Enkla Dual Monitor Stand!Detta är i grunden vad titeln säger. Dess ställning som jag skapade för att stödja min dubbla 22" bildskärmar och hålla dem upp av mitt skrivbord. Min för att skapa detta stativ har eftersom jag gör en hel del ritning och design och mitt skrivbord är den plats jag gillar att göra det på, men min skrivbord är inte mycket djup så jag ville göra något så mitt tangentbord, mus och xBox kan i princip "gömma undan".

När mina skärmar sätts horisontella till varandra, de mäter 110cm lång och min talarna var 10cm vardera, därför gjorde jag mitt stå 125cm lång, så att skärmarna för att placeras sida vid sida, samtidigt som tillräckligt med utrymme för mina högtalare att sitta fint på vardera sidan. Det trä som används var återvunnet från en gammal skåp dörr (spånskiva) så jag satte och extra ben i mitten för stöd eftersom det inte var det starkaste materialet. Höjd, ca 4", bestämdes så jag kan sätta min xbox under den samtidigt som man ger det ett bra flöde av luft minska överhettning problem.

Relaterade Ämnen

Tvåfaldig skärm Monitor Stand

Att få en idé:En Google-sökning på de tillgängliga mönster och kostnaderna för en typisk dual monitor stand.Visar sig att nästan alla av dem start från ca $100. Så klev jag ut för att få material...Steg 1: Samla material 8 x mikro skruvar, 1,5 mm X 1...

Roterande monitor stand konvertering

År sedan, fanns ett grafikkort för datorer som var ämnad att arbeta med en dedikerad bildskärm som hade en swivel på baksidan (inte den som jag hade i åtanke men ett exempel). Kortet registreras när bildskärmen hade varit aktiverad vertikalt och ändr...

Computer Monitor Stand & tangentbord grottan

vi köpte en ny bildskärm för våra hemmakontor och ville ta upp det från skrivbordet och skjut tangentbordet under för att tillåta mer arbete utrymme område. Efter att söka på nätet för övervaka stativ och se sina dimensioner och priser, jag bestämde...

Justerbart Triple Monitor Stand

jag tillbringar mycket tid framför min dator och får ofta ont i ryggen och huvudet ändrar position försöker fokusera på saker efter en tid. Jag upptäckte också att jag hade mina monitorer på hyllan tog upp en massa utrymme på skrivbordet så jag bygga...

Enkla Dual Axis Solar Tracker

En español.Vi på BrownDogGadgets.com älskar att använda solenergi med våra elektronik projekt. För det mesta är det extremt lätt att arbeta in i små, låg spänning, projekt.En ofta förekommande fråga vi får från studenter och hobbyister är "Hur kan ja...

Dual Monitor Wall Mount

jag ville ha ett trevligt sätt att montera min tvåfaldig ordningsmanen setup på väggen. Mina monitorer är över 5 år gamla och har inte fin vägg montering förmågor. Emellertid har de perfekta små slitsar i basen som tillåter mig att koppla in dem i vä...

Limmade linjalen Dual Monitor Rack

detta skapar en 2 monitor "rack" för de nya tunna bildskärmar som inte har standard skruvhålen i ryggen för montering.Detta är ganska stabilt i bruksfärdigt skick med båda bildskärmarna.Övre skärmen ensam är inte lika stabil, men den kan stå på...

Under hyllan Dual Monitor stödja armarna

jag gjorde dessa monitor stödja armar för min dator i mitt garage....

Göra en Plywood porträtt Monitor Stand

arbetar med många PDF-filer, Word och Publisher-dokument och olika IDEs kan vara svårt på landskapet bildskärmar, men montering en bildskärm i stående orientering kan bli dyrt när du inte vill borra i väggen som den billigaste skrivbord montering VES...

Enkla ipod touch stand

dessa är enkla steg till en lego ipod touch stå.Steg 1: först göra två platta delar 4 x 10Steg 2: Sedan får två mer platta delar 1 x 10Steg 3: sammanställt de delarna.Steg 4: sedan lägga en sex block, två två block på och sedan två tre block på.Steg...

Göra en trä Monitor Stand, med utrymme för ett tangentbord och mus

jag hade några 5 × 5 cm stolpar ligger runt och jag behövde lite plats på mitt skrivbord för att arbeta på.Förteckning över material:-par 5 x 5 cm stolpar, andra storlekar kommer att fungera lika bra.-woodsaw-hotglue-2 x 3 cm timmer till assamble stö...

Enkla Weather Monitor med Arduino + Ubuntu

Jo, för ett år sedan jag började fundera på hur att övervaka vädret. Med den enkla vägen, exakt som som jag behöver och går att komma åt från var som helst med internet. Den föreslagna är mät temperaturen (celsius), luftfuktighet (%) och atmosfäriskt...

LEGO Monitor Stand

jag ville ställa upp skärmar på min arbete stationen och beslutade att ansluta en 22-tums LG skärm till min iMac. Det enda problemet är att LG inte har ett justerbart ställ, och jag ville ta upp det tillräckligt att justera toppen och botten av skärm...

Starta en Dual Monitor Display i Windows 8.1

Trött på all oändlighet att klicka fram och tillbaka mellan alla dina olika beter fönster? Det låter som du behöver för att börja med två bildskärmar på din dator stridsstationen. Lägga till en andra skärm är en quick fix men fördelarna är riklig. Nä...

PVC tredje Monitor Stand

jag håller på att bygga en ny dator och ville ha en separat dedikerad bildskärm för en SDR (programvara definieras Radio) station. En vän gav mig en gammal skärm som jag trodde skulle vara bra för denna användning. Mitt problem var att min skrivbord...

Enkel minimalistisk monitor stand

Jag älskar minimalistisk design och organiserade kablar:) Så jag måste göra något med de böckerna:)Steg 1: Process Alla är på några bilder. Klicka på ;)Obs: läsa anteckningar på bilderna...

Jägermeister mod: koob's USB powered LED monitor stand

jag har två skärmar på mitt skrivbordtill höger finns ett åldrar gammal Super tung megawatt-ätande monster av en 22" CRT och i mitten en 21,5" widescreen skinny TFT jag använda som primär bildskärm... jag ville båda skärmarna på samma nivå och s...

Enkla hörlurar Stand

Hej stötarna här är Gober och Buddy från vår YouTube kanal http://tinyurl.com/gooberandbuddy och vi har nyligen samarbetat för att skapa något för Instructables. Vi har för närvarande inte en video för vad vi gjort (sorry) men eftersom det är så enke...

Enkla svamp torkning stand

ett par dagar sedan en granne kom över med en lote svamp och vi började att rengöra dem. Efter att ha en stor Kantarell macka till lunch av den gula sorteringen började vi diskutera hur man bevarar bruna. Vi beslutade att torka dem. Nu behövde jag et...