EasyCap DC60 (STK1160) + VLC + Xubuntu 13.10 = OpenSource Video fånga!Denna handledning är en översikt på hur till använda VLC för att fånga de ljud- och videoströmmar från en enhet med en Easycap DC60 (Syntek Chipset) och 3,5 mm stereo mikrofon-ingång för datorer som kör Xubuntu 13.10 64-bitars. Material som behövs kommer att vara bara några enkla sådana, mestadels finns på lokala Dollar/lågprisbutiker. EasyCap sig löper vanligtvis på runt-$10 på eBay. En anteckning: oavsett vad någon säger, det finns inga "förfalskade" EasyCap enheter på eBay, bara olika chipset beroende på vilken version du råkade få från den vanligtvis Kina-baserade säljaren (Mine råkar bara vara Syntek modellen med låg kvalitet ljudingången). Också, varnas: dessa enheter kan släpa under andra medel, som Virtual Dub eller andra program som inte tillåter dshow cache. Jag vill sikta denna tutorial på människor som vill använda ett GNU/Linux-baserat operativsystem som Ubuntu eller Linux Mint (eller ens Arch om du känner dig till den); som har en 3-5 år gammal dator som en äldre tower sparka runt, samla damm; har problem med att få Easycap att fungera under Windows (jag hade problem även med rätt drivrutiner, som skivan som följde med min inte hade förarna, och skulle inte låta mig använda den medföljande programvaran), eller inte gillar tafatthet av några vill andra ta till fånga mjukvaran, och du bara spela spelet och spela in det på samma gång utan behov av en signal splitter , fördröjning, eller betydande kostnad, som, förutom EasyCap och några kablar, detta borde inte kosta dig en krona, eller ens har du godkänner ett licensavtal, vilket innebär att detta skulle vara mer fria tanken än gratis öl, men gratis ändå. nu vidare till vår handledning!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Datarhei/Restreamer - Setup din IP-kamera för livestreaming

Bara några enkla steg och du kan starta streaming H.264-video.Förberedelser för att göra stegen:Programvara:Kör Datarhei/Restreamer(Valfritt) Network scanner som AngryipVLC att testa din RTMP-URLHårdvara:IP/Network cameraOch en fungerande internet-an...

Installera STK1160 Easycap USB video Capture Dongle på pcDuino3

EasyCAP STK1160 USB dongle kan fånga hög kvalitet video och ljud direkt genom USB 2.0-gränssnitt.I detta inlägg visar vi stegen för att installera easycap STK1160 USB-dongeln på pcDuino3.Steg 1:1. vi kommer att först göra "sudo apt-get update" a...

Xubuntu 13.04 - GNOME 2 härma

här är skärmdumpar av min nuvarande Xubuntu setup.Hur jag fick det att se ut som GNOME 2 är först började jag med ett lager Xubuntu-desktop efter en ren installera, sedan jag bort bottenpanelen lager, ersatt den med en tom panel, flyttade Fönsterlist...

Xubuntu i ditt lokala nätverk

Hej, i denna tutorial jag visar dig hur jag har löst ett problem i xubuntu, så snart du installera det i datorn, xubuntu stöder inte bläddra i ditt lokala nätverk.Jag använde bara grafiskt gränssnitt.Xubuntu är en enkel version av Ubuntu, speciellt l...

ThermoClock: En OpenSource Arduino UNO OLED klocka som mäter även temperatur

Hej, alla!Idag ska jag visa dig hur man gör An OpenSource Arduino UNO OLED klocka att också åtgärder temperatur. Detta projekt är en OpenSource och det är öppet för alla. Det kräver inte någon särskild ingenjör färdigheter, och tar dig mindre än någr...

Hur att fånga/spela desktop video med VLC media player.

Hello guyzzzz...I detta instructable jag kommer att berätta hur man fångar eller posten desktopen skärm video med VLC media player.Så låt oss börja...1) öppna VLC media player.2) Klicka på Media -> Öppna inspelningsenhet.3) en ny ruta öppnas. För fån...

Kortkommandon för VLC Media Player!

Detta Instructable kommer att visa dig några användbara kortkommandon för VLC media playerSteg 1: Kortkommandon: del 1 1. Ctrl + OÖppna en fil2. Ctrl + Skift + OÖppna flera filer3. Ctrl + FÖppna en mapp4. Ctrl + DÖppna Disk5.Ctrl + NÖppna nätverk Str...

EasyCAP med 5,8 Ghz integrerad mottagare för FPV för mindre än 20$

jag är fpv nybörjare, min quadcopter har bara ombord kamera och nyligen jag har letat efter en DVR att spela in video foder, för att hitta min försvunna quadcopter, att kontrollera min fel, etc.Jag har sett en massa människor på YouTube med en easyca...

Ultimate opensource datoriserade Slidee järnväg contruction (del 1)

detta är den kompletta tutorial för byggandet av Slidee järnväg med stepper motor drive. Konstruktion foton, Slidee controller krets och programvara kan laddas ner från http://sourceforge.net/projects/slidee och ni är välkomna att lägga till och förb...

DIY Apple Watch VLC styrenhet med ESP8266, Arduino

Dess en hemmagjord projekt för att göra min egen media controller app.Min bärbara dator är ansluten till tv, och im för lat, så märkt en VLC kontroll app.Ja im vet, det är en officiell VLC app store, bättre funktion, men den här är min :)Och im läggs...

Extrahera en låt i mp3-format från filmer med VLC media player

Detta är min första instructable, och eftersom jag är student väntar min tentor, jag kan spendera mycket tid med detta inte och jag väntar på min semester att skapa mer. Så jag vill dela en enkel idé skulle som jag tror hjälpa dig att extrahera en lå...

Hur rippa DVD-skivor gratis med VLC

som alla jag få stressad på grund av min oförmåga att spela filmer jag köpt som en DVD på bärbara mediaspelare, datorer utan DVD-enheter, etc. Jag är en öppen källkod muttern så jag inte vill betala för $50 programvara som inte fungerar så bra. Lyckl...

Hur man spela YouTube-videor direkt i VLC Player och minska buffert tid

VLC har alltid varit förstahandsvalet för de flesta människor och därför inte är det en av de bästa mediaspelare som ger handfull funktioner och som också för gratis. Jag kommer att tala om du här hur du kan minska din buffert tid och spela YouTube-v...

Hur du ställer in en Easycap

detta är hur du ansluter en lätt keps till din TV. För att göra detta måste du splitters, av-kablar och ett easycap-kort. Eller du kan använda en bländning....

Fixa ljud-/ stamma dröjsmål i VLC Player

detta är ett svar till den instructable av joejoerowley's Hur Rip, ordna och bränna DVD-skivor...Obs: Detta fästad min problem med VLC spelaren och är inte en garanterad fix för dina problem i VLC eller i livet. Om du gör något fel jag är inte ansvar...

VLC Media Player-kontroll med hjälp av IR-fjärr

Hej killar, detta instructable är för alla som vill styra din VLC media player eller kontrollera din bärbara dator med en IR-fjärrkontroll eller göra ett trådlöst tangentbord från IR remote.Du kan använda detta för att spela, pausa, öka och minska vo...

Hur man spelar en DVD på en MacBook Air använder fjärrskiva och VLC

VLC kan du spela upp en DVD på din MacBook Air via fjärrskiva.1. Starta VLC och gå till "Arkiv" och välj "Open Disc".2. Markera rutan bredvid "DVD".3. Välj "Fil" i flikmenyn i det här fönstret bredvid "Skiva&qu...

Hur man konfigurerar VLC Media Player för MCE Remote utan extra programvara som

En handledning om hur du använder några MCE-fjärrkontroll med VLC Media Player....

Ultimate opensource datoriserade Slidee transport contruction (del 2)

detta är den kompletta tutorial för byggandet av Slidee transport. Konstruktion foton, Slidee controller krets och programvara kan laddas ner från http://sourceforge.net/projects/slidee och ni är välkomna att lägga till och förbättra opensource proje...