En riktigt COOL knivdetta instructable är billigt och lätt och riktigt snabb! :)
Låt oss komma igång!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en riktigt cool blåspistol dart

vill göra en pil för ditt blåsrör som inte bara ser riktigt cool men är riktigt snabb? är detta instructable för dig, men naa verkligen detta är ganska bra, njuta.Steg 1: steg 1: samla material och sånt för denna lätt och riktigt cool dart, behöver d...

Flytande lampa riktigt cool bara kosta mig 5 spänn

im goin för att lära dig att göra en enkel lampa som verkar flyta från väggen och är super lätt att göra allt du behöver är en av de kompakta fluorescerande lampor Varmlimma kartong en katt spela kub som de kan gå i och ut ur (jag fick detta från wal...

Hur man gör en riktigt cool gas powered motorcykel

göra en cool cykel som gör en stor hastighet av 20 till 30 km/h (beror på CC imotor för)Material:fiskelinaen låda med sugrören liten rutaen cykel med hand bromsaren cykelhållare som ansluter till sätetett par olika stora kedjoroch en 49cc till 100cc...

Riktigt cool och lätt magiska konstverk

detta är ett riktigt intressant projekt som jag lärde mig förra veckan. Och det kostar ingenting alls för kan du hitta saker i ditt hus. Jag hoppas att du har så mycket roligt med det som jag gör!Steg 1: Få allt material Här är de saker du behöver:2...

Riktigt Cool Magic Tricks - hur man gör det bästa pengar MAGIC TRICKS någonsin

Detta är Magic Tricks avslöjade - pengar Magic Tricks. så cooooolllll!...

Göra en riktigt cool markören i paint

jag kommer att lära dig hur man gör en AWESOME markör i MS Paint.Steg 1: Start Öppna MS Paint.Steg 2: Att göra markören Rita formen på markören du vill (gör en 32 x 32 canvas och zooma i 8 x)Steg 3: Gör det 3D Fylla i den färg du vill använda din mar...

Hur man gör eld bollar! Riktigt Cool!

Bara vara försiktig och ha kul!(uppdatering 7/23/09) Im så lat och inte har skrivit en instructable ännu men något en gjorde!!!så klicka här för att såg den instructable!!!...

Gör din riktigt små jättefort RC bil göra riktigt coola tricks

allt du behöver göra är att få ditt kök golv våt och köra det i turbo över våta fläcken.Jag brukade is wet min golvet, så att det inte skulle bli för rörigt....

Snabb Tips #5: Enda Mag innehavaren som en kniv eller ficklampa innehavaren

Hej allaDetta är mer av ett quick-tips på nytt purposing en enda Magazine innehavare för en kniv eller ficklampa hållare. Jag önskar jag kunde ta åt sig äran för upptäckten men kan inte, jag var påslagen till idén av en närliggande segelbåt ägare til...

10 coola Lego vapen

det är riktigt cool Lego vapen. Njut! :)Steg 1: Kniven Göra denna enkla kniv med en Lego vapen handtag och en Lego blad.Steg 2: Eldkastare Göra detta från en grundläggande Lego gun bifogas ett vapen handtag i fronten, då enkelt tillägga en flamma bit...

En ny uppvisning för en gammal kniv

så, du har spenderat någonstans mellan $50 och $90 för att riktigt cool Roman/Alexander den stora kniven, du får det och hitta plack som kommer med det är skräp! ELLER värre, vikten på kniven drar "L" skruvarna från spånskivor, det faller och kl...

Göra en Bowie kniv från tabellen såg infoga

Jag hade några metall bord såg skär sparka runt min butik till en gammal såg jag inte längre hade. En vän till min börjar samla knivar för visning så jag bestämde mig att göra en av de gamla skären till en Bowie kniv. Bygga Video härSteg 1: Layout &...

Säkerhetskåpan för kniv gjord av ett bälte

Vi vet alla skära dig själv med en kniv suger, och behöva köpa nya dyra täcker suger mer.Tja... det är ett billigt enkelt sätt att göra ett omslag från en gammal bälte som du inte behöver. :)Steg 1: samla ditt material ok vad du behöver är:ett bälte...

Kniv att göra - göra en släktklenod!

Om du gillar knivarna, rösta!Jag har alltid älskat verktyg, särskilt knivar. Jag har några gamla verktyg från min pappa och även några från hans pappa. Sorten av gamla grejer som är fortfarande kvar och är lika bra nu som det var dag ett. Riktigt coo...

Göra en Cool popup-landskap vykort

innan jag flyttade hem från skolan i New York, jag besökt Metropolitan Museum of Art en sista gång. Jag fann mig själv kolla presentbutiken och såg en riktigt cool popup-vykort som påminde mig i närheten av Muenster, Tyskland där jag föddes. Det var...

Cool utsatt Retro Flip klocka

Ända sedan tittar på LOST, har jag alltid varit intresserad av att äga mitt eget flip klocka, som den i Swan stationen. Split lock visar har funnits sedan 1960-talet och som fortfarande används i många tågstationer visas i tågtidtabellen.Jag tror des...

Cool fiskben flaskhållare

Jag gjorde riktigt cool '' allvar trotsar '' flaska hållare i en form av fisk-skelett. Kolla upp det!Videolänk är här: Fisk ben flaskhållare (genom att klicka, det öppnas i en ny flik)Steg 1: Gör din: PDF utskrivbara plan ingår Jag ingår PDF plan, så...

Hur man korrekt slipa en kniv

Steg 1: Samla Supplys Du behöver din kniv, ett Bryne och en stropp.Steg 2: Använda kurs sidan av Whet stenen Gnugga du kniv tillbaka och framåt tills du har täckt knivenSteg 3: Använda den fina sidan av Wetstone Gnugga din kniv tillbaka och framåt på...

Cool automater/Faux Steampunk inspirerade CD-fodralet

En gång om året jag gör vissa entreprenadarbeten för ett riktigt häftigt företag som skapar "visuella wow" för nationella och internationella auto visar. När de meddelade att de anställa, bestämde jag mig för att jag behövde ett kreativt sätt at...