Bygga en resväska Drum Setst1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO-para-marginal: 0; MSO-para-marginal-botten: .0001pt; MSO-sidnumrering: änka-orphan; font-size: 10.0pt; font-family: "Times New Roman"; MSO-ansi-language: #0400; MSO-fareast-språk: #0400; MSO-bidi-språk: #0400;}

Jag älskar trummande, men hatar transportera min hel uppsättning runt, så jag konstruerade ett trumset med en resväska som bastrumman. Alla får plats i resväskan! Min resväska trumma som låter förvånansvärt bra. Publiken älskar det.
Klicka här för en PDF ladda ner version för icke pro medlemmar.

Jag byggde min första resväska 6 år sedan. Det var en stor hit, och jag slutade spela 500 + spelningar på den, främst runt Mellanvästern. Sedan den första uppsättningen, har jag hela tiden räkna ut sätt att förbättra den. Till exempel, jag har lärt mig hur man löser problem som plågar användningen av en resväska som en bastrumma. Och jag kommer att dela denna kunskap här.

Spelning efter spelning, folk frågade mig hur för att göra sina egna. Detta instructable är en kulmen på år av utveckling. Om du bygger en, jag skulle älska att se en bild eller video i din egen resväska, och är glad att besvara eventuella frågor du har längs vägen.

Denna video--gjorde nästan fyra år sedan av Poodus ---skämtsamt förklarar mitt fall för de resväska trumset.

Märka den Cadillac logotypen på framsidan. Den första jag byggde var en BMW - kallas så efter att jag hittade en BMW navkapsel på trottoaren medan Cykling resväskan hem från en spelning. Logotypen drog ut navkapsel och hade nog klibbighet kvar för att hålla det på framsidan av resväskan.

Som startat en galen trend av fläktar fästa saker till resväskan. Människor skulle visa upp till spelningen med klistermärken, bil logotyper, namnetiketter, kvinnors underkläder, tjänsten klockor och många andra saker. Jag önskar jag hade en bild av att kit, efter ett par år det var proppfulla full av karaktär.

Till min förvåning bröt jag igenom resväska på en spelning. Jag vände det och slå på andra sidan för ett par år innan det bröt, alltför. Hållbarheten av de gamla Samsonite fall är något att skåda. Jag spelade 3-4 lång spelningar varje vecka i nästan fyra år innan resväskan gav upp, och jag är en hård torped. Resväska i videon är den jag byggde efter BMW gick till skräp gården, blekt gul fick mig att tänka på en gammal Cadillac. Jag berättade en solfjäder och förde han i en logotyp, så det blev Caddy. Jag kan inte minnas som gav den till mig, men jag tackar. TILLRÄCKLIGT REMINISCING! VIDARE MED DEN INSTRUCTABLE.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen billiga Eurorack-resväska

när jag såg ut för lösningar på hur man bära längs min Modulsynt märkte jag tre alternativ:1. spendera en massa pengar för en av de (sällan) kommersiella lösningarna2. sätta saker i en massiv 19-tums rack som inte skulle passa på mitt skrivbord3. byg...

Hur man bygger en Tagtool resväska

vad är en Tagtool?Tagtool är ett liveframträdande instrument för ritning och animering. Det liknar en musik instrumenterar, endast den ansluts till en projektor istället för ljudsystem. Det drivs gemensamt av konstnär ritade bilder och animatör att l...

Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)

För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa hög...

Förvandla en Samsonite resväska till en bastrumma

Musikinstrument är några av de dyraste delar av utrustning där ute. Gitarrer är långt över prissatta, förstärkare ännu mer så, och bra trummor är lika så dyrt. Naturligtvis kan du alltid köpa begagnade redskap, men att göra en egen är det billigaste...

Resväska trumset: Hur till med nackdelarna &

visar dig hur jag byggde min och några idéer att ha i åtanke när du bygger din.MusikJuleljus!: vattnet är borta branden har kommitModest Mouse: ocean andas saltRedaktörer: fly boet** Jag äger inte rättigheterna till dessa låtar, de är inte min och ja...

Bärbar garderob resväska konvertering

Du kan enkelt konvertera en stor gammal resväska i en bärbar garderob i några timmar.Den är användbar för personer som har barn inblandade i dance tävlingarProjektet består i grunden av att lägga till en trä ram inuti slemhinnan i en resväska att stö...

Trä resväska

detta är en liten trä resväska jag gjorde att bära min R/C sändare. Jag kunde ha köpt ett fall för att bära min radio utrustning, men jag ville ha något annorlunda än vad alla andra har, ganska cool, och naturligtvis, hemmagjord.Design-och byggnaden...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Förvaringsbehållare för DIY Craft (från gamla resväska)

detta projekt byggs som mitt projekt som jag postat förra December (DIY semester lagring behållare från resväskor) skillnaden är vad det används för. min grand barnens föräldrar trodde att detta skulle göra en stor lagring behållare för att hålla bar...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Retro resväska pall

jag har sett dessa retro resväska upp-cyklade avföring över hela internet för ett tag nu och har alltid velat göra en. Följande "kan" är mitt försök. Nu, jag vet inte om dig, men jag gör aldrig något perfekt första gången och när jag prova det h...

Målning en sparsamhet butik resväska.

Flera månader sedan vår lokala sparsamhet butik hade en bagage försäljning. Personligen föredrar jag 'hardsider' resväskor, eftersom de inte är lätt krossade, slits eller bruten, så jag hoppade på chansen att förvärva en för under fem dollar.Probleme...

Drum Set 1-2-3

Bygga ett trumset för huset av redwood scraps, lämnade över shims, VVS hårdvara och lämnade över däck leveranser. Detta instructable kan verka lite random i sin presentation. Utvecklingen av detta projekt var oplanerad och därför lite random i utveck...

Resväska bergsprängare

detta är min första instructible på här. Det brukar vara bilder av hela processen eftersom jag gjorde det och då insåg jag skulle uttrycka det på här. Ställa frågor om du inte förstår mina steg. Tack och njut avÄven jag kommer att ha mer detaljerade...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Resväska Stereo (nu med batteri, sol och Bluetooth)

detta är en berättelse om hur jag gjorde en resväska till en stereo, eftersom jag ville.Steg 1: materialEn nära omfattande lista över material som behövs:-resväska-par högtalare (min var 3" inches i diameter)-Lepai 2020a + förstärkare-Dremel / slipa...

Vintage Beat Box resväska

Edit: Jag har sedan extra Bluetooth, batteri power w/laddningsregulator och några galler för högtalarna. Jag har nu lagt till skriva upp och foton för uppdateringar.Hej alla!Jag har velat göra en bärbar resväska stereo ganska länge nu, men aldrig fic...