En annan blixt driva Modhär är dagens två offer:

Till vänster, tiniscule leksaksbil som kom ur en Kinder Surprise choklad ägg. Jag har hänga på det ganska länge, väntar bara rätt flash-enheten att komma med.

Den passar visade sig vara en PR Türk Telekom-objekt, en liten 4 GB-modellen som jag fått av min kära vän Çimen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du mod en USB blixt driva

Detta är min första instructable där jag vill utställning du hur till mod din USB blixt driva till ser mycket bättre ut då det såg ut innan, och allt du behöver är en USB Flash Drive och en tändare.Här är en länk till min video: http://www.youtube.co...

Alltför stora plysch blixt driva

USB-flashminnen blir mindre i storlek och större lagringskapacitet gör det lättare att flytta och lagra mer data och med alla fantastiska mods, såsom Lego, tuggummi och whiskey flaska-minnen de är lättare att dölja.Detta instructable, dock gör inte d...

Hur man lägger alla Linux-distributioner på en USB blixt driva

i detta instructable jag visar dig hur man lägger nästan alla linux-distributioner på en usb flashdrive. Så du kanske har hört talas om linux innan eller kanske inte. Det spelar egentligen ingen roll om du vet om det eller ingenting om den. I grunden...

GBA Flash Drive Mod

jag var uttråkad och min blixt driva fallet bröt men det fungerade fortfarande så jag modded den in i en gammal GBA spel.kolla hur jag gjorde det. Njut av!!Steg 1: som din gående 2 behöver 1. gamla GBA spel2. Flashdrive3.A blad rock kniv4. liten plat...

Glödande Steampunk blixt driva

Jag fick idén till detta projekt efter att ha sett dessa cool-minnen från gamla vakuumrör. Jag gillade verkligen hur de lyser upp, men jag vill inte punga ut $70 för en. Istället bestämde jag mig att skapa mina egna med billigt material. Den totala k...

9V USB Flash Drive MOD

i den instructable kommer jag visa dig hur man gör en blixt driva fall av ett 9V batteri.Obs: jag bara testat detta MOD med DURACELL & ENERGIZER batterier. ALLA ANDRA BATTERI FÅR INTE INNEHÅLLA 6 AAAA SÅ VAR FÖRSIKTIG!PS Detta är min första instructa...

Installera Windows7 på en Acer Netbook från en USB blixt driva

detta är en steg för steg för att installera Windows7 på en Acer Netbook från ett USB-flashminne.Krav:USB Flash Drive (min 4GB)Windows 7 DVD eller ISO bild (32 bitar)MBRWizard (Hämta)Steg 1: Extrakt MBRWizard & Format blixt drivaLadda ner och extrahe...

Hur till installera en Linux OS i din USB blixt driva och förvandla det till en bärbar App Suite

vill du lägga till mer funktionalitet till din blixt driva? Har du någonsin önskan du kunde göra mer än bara sätta i filer för utskrift eller kopiering? Visste du att du kan installera en Linux-operativsystem i din USB och ta med den var du vill? Ock...

Lätt paracord USB blixt driva fall

[UPDATE]Finalisterna för Paracord tävlingen har valts! Grattis till alla som fick plockas, och tack till alla som skickat en Instructable - det finns vissa awesome kreativitet händer ute :)[/UPDATE]Välkommen till denna paracord Instructable!Jag först...

Reklamtrick MJ-USB blixt driva

först av allt, jag är ganska irriterad på mig själv att jag fick så djupt in i detta projekt som jag faktiskt har glömt att ta bilder av varje steg. Jag ska försöka att förklara varje steg så detaljerat som jag möjligen kan, och kanske lägga till ett...

Göra en millefiori USB blixt driva juvel

detta millefiori USB-minne gör en stor gåva för vänner (eller själv). En polymerlera kan hölje du ge memory stick en väldigt individuellt utseende. Var och en är olika och du kan anpassa med bärarens favorit färgkombinationer.Om du har viss erfarenhe...

LEGO USB blixt driva armband

Jag har sett ett antal USB blixt drivar armband och verkligen gillade idén. Det verkar som ett bekvämt sätt att hålla en flash-enhet händig, även om det verkar lite nördiga. Nu inte är jag en att skygga för min inre geek, snarare tänkte jag jag skull...

10 minuters LEGO flash drive mod

detta är den äldre en av mina minnen, och är dåligt i behov av ett nytt skal. Märka den spruckna plasten nära halsen (se den andra bilden nedan).Naturligtvis, vore den enklaste lösningen att superlim det. Men det hade inte varit så kul, rätt?Steg 1:...

Star Wars blixt driva

förvandla din tråkiga gamla blixt driva till en bit av aweome Geekware. Jag använde en form av Han i karbonit. Jag blev inspirerad av in The USB och liknande. Jag få häftiga idéer från HackNMod.com och (naturligtvis) Instructables!** Material:En flas...

Poker chip blixt driva

svårighetsgrad: lättI detta instructable, jag ska visa dig hur du mod din tråkiga-minnen till en kul, poker chip flash-enhet. Dina medarbetare kommer att älska det!Steg 1: material Behöver du:Flash-enhet3-4 pokermarker, färgen är upp till digSuper li...

Skydda viktiga filer med en säkert blixt driva

I denna värld av framåt teknik filerna på hemmet och arbetsplatsen får datorer vara mer avgörande. Nu i stället för att få papper räkningar vi kan betala räkningar på internet, hantera bankkonton och mer, men vad om att data var stulen? Det skulle va...

Hur man bygger en 4 gig 57 chevy mikro-maskin usb blixt driva

det finns ett par stora matchbox/hotwheels blixt driva instructables, men när saker blir mindre så måste våra meningslösa fallet mods!Steg 1: Samla material och plocka isär bilen jag fick en massa bilar i en hel del på ebay för 5$. Jag köpte 4gig min...

PS2 Minneskort-blixt driva!

Detta är mitt nya fall för min blixt driva (ursprungligen från Play.com.)* Jag fick en gammal PS2-minneskort (1G),* loss skruvarna,* tog ut den CPU/moderkort sak och* tejpade min blixt driva inuti,* sedan sätta ihop det igen!(klistermärke min syster...

10 viktiga användningar av USB blixt driva

din USB blixt driva kan göra mycket mer än bara flytta data.Transportera dina data är förmodligen den vanligaste användningen för en USB-enhet.Men det finns en värld av andra saker du kan göra med dessa praktiskt fickformat enheter.Här är 10 sätt du...