Eardrops ISP v2.0Låt oss göra vissa solid-state öra-bling... något öga att fånga och öppen; öppen design, öppen maskinvara och programvara med öppen.

Få bollen i rullning på Arbetsmiljöfrågor Park med tre PCB för ~ $8.

Om du vill ta en titt på databladet innan du börjar. Gerbers ingår här också om du vill producera din PCB någon annanstans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

AVR ISP bakbord Header

när jag arbetade först med AVR mikrokontroller, jag litade mycket på tutorials jag hittade på nätet, men nästan alla av dem tog upp frågan om hur du bifogar en programmerare i mikrokontroller när du inte använder en utveckling styrelse. För mesta, ja...

AVR ISP mål styrelsen

de två huvudsakliga mikrokontroller I programmet med är 8-polig ATtiny85 och 13's och ATMega328. För att göra det mycket enkelt för mig själv gjorde jag en target styrelse med separat IC hållare för båda (ja jag vet kan du lägga dem i en, men jag all...

AVR ISP bakbord adapter

Efter helt kliva från Atmel STK500 utveckling styrelsen (som hade inspirerat mig till min första Instructable) jag nu konstruera alla mina kretsar och projekt på brödunderläggen - och vidare: jag också tvinga mina elever att göra så.Använda en skärbr...

Översikt Arduino skiss belastande upp processen och ISP

Du kan överföra programvaran till en Arduino med två metoder. Du får höra om de två metoderna brukar kallas ISP programmering och FTDI eller seriell upp. Jag rekommenderar att lära om och bli bekväm med att använda båda metoderna. När jag var att kom...

Begränsning av Internet / begränsningar - din ISP säga sanningen?

Vad blir detta Instructable om?För det första om vissa tekniska saker i fråga om att din anslutning,för det andra om hur du kontrollerar din anslutning på sätt din ISP inte vill att du ska veta.Men framför allt om hur man räkna ut om din ISP är begrä...

Hej ISP styrelsen

Låt oss göra några öppna design och öppna hårdvaraMaterial som krävs:ATTiny45motstånd - 100 ohm (2), 499 ohm, 1k, 10kkondensatorer - 1uf,10pf(2)dioder - 3,3 v (2) Cristal - 20MHzJ2 USBOm du behöver CAD fil hämtade CAD fil av styrelsen mönster nedanCA...

Använda SMTP- och SASL med Postfix när din ISP kommer inte att vidarebefordra

bra dag!Jag tillbringade nyligen flera timmar lutad över konfigurationsfiler och telnet-sessioner, försökande till räkna ut varför jag inte kunde skicka mail från min linux-maskin något mera.I år har jag använt postfix mailer för att hantera skicka e...

Smuts billiga ATtiny-85 Tv-B-Gone(switches off any TV!), plus arduino som isp

TV-B-Gone är en stor liten bit av iscensätta, och kodning. Tillsammans med den korrekt namngivna liten, AT-liten, kan vi göra en fantastisk universal tv remote som kan stänga av någon TV. Detta såldes ursprungligen som ett kit, men vi kommer att göra...

Förvandla din Arduino in an ISP

lära sig att förvandla din Arduino till en AVR i System programmerare. Detta gör att du kan bränna bootloaders på nya marker eller programmet AVRs utan en bootloader.Steg 1: materialFör att börja du behöver:* Arduino (jag kommer att använda Uno)* AVR...

Arduino ISP att ATTiny85

När jag upptäckte ATTiny utbud av Atmel chips, var jag ivrig att lära sig att många av de projekt som jag hade planerat kunde uppnås med liten och billig chip. Det finns många instructables och tutorials på interweb som beskriver projekt med hjälp av...

Bitcoin pris Ticker (nästan) från grunden genom att använda Arduino som ISP

Hej alla!Jag bestämde mig att skapa denna tutorial om hur man gör en Bitcoin pris Ticker. Tja, detta är bara en prototyp och jag kommer att göra en mindre upplaga med mer behaglig design och några andra funktioner vid ett senare tillfälle. Detta fung...

Hur du använder Arduino ISP Shield 2,0

kolla min kickstarter kampanj för den nya modellen! Förvandla vårt arduino till en ISP programmerare att bränna boot-lastare och ladda upp koden till Attiny85, Attiny84, Atmega328, Atmega1624, Attiny4313...Hur man bränner BootloaderFör att ladda upp...

Hacka en Arduino ISP Shield för AtTiny45 / AtTiny85

Detta är hur till hacka en Evil Mad forskare Lab Arduino Internet-sköld så att du kan använda Arduino miljö för att programmera några fiffiga lilla mikrokontroller.Arduino är en stor liten utvecklingsmiljö för att skapa elektroniska projekt http://ww...

Firmware-uppgradering för USBASP klon - fastställande fel inställning USBASP ISP klockan

USBASP är en av de mest populära programmeraren för AVR Microcontroller av Thomas Fischl.Det är en av de äldsta programmeraren för AVR. Och mycket vanliga som används med AVRdude programvara.Det finns många GUI baserat på AVRDude, som:embedXcodeAVR8...

Arduino Leonardo som ISP

Leonardo var min första Arduino, jag köpte den eftersom det är native USB-funktioner. Efter att ha experimenterat med Arduino, bestämde jag mig att migrera från min Arduino Leonardo till en fristående Atmega328p eller, för mindre projekt, till en mik...

Hur man använder Arduino Mega 2560 som Arduino isp

när jag bygger min Atmega328p-pu på ett kretskort för min moped jag behövde bootload det.Eftersom jag har ingen extern behövde programmering utrustning jag använda min Arduino Mega 2560 som ArduinoISP ( http://arduino.cc/en/Tutorial/ArduinoISP ).Du b...

Seriella TTL AVR ISP

Detta är min första artikel. Det finns många områden om att skapa en instructables som jag är ny.Jag vilja bara dela en enkel krets och hoppas det hjälper dem börjar med AVR som inte har en programmerare och gillar att bygga en.Denna artikel handlar...

ATtiny programmerare med Arduino ISP

för relativt små (mindre antal stift än ATmega328) projekt, ATtiny serie, ATtiny45 eller Attiny85 är bra val vad gäller dess fysiska storlek (8-DIP eller 8-SOIC) och låg strömförbrukning.Det finns många sätt att programmera den. En av den populära en...

Bygga en ISP Shield för Arduino

detta Instructable är för bygga instruktionerna för våra nya AVR ISP Shield Kit för Arduino. Dess utveckling beror en hel del till Instructables och vår egen gemenskap (särskilt Nick!) och jag hoppas att förklara lite av det längs vägen.Några kloka I...