Hängande ljus - gröna blomkrukaPVC grön hängande lampa
Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla hängande ljus - blomkruka

gamla tråd lampa, tillverkad ser bra ut!Steg 1: Enkel hängande ljus - blomkruka - steg 1 Först få all hårdvara du behöver:-borra (helst)-Hålsågar (dess anslutna till borren)-flower pot genomskinliga white(2$)Steg 2: Enkel hängande ljus - blomkruka -...

Göra en hängande ljus av en vinflaska

jag skapade en hängande ljus ut en gammal lampa och en begagnad vinflaska. Detta var min första gången igenom så det är lite av en grov projekt, som jag lärde när jag gick. Förhoppningsvis kommer det fungera som en bra hoppa från punkt för dig om du...

Te ljus och keramiska blomkruka "varmvattenberedare"

Det har varit en liten debatt om huruvida det faktiskt fungerar eller inte. Om det är konvektion eller strålning, etc. Jag tror det utstrålande värmen vilket inte är lika effektivt som om det convecting det. Den ursprungliga mönster som jag hittade p...

Billiga hängande ljus lykta

denna candle lantern är stor som en dekoration eller för att camping och kostar ungefär $2.När du gör din lykta, överväga hur länge dina matcher är och hur lång tid din vekar kommer att vara, min vekar var riktigt kort och jag kunde inte tänder min l...

Hängande ljus innehavaren pumpa

När jag såg denna Ljusstake på en loppmarknad, var min omedelbara tanke att det såg ut som en pumpa så jag tog hem och förvandlade den.Steg 1: Ta bort metalldelar, måla dem med olja Gnuggade Brons. Måla hela glas världen med frostat sprayfärgMaterial...

Papper lampskärm för en hängande ljus

Jag gjorde denna liten lampskärm från skissa papper. Videon innehåller trekantiga mallen som du kan göra din egen med lätthet. Kolla upp det!...

Murare burk 6 ljus edison hängande lampa

Vi älskar mason burkar på mitt hus. Förutom att lagra mat, är de bra för vattenglas och bloody mary.Jag såg något på internet ett tag tillbaka där någon hade gjort en hängande ljus med mason burkar från en billig fåfänga och jag tänkte att något likn...

Hängande paraply ljus

om du söker efter ett billigt, enkelt, konstnärliga letar alternativa belysning, du kanske gillar detta ljus idé. Det gör en stor gåva idé för den personen som har allt, och det har garanterat att lysa upp sin dag.Detta hängande ljus / ljuskrona kan...

Rubiks kub ljus

i detta Instructable kommer du lära dig hur man gör detta helt fantastisk hängande ljus av den ikoniska Rubiks kub. Jag köpte en pre lit julgran förra året och håller på att organisera min vinden, insåg jag att jag måste ha köpt aktier i en julgran l...

Matsalen ljus - när du inte har råd med det, gör det!

Efter att jag avslutat tabellen Garage dörr, min fru och jag ville kasta lite ljus på den. Fixturen vi hade var något jag hade installerat när jag byggde vår matsal dessutom flera år sedan. Den behövde ersättas med en mer "intressant" ser ut - e...

Hur man kan hänga en ljus

denna tutorial ska show dig hur man kan hänga en grundläggande etapp ljus på catwalken.Vad du behöver:-Steg ljus-Skiftnyckel-CatwalkSteg 1: Steg 1. Catwalk Klättra upp till catwalken med ljuset du vill hänga. Se till att få en skiftnyckel med dig. Hi...

Regenererat trä ljus

Om din på marknaden för en ny ljus du kan märka de flesta av dem är gjorda av samma material eller följa samma design. För att inte nämna priset betalar du för de unika, moderna sådana. Denna tutorial ska show dig hur man bygger ett ljus som har en u...

Kusudama ljus (ljuskrona/mittpunkten)

Som du kanske har sett från några av mina andra senaste instructables, är jag engagerad och på att planera ett bröllop med min fästman. Vi har en art tema bröllop och älskar att göra hantverk. Jag för brudföljet baserat på Kusudama origami blomman nå...

Steampunked-levande ljus

Hej allaEfter en lång vintern jag tillbaka igen :-)Några dagar sedan en god vän till mig bad mig att uppfinna en maritim stil steampunk ljus för att dekorera en captain´s levande ljus middag.Han ville tjäna några drinkar och snacks ombord på en vikto...

Zombie Apocalypse Quarantine Compound

Vi har haft några bra Halloween temafester genom åren, och vi beslutade att 2015 var året av Zombie apokalyps. Vi har satt ihop en enda Instructable visar den hela "forskning anläggning och karantän sammansatta":), som innehåller sex animerade d...

Frihet ram

Detta Instructable är utformad för att visa dig hur man låta teckningen ljusa lysa som stjärnor på den amerikanska flaggan. Genom att följa dessa enkla instruktioner kan du bygga en bildram för eventuella storlek konstverk med dina bara händer: det s...

Hur anställa en General entreprenör

ni att måla en vägg, eller ersätta en elektrisk platta eller ersätta badrumskakel. Nu bestämmer du dig att ersätta ditt kök. Du gå till Lowes, kolla in köksskåp, och prata med sin vänliga personal och en av dem börjar prata om bakgrunder, roll-top rä...

Industriella skrivbordslampa

Hej alla,Detta är en "industriell Farmhouse" (kan vara ett bra bandnamn?) lampa jag satte ihop med minimal verktyg och material. De flesta om inte allt i detta instructable kan hittas på Amazon.com eller på din lokala järnaffär.Steg 1: Stycklist...

LED växa Box med kolfilter

Detta är en mycket enkel växa fält (HxWxL) 4ft.x2ft.x2ft... Boxen har en enkel 180 watt LED-lampa, men det finns gott om utrymme för en större, starkare ljus.En luftintag på sidan av rutan fällor något ljus och återger på insidan av rutan växa helt m...