker som jag lärt mig på vägen.Från början använde jag d...

Verktyg arrangören - gjorda med 3d delar och EGT trattar

För att förklara det först, EGT trattar i detta fall är inte en viss person, det betyder bara en huvudsaklig del av detta projekt:"Apelsinjuice tratten"Tratten själv är en del av apelsinjuice flaskan gjorda av plast och får släppa in i pappersko...

Dapper arrangören

Genom åren förvärvat Morrhårs olika tillbehör som alltid har hittats på olika platser på grund av en arrangör. Så vi beslutade att göra en enda plats där kunde han sätta alla sina poster inklusive:FickurTrilby hatPlånbokPipeGlasögonVad du behöver:Oli...