Förvandla en Samsonite resväska till en bastrummaMusikinstrument är några av de dyraste delar av utrustning där ute. Gitarrer är långt över prissatta, förstärkare ännu mer så, och bra trummor är lika så dyrt. Naturligtvis kan du alltid köpa begagnade redskap, men att göra en egen är det billigaste sättet att gå. Plus, beroende på ljudet och känslan av bandet passar ibland med hjälp av hemmagjorda redskap vibe du vill ge.

Resväska trummor har blivit regelbundet använt instrument i LoFi och Folk baserat Indie musik, men trumman vi ska ta en titt på idag är specifika för Shakey grav en man band resväska trumma. Det är mer komplex än en resväska att träffas med en fotpedal. Resväska själv blir trumman i detta instructable. En trumma huvud och rim installeras i resväskan.

Denna trumma låter bra, vara mycket portabel och kan vara mic 'd upp lätt. Som och du kan lagra andra redskap inuti den. Tillsammans med det blir det också ett batteri powered LED light bar installerat på insidan som hjälper dig att konfigurera trumman på en mörk scen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla en echelon väska till cykel packväskor

Hej, och Välkommen.Om du har kommit hit antar jag du är intresserad av den ovannämnda propositionen. Därav kommer jag undfägna du med sin ideologi.Jag hade tänkt under loppet av dagen hur man gör cykel korgar, många idéer kom till mig, kanske jag kun...

Konvertera gamla resväska till kamera fall

jag var ute efter för att köpa en pelican fall att lagra min kamerautrustning. Fall är alldeles för dyrt för vad jag behöver dem att göra men jag plocka och plocka systemet.Bara visar sig när jag köpte en resväska på Frälsningsarmén och mätningarna v...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Fixa en trasig resväska rem fäste

jag köpte en helt ny resväska för att ta en semester med familjen i sommar, it två flygningar för en av de remmar för att hålla innehållet i placera bröt. Jag är inte säker på hur viktiga de banden är, men det säker verkade ett slöseri för min nya re...

Vintage resväska tabell

lära sig hur man förvandlar en vintage resväska till en funktionell tabell med förvaring!...

Resväska hyllor

min fru hade varit efter mig för lite tid att sätta resväskor på övervåningen, så jag äntligen fick tipset...Faktiskt, hon fick denna idé från en tidning--skära upp några gamla resväskor och att göra hyllor av dem. Vi började ackumulera några gamla r...

Resväska Stereo (nu med batteri, sol och Bluetooth)

detta är en berättelse om hur jag gjorde en resväska till en stereo, eftersom jag ville.Steg 1: materialEn nära omfattande lista över material som behövs:-resväska-par högtalare (min var 3" inches i diameter)-Lepai 2020a + förstärkare-Dremel / slipa...

Resväska för material

Eftersom jag begränsat mitt skrivbordsutrymme, och har en skrivbordshållare men träffar taket diagonalt där mitt skrivbord ligger, beslöt jag att göra mig en talarstol tabell över ungefär A3 storlek.Inte helt nöjd med mitt resultat, omvandla det till...

Resväska BoomBox

Resväska Boombox är en vintage resväska omvandlas till en boombox, komplett med två subwoofers och fyra diskanter. Hela systemet drivs av två bly-syra batterier ansluten till en laddningsregulator, så boombox kan laddas via en AC/DC power supply elle...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...

Resväska trumset: Hur till med nackdelarna &

visar dig hur jag byggde min och några idéer att ha i åtanke när du bygger din.MusikJuleljus!: vattnet är borta branden har kommitModest Mouse: ocean andas saltRedaktörer: fly boet** Jag äger inte rättigheterna till dessa låtar, de är inte min och ja...

Packa en resväska - hur till

För att hittar förpackning vara den värsta delen av semester, kommer att förhoppningsvis dessa några tips hjälpa!Det rekommenderas att istället för att vika kläderna i en resväska, bör du faktiskt rulla dina kläder för att spara utrymme. Det här scen...

Gammal resväska omvandlas till förstärkta stereohögtalare

var ute på en av dessa bil boot försäljning en gång när märkte en gammal resväska.Inte säker på hur du lägger till steg för steg guide ännu, men du kan se hela historien i bilderna.Tack för att titta.http://www.youtube.com/watch?v=ZQ_yx0pP4VE&feature...

Vintage resväska förvandlats till en smycken Organizer

jag har en massa örhängen, och jag ville göra en effektiv arrangör för dem. So... Jag beslutade att återanvända en liten vintage resväska (det var förmodligen en makeup tåg fall) för det.Steg 1: Stammen, som finns Det var en ödmjuk litlle stam... den...

Packa en bära på resväska

om du är som mig, du gör mer än din andel av resor. Konferenser, osv... Massor av ställen där du har att spendera ett par dagar i Kaki/persimoner och collared skjortor och kanske en sport pälsen. Livet är så mycket lättare om du kan passa alla dina s...

Förvaringsbehållare för DIY Craft (från gamla resväska)

detta projekt byggs som mitt projekt som jag postat förra December (DIY semester lagring behållare från resväskor) skillnaden är vad det används för. min grand barnens föräldrar trodde att detta skulle göra en stor lagring behållare för att hålla bar...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Bygga din egen billiga Eurorack-resväska

när jag såg ut för lösningar på hur man bära längs min Modulsynt märkte jag tre alternativ:1. spendera en massa pengar för en av de (sällan) kommersiella lösningarna2. sätta saker i en massiv 19-tums rack som inte skulle passa på mitt skrivbord3. byg...