En flaska anpassade USB Flash DriveVad kan en göra med en flaska och USB-enhet och tid :) Låt oss se.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Personligt anpassade USB Flash Drive

Denna "I♥YOU" USB Flash Drive är en perfekt present till någon du älskar. Lagra och vårda dina bilder, romantisk musik insamling eller en trevlig film.Du kan även anpassa "I♥YOU" texten här på http://customflashdrive.gift/ eller Bestäl...

USB Flash Drive flasköppnare

Detta Instructable tar en vanlig USB-minne och en plast flasköppnare och kombinerar två till ett praktiskt verktyg för någon "professionella". Mindre än en timmes tid kan du sätta denna Flash Drive flasköppnare tillsammans, som är lätt anpassnin...

Skapa en dold Partition på USB Flash Drive som håller även efter formatering

jag har en hel del av viktiga filer som jag bär på min USB Flash Drive.I inte vill att andra människor att se dessa filer om jag ger dem min USB Flash Drive.So startade jag zippa de viktiga filerna med ett lösenord. Några nyfikna vänner ville veta va...

USB Flash Drive armband

i detta instructable jag ska visa dig, hur du gör din egen USB-flash-enhet armband. Jag har sett en hel del innan, men aldrig riktigt gillat mönster. Mitt mål var att dölja flash-enheten helt i armbandet. Beslutat att göra en med garn och efter en ko...

Funktionell USB Flash Drive Rubiks kub

i denna tutorial jag ska visa dig, hur du gör din egen Rubik USB Flash DriveDu kan se den färdiga produkten i följande video:Steg 1: Vad du behövermaterial:en mycket liten usb blixt driva (e.g. EagleTec USB Nano Flash Drive eller Delock USB Nano Memo...

Anpassade USB flash-enhet.

Har du funderat på faktumet att nästan * något * kan användas för att skapa en USB-enhet?Detta är några exempel på några jag har skapat; så du kan få några idéer.Möjligheterna är oändliga... och det är ett bra sätt att anpassa din egen prylar.Steg 1:...

Hur att installera och starta Damn Small Linux på en USB Flash Drive

vilja till veta hur till installera och starta Damn Small Linux på din usb blixt driva sedan Uppehälleläsning. du kommer att behöva vända dina högtalare upp hela vägen för videon inte hade några problem med mic volymenSteg 1: Ladda ner filerna som kr...

USB Flash Drive Paracord Fob

problemet jag har hittat med USB-minnen är att hålla dem kopplade och därför hålla reda på dem. Denna fob ger ett sätt att fästa fast en flash-enhet till din nyckelring, Logoband, ryggsäck, bil, etc. Teorin är att du kan hålla reda på de större objek...

USB Flash Drive klipp

hålla jag förlora min USB blixt drivar, så jag hade idén, att klippa dem till dokument som de tillhör. Efter lite forskning jag fick reda på, att idén är inte ny och Emamidesign har vunnit en 2010 Red Dot product design award och blev en bästa av bäs...

Kartong USB Flash Drive (förpackning)

För en skola kursen heter "Kreativitet" vi var tvungna att utforma en förpackningar av papp som kan användas effektivt och inte bara fungerar som förpackningar. Från denna kom idén att göra en kartong USB-minne (något du förmodligen redan har se...

Mustang GT USB-Flash-'Drive'

i detta instructable, jag guidar dig genom olika steg på hur du anpassar en USB-Flash-enhet genom att ändra en leksaksbil för att bli dess nya skal. Det ser ganska enkelt men det tar en hel del ansträngning och i de flesta fall, tid, att göra korrekt...

Tangentbord USB Flash Drive fall

här är min fulländad version av USB blixt driva ärendet. Jag skapade inte en Instructable som det finns för många där ute!Jag gjorde detta eftersom mitt tak läcka under en storm och stekt min gamla mac-tangentbord. Jag tog min 256 mgb enhet och ersat...

4Gb Steampunk USB flash drive

Tyvärr har jag inte bilder av beslutsprocessen, men jag ska försöka att förklara processen att skapa detta USB-minne. Här går:1. få en anslutning som den i figur 1. Den på bilden är större än den jag ussed men principe är densamma. Du måste ha en pjä...

9V USB Flash Drive MOD

i den instructable kommer jag visa dig hur man gör en blixt driva fall av ett 9V batteri.Obs: jag bara testat detta MOD med DURACELL & ENERGIZER batterier. ALLA ANDRA BATTERI FÅR INTE INNEHÅLLA 6 AAAA SÅ VAR FÖRSIKTIG!PS Detta är min första instructa...

Mini-bok USB Flash Drive (utdragbar)

Hej. Detta är min första instructable här, och jag ska visa dig hur jag gjorde min bok blixt driva. Också behaga lätt om min vokabulär, jag är inte amerikanska... men jag tycker du ska vara bra med bilder.Åh, förresten, har jag kollat om idén redan p...

NES controller USB Flash Drive-

detta är ett enkelt sätt att förvandla en Nes-kontrollant in i ett praktiskt blixt driva. INGEN LÖDNING INVOLVERADE!(Detta är vår första Instructable så bilder och instruktioner kanske amatör!)Vi har åter gjort detta instructable med bättre bilder, s...

USB Flash drive i bil nyckel skal

jag trodde det skulle vara roligt att ha en flash-enhet som var märkta Honda eller Ford eller Chrysler, etc. Det råkar vara så jag hade ett skräp bilnyckel.Jag hackade av viktiga bladet, urgröpt plast viktiga huvudet, och epoxied ett flashminne inuti...

Hur man fixar en USB Flash Drive

detta kommer att visa dig hur man fixar stiften på en flash-enhet USB-port.Steg 1: Ta isär enheten Du vill disassemblera flash-enheten med en liten precision skruvmejsel. Försiktigt bända i sömmarna av höljet tills kretskortet utsätts. Sedan dra plas...

USB Flash Drive In iPod Shuffle

på många ställen (mestadels skolor), iPods tillåts inte (eller åtminstone du kan inte använda dem). Men du kan ha en flash-enhet. Så jag är upproriska typ jag är, beslutat att lura dem. Jag ville att det skulle se ut som om jag hade en iPod, men i ve...