Enkla bältesklämma för FitBit FlexJag älskar min FitBit, men blev riktigt trött att det är på min handled hela tiden. Här är ett snabbt och enkelt sätt att göra ett klipp för FitBit Flex att bära på bältet. När jag sover, jag antingen lägga den i fickan på min sömn shorts eller koppla den till dragsko.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stål bältesklämma för en Otterbox fall

En vän har en ny iPhone 5 och en Otterbox Defender fallet med den bälteshållare. Fjädrande behållande klippet bröt. Se den andra photo.* är han en bonde, så han behöver en bältesklämma som står till massor av rörelsen som han klättrar på och stänga a...

Hur du bifogar en pocket clip/bältesklämma för en kniv

någonsin köpt en kniv som hade inga pocket klipp?Väl här är hur du kan bifoga en till nästan alla fällkniv!Steg 1: Vad du behöver: En kniv du vill ha ditt klipp påEn pocket clip (du kan köpa dem online eller ta en från en gammal knivSkruvar som passa...

Enkla Everyman's EDC

varje kille har en EDC (varje dag carry), om det bara en plånbok och nycklar, kniv eller multiverktyg, penna, shurikens, oavsett. Detta är min EDC, det är liten och enkel och kan utvidgas senare men den gör allt jag behöver den till. Jag ska förklara...

PCI-kortplats täcka Sedelklämma

jag märkte en tid tillbaka att sitter på min plånbok hela dagen ont min rygg. Så tog jag några steg för att bli av med saken.Jag fick en bältesklämma stil mobiltelefon fall som har en ficka för min skuld-kort, körkort, etc.Men jag hade inte ett bra s...

Hur man gör en läder Fitbit

Ett par månader tillbaka medan arbeta utomhus min fitbit flex tore i mitten och tracker föll ut utan mig inse det. Lyckligtvis kunde jag hitta spårning bit senare när jag upptäckte att det saknades. Armbandet själv men var obrukbar så det är därför j...

Bälte klipp för att skydda telefonen & hörlurar sladd

Detta instructable visar dig design komponenterna krävs för att skapa en bältesklämma för att skydda din telefon och hörlurar klipp.Nödvändiga verktyg & material:* 3D-skrivare (högre upplösning föredrog men inte nödvändigt)* CAD-program* bromsok (ell...

RockMate-The Rock klättring telefon hölster

I en familj ivrig klättrare börjar du att lokalisera frågor av bekvämlighet med utomhus klättring. På min äldre bror senare resa till Yosemite, där han klättrade Half Dome i vandrarskor... Jo det är en annan historia... han hittade ett problem med at...

Tie Bar med utbytbara ansikten

jag tog ett jobb för två år sedan som krävs för mig att gå från enstaka slips bär till dagliga klädd i slips. För att hålla min slips från floppa i mat och allmänt göra en olägenhet för sig plockade jag upp en tie bar. För er som inte vet en slips är...

Förbättrad DeWalt Drill före och efter

Jag köpte en DeWalt 12 volt borrmaskin med två "döda" batterier från en kille på eBay för ca $10 (£6).Jag skall förvandla den till en med sladd borr i flera Instructables.Sedan projektet tycktes ta ett liv för sin egen och jag fann mig själv att...

$9 cykelfäste för GPS eller telefon

okej, så den faktiska kostnaden var $9,01 på min lokala stora lådan hem och trädgård butik. Men detta var för allt.Jag var planerad att gå på en cykeltur kommande helgen och ville ha ett billigt sätt att montera min dyra iPhone på styret av min cykel...

Dremel Chop såg

Du kanske har sett skärmar för K & S Engineering metaller slangar i vissa hobby butiker.Vad jag gillar med denna slang är att OD våd bara passar inuti ID för nästa storlek. Jag använda den här funktionen göra tidning typ kullager för några av mina sk...

Hur man gör en Judge Dredd kostym

JAG ÄR LAGEN!För halloween ville jag kunna bära något ganska bekvämt, men fortfarande ser B.A.. Plus fungerade detta bra att min flickvän kunde cosplay med mig som domare Anderson.Utan att behöva uppfinna hjulet på nytt. Bara bättre att lägga till at...

Fiske sax

jag hade ett behov. Jag ville ha något att skära fiskelina, bryskt klippa maskar i hälften och som kan nypa split sköt typ sänken. Jag ville ha något liten, ungefär 3 inches eller mindre. En extra bonus skulle vara något lätt nog att hänga på en uppr...

Bälte kniv slida.

Så historien är detta:Jag hade denna gamla bälte som jag har haft för evigt, och efter ett tag i hålet som används för att göra bältet passar perfekt runt min midja sträcks ut och var till någon nytta längre. Efter stirrade på det raggedy kuter ett t...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

300-fots Pocket måttband

hur många 300 fot måttband passar i din ficka och kostar under $2?Jag hade en mycket trevlig, något stor, öppen rulle-typ 300 fot inspektörernas måttband som fungerade bra tills en dag det sår roligt och jag tillbringade ett par fruktlösa timmar förs...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Anpassningsbara quillon ljussabel, från The Force vaknar

På fredag, 20 November var vi en del av de 30 miljoner människorna att hålla andan medan du tittar på trailern för den kommande Star Wars-filmen.Som formgivare var vi förvånade över att upptäcka en ny konfiguration för den ljussabel avslöjade i nu ep...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...