Packa en resväska med bättre hjälp bälten
De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker ner.
Även om du inte har att tillbehör du kan använda en vanlig band eller en plastpåse, men du lägger till saker brukar du använda i reser (kanske några väska för papperskorgen eller smutstvätt).

Så varför bär du de saker som du behöver för resan? Det finns inte andra billiga och mer användbar lösning?

Använda bälten är bäst alternativet fot denna purpouse. Hur som helst, du kommer att bära några bälte. Det är en billig lösning eftersom du redan har ett. Och det är bättre eftersom det komprimerar paketet och få plats i resväskan.

Fortsätta läsa och lära sig den bästa tipset för att tjäna utrymme i din resväska.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Bästa sättet att Pack din resväska (Like A Pro)

detta är en kort och enkel instructable på hur bör du packa din resväska när du går ut på en resa eller konferens.I din familj minst en av er gå ut för en resa.Så är jag här för att visa dig en metod som är mycket lätt och kommer att spara tid.OK så...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Packa en resväska - hur till

För att hittar förpackning vara den värsta delen av semester, kommer att förhoppningsvis dessa några tips hjälpa!Det rekommenderas att istället för att vika kläderna i en resväska, bör du faktiskt rulla dina kläder för att spara utrymme. Det här scen...

Reparera en hårt skal resväska med Sugru

På min senaste resa var bagagehanterare flygplats mindre än försiktig med mitt fall.Jag klagade och fyllt i flygbolagets former, men inställningen var dimissive.Jag bestämde mig att ha reparera den själv.Steg 1: Samla dina leveranser Syftet är att tä...

VARNING! Öppna en låst resväska med en penna

Är ditt bagage säkert när du reser? Denna video visar hur lätt det är att bryta sig in i resväskan och det ser ut som det är aldrig öppnats!Fler videor här:http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videosFölj oss på:Instagram: https://www.instagram.com/f...

Resväska trumset: Hur till med nackdelarna &

visar dig hur jag byggde min och några idéer att ha i åtanke när du bygger din.MusikJuleljus!: vattnet är borta branden har kommitModest Mouse: ocean andas saltRedaktörer: fly boet** Jag äger inte rättigheterna till dessa låtar, de är inte min och ja...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Resväska trumset

Detta instructable visar dig hur man gör en resväska-trumset!Efter att ha läst detta instructable: Build-a-resväska-trumma-uppsättningJag bestämde mig att göra en av mina egna, eftersom jag alltid velat gå ut på gatorna och spela eller "stopp" m...

RC resväska / resefodral billiga

Detta instructable wil Visa dig hur du justerar en resväska för redovisade rc och ge den ett trevligt utseende.Allt resväskan är gjord av är den genomsnittliga hem.Det bär min Revell Atomium quadcopter och det är sändaren + lite små saker.(om du undr...

Packa en bära på resväska

om du är som mig, du gör mer än din andel av resor. Konferenser, osv... Massor av ställen där du har att spendera ett par dagar i Kaki/persimoner och collared skjortor och kanske en sport pälsen. Livet är så mycket lättare om du kan passa alla dina s...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Resväska Stereo (nu med batteri, sol och Bluetooth)

detta är en berättelse om hur jag gjorde en resväska till en stereo, eftersom jag ville.Steg 1: materialEn nära omfattande lista över material som behövs:-resväska-par högtalare (min var 3" inches i diameter)-Lepai 2020a + förstärkare-Dremel / slipa...

Hur man skrämma folk med bara en resväska (dolda kameran)

roliga upptåg med bara en resväska och en dold kamera (dolda kameran). Tack för att titta på, ha kul!P.S. Alla "offer" stoppades och informerade om den dolda kameran, då de har undertecknat en release.PPS Jag filmade detta tilltag i ett mycket l...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...

Målning en sparsamhet butik resväska.

Flera månader sedan vår lokala sparsamhet butik hade en bagage försäljning. Personligen föredrar jag 'hardsider' resväskor, eftersom de inte är lätt krossade, slits eller bruten, så jag hoppade på chansen att förvärva en för under fem dollar.Probleme...