Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)



För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa högtalare hade ett trevligt ljud så jag bestämde mig att återvinna några. De har även 3W + 3W förstärkare jag kunde använda.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Fixa en trasig resväska rem fäste

jag köpte en helt ny resväska för att ta en semester med familjen i sommar, it två flygningar för en av de remmar för att hålla innehållet i placera bröt. Jag är inte säker på hur viktiga de banden är, men det säker verkade ett slöseri för min nya re...

Dubbel resväska hylla

jag fått så många fina kommentarer på min instructable "Resväska Shelves" () som jag trodde jag skulle lägga en som använder båda bitar av resväskan. För detta jag halvera resväskan och berett varje halva liknar min tidigare instructable.Jag mon...

Resväska Stereo (nu med batteri, sol och Bluetooth)

detta är en berättelse om hur jag gjorde en resväska till en stereo, eftersom jag ville.Steg 1: materialEn nära omfattande lista över material som behövs:-resväska-par högtalare (min var 3" inches i diameter)-Lepai 2020a + förstärkare-Dremel / slipa...

Min första resväska Boombox

Introjag hade en gammal StarFlite kort ärende ligger runt en bestämde sig för att göra det till en bärbar boombox. Alla tillsammans projektet kosta runt £25 eftersom jag inte behövde köpa högtalare eller resväska, det tog ca 5 timmar för att göra och...

Gammal resväska omvandlas till förstärkta stereohögtalare

var ute på en av dessa bil boot försäljning en gång när märkte en gammal resväska.Inte säker på hur du lägger till steg för steg guide ännu, men du kan se hela historien i bilderna.Tack för att titta.http://www.youtube.com/watch?v=ZQ_yx0pP4VE&feature...

Vintage Beat Box resväska

Edit: Jag har sedan extra Bluetooth, batteri power w/laddningsregulator och några galler för högtalarna. Jag har nu lagt till skriva upp och foton för uppdateringar.Hej alla!Jag har velat göra en bärbar resväska stereo ganska länge nu, men aldrig fic...

Resväska picknickbord

Detta är min ta på Carleyys fantastiska Instructable, resväska picknickbord och högtalarsystem. Jag tyckte idén var verkligen smart, särskilt eftersom det löser så elegant det största hindret för faktiskt går på picknick - förpackning. Matlagning är...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Upcycled Vintage resväska Boombox

Jag är för närvarande ett Artist in Residence vid San Francisco dumpa, drivs av Recology.Där, har jag bevittnat ändlösa massor av oönskade skräp flöde från konsumenten till återvinning centra och deponier. Jag märkte att nästan alla E-avfall var näst...

Målning en sparsamhet butik resväska.

Flera månader sedan vår lokala sparsamhet butik hade en bagage försäljning. Personligen föredrar jag 'hardsider' resväskor, eftersom de inte är lätt krossade, slits eller bruten, så jag hoppade på chansen att förvärva en för under fem dollar.Probleme...

Resväska bergsprängare

detta är min första instructible på här. Det brukar vara bilder av hela processen eftersom jag gjorde det och då insåg jag skulle uttrycka det på här. Ställa frågor om du inte förstår mina steg. Tack och njut avÄven jag kommer att ha mer detaljerade...

RC resväska / resefodral billiga

Detta instructable wil Visa dig hur du justerar en resväska för redovisade rc och ge den ett trevligt utseende.Allt resväskan är gjord av är den genomsnittliga hem.Det bär min Revell Atomium quadcopter och det är sändaren + lite små saker.(om du undr...

Renovera en Vintage resväska

hur jag tog en sparsamhet butik vintage resväska och förvandlat det till en cool monter för merch genom att ersätta den gamla linern och städa upp yttre.Tidsram:Ca fem timmar totalt, tar min tid.Leveranser:Tyg (en gård som mest)Trimma material (vid b...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Vintage Hardshell resväska korg - Cadillac lyx cykelväskor!

Visst, behöver du en korg. Men kan du packa en picknick hela stranden i de andra ynklig packväskor? Tja kan du?? Gå. Du gå prova. Jag väntar här.Inte ens i närheten, rätt?Du behöver en större korg.Du behöver CADILLAC av korgar!Jag började detta proje...

Vintage stil resväska Amp

Projektet var att utforma en verktygslåda för organisationen. Vad kom omedelbart att tänka försökte hitta ett sätt att på något sätt införliva denna 1960-talet resväska amp sak i fållan. Jag hade velat bygga en inspelningsenhet som är universell; til...

Resväska BoomBox

Resväska Boombox är en vintage resväska omvandlas till en boombox, komplett med två subwoofers och fyra diskanter. Hela systemet drivs av två bly-syra batterier ansluten till en laddningsregulator, så boombox kan laddas via en AC/DC power supply elle...