Hur att packa en resväskadetta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.

Resa kan göras mycket lättare om du vet hur att packa. Första gången jag gick på en sju veckors resa, packade jag en resväska som vägde över 85 pounds och som inte innehöll min ryggsäck. Jag lärde mig snart bättre metoder att packa och som regel bara vet att mindre är bättre.

Kolla in mina steg och se om de kan hjälpa dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa sättet att Pack din resväska (Like A Pro)

detta är en kort och enkel instructable på hur bör du packa din resväska när du går ut på en resa eller konferens.I din familj minst en av er gå ut för en resa.Så är jag här för att visa dig en metod som är mycket lätt och kommer att spara tid.OK så...

Packa en resväska - hur till

För att hittar förpackning vara den värsta delen av semester, kommer att förhoppningsvis dessa några tips hjälpa!Det rekommenderas att istället för att vika kläderna i en resväska, bör du faktiskt rulla dina kläder för att spara utrymme. Det här scen...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...

Hur att packa en förpackning.

Innan gå backpacking det är viktigt att veta hur man ska packa din ryggsäck. Backpacking är en fantastisk upplevelse men kan vara mycket svårt. För att få se ut mesta möjliga av din backpacking upplevelse till, innan du börjar din vandring, som du pa...

5 kreativa tips: Hur att packa och flytta din doggy

på hyra A gräsplanen boxas, har vi sett vår andel av rörliga sällskapsdjur frågor: tråkigt husdjur, saknas husdjur och verkligen förbannad husdjur. Med över 80.000 flyttar klar, var ständigt frågade samma fråga hur flyttar jag säkert min hund? Var gl...

Parapacking: Hur att packa bort en Power Kite utan att trassla

med en intressant och rolig extrema utomhusaktivitet som power skärmflygning, upprätthålla draken och tar den bort ordentligt är nyckeln till en lång och framgångsrik kite liv.Drakflygning har blivit en mycket populär hobby och sport de senaste tio å...

Hur att packa en havskajak

passande campingutrustning, mat, kläder och paddling redskap kan verka skrämmande. Här är några tips för att få redskap förpackning i en havskajak.Steg 1: Samla redskap bredvid kajaken Är det bäst att packa massor av små och medelstora torr väskor så...

Hur att spela bas till ska jag stanna eller ska jag gå - Nybörjarens bas lektion

här är en bas läxa för nybörjare. Det ser ut på hur man spelar bas linjen att låten ska jag stanna eller ska jag gå av The Clash.Om du har några frågor eller kommentarer vänligen huvudet över till min hur att spela bas hemsida och använda formuläret...

Hur att packa en sovsäck

Expedition Jack visar dig det bästa sättet att packa sovsäck.HÅLLA KONTAKTEN HÄRYouTube: https://www.youtube.com/ExpeditionJackFacebook: https://www.youtube.com/ExpeditionJackTwitter: https://www.youtube.com/ExpeditionJackInstagram: https://www.youtu...

Hur att packa kläder för att resa

När reser det är viktigt att packa effektivt, organiserad och smart. Den metod som jag visar i denna video är rullande kläder i en tight bunt som gör dem mycket kompakt. Rullande dina kläder är ett bra sätt att förebygga rynkor och spara utrymme. När...

Hur att packa en Espresso skott

Ta tid att ordentligt packa en espresso skott är en viktig (och superenkel) del av att göra en god espresso drink. Jag hade turen att ha Joe Speicher och Mark Wickens från online kaffe kultur publikationen marken till skäl förbi och Visa mig rep.Vad...

Hur att packa en tält

få ett tält tillbaka in i sin väska är inte svårt, när du vet några tricks.Följande steg visar hur du effektivt packa tält och alla dess komponenter.Bilderna visar vad vi inte vill. I detta fall tar upp extra utrymme och allt annat i farten separat t...

Hur att packa kläder för att flytta

tänka utanför boxen. Om du har flyttat runt en hel del kanske sedan du redan vet detta trick. Förpacka kläder i lådor för att flytta är inte det mest praktiska sättet. Kläder brukar buch upp och även om du vika dem, hittar du att lådorna verkar utnyt...

Hur att packa persikor till lunch när det finns en chans att behållarna kommer att försvinna under hela dagen

på persikor i allmänhet:Fördelar: så långt som hälsosam mat går, persikor är ganska högt på listan yummy och de växer i överflöd i vårt område.Nackdelar: De få squishy när de är mogna och är svårt att ta en lunch.Naturligtvis, en elegant lösning på s...

Hur att packa en cykel med Svensson & apparatanslutningsdon

min cykel har S & S kopplingar (kallas även S och S maskin cykel vridmoment koppling) som gör det möjligt att brytas sönder och förpackat i en normalstor incheckat bagage box som flyger utan extra kostnad. Att få det att passa är alltid en utmaning,...

Hur till: packa en bra dans väska

många dansare gör gammalt "jag kanske behöver den... slänga henne!" Men detta är hur att packa en bra dans väska. Väskan nedan ser ut som min väska, men min är lila. Jag ta brukar mina egna bilder, men jag packning för en dans seminarium så jag...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Hur man Pack för ett Nerf krig

denna Instructible kommer att visa dig hur man packa för alla nerf krig.Steg 1: Välja en primär En god primär är något som kan avfyra skott mycket snabbt, ett vanligt problem jag hade när jag började Nerf var att mitt vapen var för långsamma att ladd...

Resväska (Hard Shell) släde x2

En snabb och lätt instructable för roterande kasseras bagage till slädar.Det är lätt att se potentialen för snowfun med en kasserad resväska, särskilt som sådana med släde-liknande vertikala inbuktningar en gemensam design.Material som krävs:En kasse...