Fixa en trasig resväska rem fästejag köpte en helt ny resväska för att ta en semester med familjen i sommar, it två flygningar för en av de remmar för att hålla innehållet i placera bröt. Jag är inte säker på hur viktiga de banden är, men det säker verkade ett slöseri för min nya resväska till mindre än 100% intakt, så jag har granskat situationen, gjort en plan för att fixa det, och fick det gjort. Det är en mycket enkel fix, men jag var nöjd med hur bra det gick, och jag var glad att kunna återanvända en altoids tin i processen. Detta grundläggande begrepp bör tillämpas för att fastställa mest plast fäste som har dragit gratis av en rivet, särskilt på en resväska. Jag hoppas det kan hjälpa någon annan, och det ger mig en bra ursäkt att göra mitt första Instructables inlägg.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa resväska handtag

Ovarsam hantering av bagaget på flyget senaste? Väl få grepp och ersätta det!Jag har en massa bälten som inte verkar passar mig längre. Inte säker på varför... ändå vad en perfekt återanvända ersättning resväska handtag.Steg 1: Delar som behövs Här ä...

Rekonstruktiv kirurgi för en resväska

resväskor med hjul och utdragbara handtag är en välsignelse för resenärer. Men något tungt vilar på din resväska kan böja telescoping handtagen under flygresan så att de sträcker sig inte längre. Det är vad som hände denna resväska.Steg 1: Undersöka...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Bygga din egen billiga Eurorack-resväska

när jag såg ut för lösningar på hur man bära längs min Modulsynt märkte jag tre alternativ:1. spendera en massa pengar för en av de (sällan) kommersiella lösningarna2. sätta saker i en massiv 19-tums rack som inte skulle passa på mitt skrivbord3. byg...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Upcycled Vintage resväska Boombox

Jag är för närvarande ett Artist in Residence vid San Francisco dumpa, drivs av Recology.Där, har jag bevittnat ändlösa massor av oönskade skräp flöde från konsumenten till återvinning centra och deponier. Jag märkte att nästan alla E-avfall var näst...

Retro resväska pall

jag har sett dessa retro resväska upp-cyklade avföring över hela internet för ett tag nu och har alltid velat göra en. Följande "kan" är mitt försök. Nu, jag vet inte om dig, men jag gör aldrig något perfekt första gången och när jag prova det h...

Resväska skåp

Jag hittade denna gamla resväska på en lokal antikaffär och bestämde att det måste vara det senaste tillskottet till mina väggar. Jag har en "dump space" bredvid dörren där jag lägger alla objekt jag bär med mig varje dag. Tyvärr är det också fu...

Vintage Hardshell resväska korg - Cadillac lyx cykelväskor!

Visst, behöver du en korg. Men kan du packa en picknick hela stranden i de andra ynklig packväskor? Tja kan du?? Gå. Du gå prova. Jag väntar här.Inte ens i närheten, rätt?Du behöver en större korg.Du behöver CADILLAC av korgar!Jag började detta proje...

Hur man bygger en Tagtool resväska

vad är en Tagtool?Tagtool är ett liveframträdande instrument för ritning och animering. Det liknar en musik instrumenterar, endast den ansluts till en projektor istället för ljudsystem. Det drivs gemensamt av konstnär ritade bilder och animatör att l...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Gör handbojor från en resväska

Om du har den läder resväskan spännen som har, bra! Jag kan inte tänka mig något bättre än att göra handfängsel ur den. Visst kan du använda det som en resväska, men... Varför??Dessa jag hitta ganska ofta i trashbins, folk verkar inte använda dem län...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...

Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)

För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa hög...

Förvandla en Samsonite resväska till en bastrumma

Musikinstrument är några av de dyraste delar av utrustning där ute. Gitarrer är långt över prissatta, förstärkare ännu mer så, och bra trummor är lika så dyrt. Naturligtvis kan du alltid köpa begagnade redskap, men att göra en egen är det billigaste...

Göra en Ottomon av en gammal resväska

jag kan inte minnas vilken blogg jag första gången såg dessa stolar på (kanske Treehugger?), men jag ville direkt ett av Kanske produktens sitta väskor. Eftersom jag inte skulle åka till Turkiet någon gång snart, tänkte jag på att göra min egen. Tja,...