Enkla hängande ljus - blomkrukagamla tråd lampa, tillverkad ser bra ut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en hängande ljus av en vinflaska

jag skapade en hängande ljus ut en gammal lampa och en begagnad vinflaska. Detta var min första gången igenom så det är lite av en grov projekt, som jag lärde när jag gick. Förhoppningsvis kommer det fungera som en bra hoppa från punkt för dig om du...

Hängande ljus - gröna blomkruka

PVC grön hängande lampaSteg 1: Det är mycket enkelt,Jag köpte en enkel grön pvc blomkruka från den lokala Trädgårdsbutik.Borrade ett hål i den med en speciell borr verktyg - hål såg drillSteg 2: Borrade hålet är att sätta lampan uttaget tråden igenom...

Hur man gör enkla LED USB ljus

Hej killar idag jag ska visa hur man gör enkla, men värdelös USB ljus!Steg 1: Kontrollera att du har allt!Steg 2: Löda som visade i bild.Steg 3: Ta ditt band, och isolera kablarna. Steg 4: Bara in i ett rör.Steg 5: Lys det upp! Om du gillade tryck på...

Enkla hängande hyllor (vikning)

Detta är långt från den vackraste hängande hyllor på instructables, men de kan vara det enklaste.Steg 1: materialMaterialen styrelse eller platt föremål som du kan borra hål isträng som kommer att hålla en knuttvå skruvar, 1 1/2" eller längretvå bric...

Enkla vin flaska ljus / "Lampa"

jag har gjort dessa som julklappar i år så jag bestämmer att jag skulle dela! de gör också god natt lampor! de flesta av varorna köptes vid lokala dollar store och det tar mindre än fem minuter att göra! du behöver:-en söt flaska (en används en liten...

Enkla DISCO strobe ljus DIY

jag älskar att göra nya saker, så när idén att göra en diy strobe ljus kom till mig jag tänkte: "Varför inte?" Men som det visar sig, att göra det är inte så lätt. Jag tyckte att alla internet kretsar var för komplicerad för mig, så jag bestämde...

Enkla dekorativa Batman ljus!

Gör Batman ljus av gamla saker! Det är perfekt dekoration för ditt rum på natten!Steg 1: behöver! Du behöver detta saker: Toalettpapperrulle x1Whitepappers-blad LED 3Vbatteri KlippOch detta verktyg:PennaTejpSaxKniv Svartmarkör BromsokSteg 2: Flöde! D...

Billiga hängande ljus lykta

denna candle lantern är stor som en dekoration eller för att camping och kostar ungefär $2.När du gör din lykta, överväga hur länge dina matcher är och hur lång tid din vekar kommer att vara, min vekar var riktigt kort och jag kunde inte tänder min l...

Hängande ljus innehavaren pumpa

När jag såg denna Ljusstake på en loppmarknad, var min omedelbara tanke att det såg ut som en pumpa så jag tog hem och förvandlade den.Steg 1: Ta bort metalldelar, måla dem med olja Gnuggade Brons. Måla hela glas världen med frostat sprayfärgMaterial...

Papper lampskärm för en hängande ljus

Jag gjorde denna liten lampskärm från skissa papper. Videon innehåller trekantiga mallen som du kan göra din egen med lätthet. Kolla upp det!...

Enkla oljelampa eller ljus med hjälp av hushållet olja och hampa veke

detta instructable är att visa dig en snabb och enkel oljelampa som jag gjorde. Detta är bara att ge er killar och exempel och vissa data.===========================================================================Vad du behöver:Olja, rapsolja, olivol...

Murare burk 6 ljus edison hängande lampa

Vi älskar mason burkar på mitt hus. Förutom att lagra mat, är de bra för vattenglas och bloody mary.Jag såg något på internet ett tag tillbaka där någon hade gjort en hängande ljus med mason burkar från en billig fåfänga och jag tänkte att något likn...

Hängande paraply ljus

om du söker efter ett billigt, enkelt, konstnärliga letar alternativa belysning, du kanske gillar detta ljus idé. Det gör en stor gåva idé för den personen som har allt, och det har garanterat att lysa upp sin dag.Detta hängande ljus / ljuskrona kan...

Regenererat trä ljus

Om din på marknaden för en ny ljus du kan märka de flesta av dem är gjorda av samma material eller följa samma design. För att inte nämna priset betalar du för de unika, moderna sådana. Denna tutorial ska show dig hur man bygger ett ljus som har en u...

Candle hantverk: Hur man gör vackra ljus

ljus Craft blev min besatthet när jag såg några vackert utformad ljus och jag längtade så mycket att lära sig konsten av ljustillverkning. Bristande faciliteter fick mig att beställa en inlärares ljustillverkning kit online. Startpaket tillhandahålls...

Röd plast kopp part ljus sträng

när du designar utseendet av en ny varje vecka natt på en Chicago nattklubb för att emulera en hus-parti vibe, allestädes närvarande röd plast party cup blev ikonen. Många element var utformade som dekorationer för natten med dem, men en var särskilt...

Rubiks kub ljus

i detta Instructable kommer du lära dig hur man gör detta helt fantastisk hängande ljus av den ikoniska Rubiks kub. Jag köpte en pre lit julgran förra året och håller på att organisera min vinden, insåg jag att jag måste ha köpt aktier i en julgran l...

Hängande telefonficka

Göra denna enkla hängande ficka för din telefon som kommer att hålla den säker medan du laddar den.Steg 1: Samla ditt materialFör detta instructable du behöverVissa ansåg tyg, en pjäs som är 3 gånger större än din telefonGarn eller andra tjockare trå...

Matsalen ljus - när du inte har råd med det, gör det!

Efter att jag avslutat tabellen Garage dörr, min fru och jag ville kasta lite ljus på den. Fixturen vi hade var något jag hade installerat när jag byggde vår matsal dessutom flera år sedan. Den behövde ersättas med en mer "intressant" ser ut - e...