Weather Graph för 3: e klassdetta uppdrag gör att eleverna börjar använda ett diagram att förstå och kartlägga data, observationer, etc. under en viss tidsperiod. Eleverna kan börja använder verktyg som diagram, och förstå hur de kommer att vara viktigt i hela deras utbildning och deras liv. Eleverna får också lära dig om att göra dessa verktyg visuellt tilltalande. De kommer att behöva göra diagrammet snyggt och visa sin kreativitet och hantverk när de arbetar i grafen. Projektet ansluter bildkonst standarder till vetenskap standarder som är anpassa 3rd grade Indiana statliga normer. Införlivandet av två kommer att visa elever det konsten och visuellt lärande är mycket viktigt i sin utbildning. Projektet kommer också engagera elever och låta dem vara kreativa medan följande riktningar.
Relaterade Ämnen

NeoWeather: Ambient Weather indikator

Vi kan inte alla ha skrivbordet bredvid fönstret. I mitt fall har min medarbetare vid skrivbordet mittemot mig plats vid fönstret. När det blir dags att vandringen ner på gatan för att få lite lunch, är jag aldrig helt säker på vad jag ska hitta i de...

ESL klass spel: Ballong svärd fångar Hoop

Klass spel för barn med lång krånglig ballonger....

ESL klass spel: Ansluta fyra

Med traditionella Connect-fyra spelet i en engelsk klass för att ge studenterna ett roligt sätt att öva klass innehåll.Steg 1: Rita upp ett rutnätUtarbeta ett standard Connect-4 rutnät på Whiteboard-tavlan (6 * 7)Steg 2: Namnge varje kolumnSkriva en...

ESL klass spel: Dont Say fel bild

Svenska klass spel som kan göras för att få eleverna att öppna munnen och praxis säger klass innehåll även om de inte vet innebörden ännu. Stor i början av en klass att använda som ett roligt sätt att introducera innehåll, eftersom det inte kräver st...

ESL klass spel: Hopping Hoops

En ESL klass spel i vilka studenterna hop eller hoppa genom ballong fälgar som de recitera lektion innehållet.Steg 1: Lära innehållInföra klass innehållet med hjälp av bildkort (eller andra objekt)Steg 2: Placera Flashcards och "Ballong Hoops" p...

FUZZY SIPPERS - 1: a klass knorra - vecka 3

"FUZZY SIPPERS" är den tredje lärdomen i 10 i veckan Tinkering serien erbjuds till första klass studenter. Med hjälp av vardagliga material i öppna projekt, omvandlar vi vanligt till det extraordinära samtidigt vårda problemet lösa färdigheter,...

Blommor från Mars - 1: a klass knorra - vecka 1

"Blommor från MARS" är den första lektionen i 10 i veckan Tinkering serien erbjuds till första klass studenter. Med hjälp av vardagliga material i öppna projekt, omvandlar vi vanligt till det extraordinära samtidigt vårda problemet lösa färdighe...

"Klass Clown leverans" Halloween Illusion kostym

Hej!När Halloween närmade sig detta år, ville jag skapa en "illusion kostym" för eleverna på min skola. Jag tog min inspiration från flera postat på YouTube, specifikt "box" kostymer. Eftersom jag är känd som klass-clownen, tänkte det...

Klass Valentine, nej godis alternativet

Detta är en mycket lätt valentine att skriva ut för klassen. Jag älskar att den har inget godis! Jag använde återvunnet bubbelplast. Min sons klass älskade det! Detta är inte lämpliga för små barn.Steg 1: Förteckning över materialDu behöver:Tydlig ce...

Vattenmelon Edo för projektet framtida klass

Som en del av våra Kite-making enhet i Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School skrev vi instruktioner för att hjälpa andra göra våra vattenmelon Edo Kite.Detta är vad din vattenmelon kite ska se ut. I mitt nästa steg kommer jag...

En mänsklig animation klass regler

En mänsklig animation är där du tar bilder eller videoklipp av dig och dina vänner. Du kan göra vad du vill göra i din mänskliga animation. Jag valde att göra det på klassreglerna eftersom många människor inte följer reglerna i klassrummet. Istället,...

Klass rum musik

du någonsin önskat att du kunde lyssna på musik i klass väl hennes hur jag gör. bara inte missbruka den... om du stilla få fastnar inte gråta för mig.Steg 1: Söt tröja (ja jag vet sa jag sött och inte svettas) ok detta är min första instructable så k...

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

Accelerometer sköld för fysik klass och därefter

under en fysik klass vi Förformning en fysik experiment för att mäta accleration på grund av graivty - 9,8 m/s ^ 2 och medan vi inte göra någon ny fysik upptäckter jag hade en idé för att förbättra experimentet. Hur experimentet fungerade var att slä...

Minister: Våren Refill att spela under tråkiga klasser

saker som du behöver:1. Tom Refill2. penna SharpnerSteg 1: Hur att hålla Refill Hålla Refill sned så att sidan av rör vänt mot brynet bör vara uppåtSteg 2: Hur till kraftiga Tryck på refill mot bladet starkt och skarpa precis som du skarp en penna.Se...

Få en gratis uppgradering till första klass

Få en gratis uppgradering till första klass är inte lätt, människor som har betalat för första klass vill inte en tilltufsad ingen ridning gratis när de var tvungna att betala.På grund av detta incheckning skötare kommer inte att ge gratis uppgraderi...

Bästa Bo2 Trick shot klass

idag som jag ska visa dig min personliga favorit trick skott klass på black ops 2.Steg 1: Få Black Ops 2 Naturligtvis din kommer att behöver black ops 2.Steg 2: Klass Setup Primary-Dsr 50 w / FMJ & Laser sikteSekundär-fem-sju w / utökade magPerk 1-lä...

Black Ops anpassade klasser: Beskjutning

Hej alla! I min nya anpassad klass serie, jag täcka de nya typerna av klasser som jag använder. Här är en beskjutning en, inspirerad av AC1D. Det är till misshandel en position, eller för borttagning av husbil.Steg 1: vapen PrimäraJag rekommenderade...

Black Ops Multiplayer: Skapa-A-klass tips

Hej alla! I detta Instructable lär jag dig hur man gör en bra skapa en klass.(Detta är min åsikt, du har också rätt till din åsikt, så att inte bli galen på mig.)Steg 1: Primära pistolJag kommer att ha en uppdelning på vapnenKrypskyttar: + sträcker +...