Elektrolytisk rost avlägsnande från en motorcykel gastank
Följande är den process som jag använde för att ta bort rost från insidan av en motorcykel gastank.

All information häri kan vara (och var) på internets. Detta var min första razzia i elektrolys och kompletterade jag min nyligen hämtade kunskap med försiktighet.

Hålla ett öga på vår nystartade blogg, dorque.net, för mer Honda CB med godhet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektrolytisk rost avlägsnande aka Magic

detta är ett relativt enkelt, säkert och billigt sätt att ta bort lätta eller tunga rost från järn objekt. Jag använde denna process för att återställa en gammal trä plan som jag köpte för $1 (det såg helt un-användbar på grund av rost). I stället fö...

Elektrolys rost avlägsnande - motorcykel bränsletank

så har du just hittat ett lager av elaka rost på insidan av din bränsletank? Vi kan väl kunna hjälpa!Elektrolys rost avlägsnande är lätt men tar lite tid.du behöver;-en 12v batteriladdare-soda kristaller-band av stål-vattenSteg 1: förbereda tanken De...

Elektrolys rost avlägsnande - DIY handledning

Hej!För att prestera en elektrolytisk behandling av dina gamla/nya rost verktyg eller andra metallföremål behöver vissa grundläggande objekt som de flesta människor har liggandes hemma.1 icke-ledande container (jag använde en glasburk)12V strömförsör...

Elektrolys rost avlägsnande - delar

detta är ett snabbt och enkelt sätt att ta bort rost från metall delar.du behöver;-12v batteriladdare-plasthink-soda kristaller-bit koppartråd-bit av stål (bar, rod eller gamla verktyg, etc)-vattenVARNING av elektrolys producerar väte, så ingen rökni...

Rost avlägsnande

Jag hade sett människor online med vinäger och citronsyra för att ta bort rost och var intresserad av att ta reda på hur bra det fungerade. Jag fann det vara enkel, ren och perfekt för att ta bort rost....

Elektroniska vårta avlägsnande - inget blod! Lite smärta.

jag hade problem med vårta avlägsnande genom åren. Resultaten har varit allt annat än spektakulär. Jag har provat de flesta normala metoder, Burning vänder ut ångorna är inte bra för dig. Jag har fortfarande ett ärr på min hand från en läkare bort vå...

Vårta avlägsnande - mindre giftiga metoden

Hej Karl vårtliknande folk.Detta är en re arbetar min ursprungliga vårta avlägsnande, att även om det var ganska snabbt, det var också ganska otäck - i mitt försvar jag hade försökt varje vårta botemedel jag kunde hitta och några från läkaren.Detta ä...

Gratis lådor - gratis avlägsnande

Problem 1.Jag arbetar för ett litet grossist företag där vi packar och levererar lådor med varor över hela Australien varje dag. Varje dag använder vi ca 40-50 kartong kartonger. Vårt problem var bekostnad och avfall för inköp av ny kartong kartonger...

DIY vårta avlägsnande

vill bli av med en vårta, men inte vill använda hårda salicylsyra eller betala för ett dyrt vårta-frysning kit? Detta instructable visar dig hur frysa bort din egen vårtor för 1/3 priset.Steg 1: Få leveranser Du kommer att behöva en burk med dator du...

Vårta avlägsnande - 25minutes

Hej alla.I många år nu har jag haft en pesky par vårtor som skulle komma upp på ett par av mina fingrar - vägrade den sista som syns bara att gå--"Ha!!! du önskar suka! ".Jag har försökt allt, från krämer och frysning att gå till docs för det sk...

Mac Guyver vårta avlägsnande

detta är för macguyver tävling.material:SaltEn isbitOch en marionett apparentley (instructons för tävlingen verkade vill ha dockor när jag gjorde detta, det måste ha varit ett stavfel, men jag sprang med den)Steg 1: Prep Ta din halvledar H2O och täck...

Enklaste luft strypningen avlägsnande från nerf dart styrelse pistol

jag kommer att ta ut luften restrictors från nerf dart styrelse gun (ledsen jag doen't vet sitt namn)!! SOM EN BONUS KOMMER JAG OCKSÅ ATT VISA DIG HUR MAN GÖR EN FLIP CLIP ELLER KÄND SOM ETT KNÄPPA KLIPP!Steg 1:Första im går att göra luften strypning...

Paintless buckla avlägsnande med värmepistol och damm från

Är det möjligt att ta ut en bil kropp buckla med en värmepistol & damma av? Ja och nej. Det är beroende på svårighetsgraden av buckla, hur dess formad och platsen för buckla. Men ändå möjligt att ta bort det helt eller åtminstone ta flesta ut. Om du...

Hur man hittar bästa Brisbane asbest avlägsnande företaget

Termen asbest används för sex typer av mineraler hittade under jorden från där de bryts för sorter av ansökningar inom kommersiella, industriella och inhemska sektorer. Som innehåller underbara resistenta kapacitet mot, värme, eld och el, asbest ocks...

Elektrolys för rost bort – kaffe behållare

Jag har nyligen börjat restaurering av en gammal lastbil. Som en del av återställandet behöver jag ta bort rost från många av delarna. Jag har läst flera Bloggar och instructables om detta ämne så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. För ett proo...

ValveLiTzer Redux

jag var fascinerad av gmoon's design för en Super-enkel gitarr pedal, ValveLiTzer, som används en tub som hjärtat av effekten. Tyvärr jag kan inte spela gitarr själv, så jag byggde en för min väns födelsedag istället. Här är resultatet av min design....

Återställa antika Hand såg med hjälp av hem rättsmedel för borttagning av rost

Min son Gabriel hittade denna hand såg medan vandring nära gården och han bad mig att återställa den. Han har tagit fastnade för träbearbetning och ville få detta såg tillbaka från döda så att han kunde använda den. Sågen var i dåligt skick, trä hade...

Att ta bort rost eller hur man fixar en Red Brick

jag har försökt allt när det gäller rost avlägsnande. Kemikalier som gör din butik lukta roligt och kan förstöra ett betonggolv. Sand sprängning förvandlar din arbetsyta till en strand, och är vägen till hårda på metall för vad jag gör.Idag kommer ja...

Rost borttagning med hjälp av flera metoder

jag gjorde det på TechShop!Under en nyligen utflykt till en lokal metall/skrotupplag hittade jag ett par stål redskap/svänghjul som såg ut som de kunde vara åter utlovat i "något". Med min senaste erfarenhet på TechshopRDU med blästring och pulv...