Te ljus och keramiska blomkruka "varmvattenberedare"Det har varit en liten debatt om huruvida det faktiskt fungerar eller inte. Om det är konvektion eller strålning, etc. Jag tror det utstrålande värmen vilket inte är lika effektivt som om det convecting det. Den ursprungliga mönster som jag hittade på nätet har ett hål högst upp som jag antar får mer convecting. Jag gillar min eftersom det är helt enkelt lite renare och lätt för ögat. Det ger bort lite värme och är bra för ditt skrivbord. Jag hålla min direkt bredvid mitt tangentbord och det känns skönt även om jag på Instructables!

Kolla in min personliga hemsida här: ParaVival

Se Steg
Relaterade Ämnen

Propan eldgrop från koppar beslag och en blomkruka

brand. Människans bästa vän, gisslet med vampyrer, zombies och andra saker som går bump i natt. Behärskning av eld är vad som skiljer människan från djuren. Det och det är kul att titta på.Detta instructable presenterar min metod att bygga en propan...

FÖRKOMPRIMERA din Aerogarden med 50% mer ljus och vatten flöde

The Aerogarden är en counter top hydroponiska trädgård. Jag har haft detta en i flera år och har vuxit örter, jalapeño paprika, körsbärstomater och sallat i det, men den har lämnat mig och ville ha en mer DIY strategi snarare än standarden byggsatser...

Byggnaden Christine (med ljus och ljud!)

Denna Halloween vi tema vårt parti runt Stephen Kings berättelser och vi beslutade att en full storlek Plymouth Fury från "Christine" skulle göra en stor samlingspunkt. Den lätta vägen kan innebära att kontakta en klassisk bil klubb och hyra ett...

Android kontrollerade ljus och kraft, pfodDevice för Arduino

Uppdatering: Se Android/Arduino för nybörjare - Design anpassade Android menyer att slå Arduino utgångar på och av. Absolut No programmering krävs för ett alternativ som inte kräver någon programmering alls.===========================================...

DIY 3D skanner baserat på strukturerad ljus och stereo vision i Python språk

Denna 3D scanner gjordes med låg kostnad konventionella objekt som videoprojektor och webbkameror. En strukturerad ljus 3D-scanner är en 3D scanning enhet för mätning av tredimensionell form av ett objekt med projicerade ljusmönster och ett kamerasys...

Ljus och blinkers

steg för steg-instruktioner om hur man bygger en bakre monterad cykel ljus med blinkers för dag och natt använder, så att föraren kan se dig och vart du ska. Alla kommentarer accepteras, jag skulle vilja höra hur jag kan förbättra detta.Steg 1: Mater...

Svans ljus och Blinker Setup för motoriska cyklar

OK här går vi detta är ett grundläggande steg som hjälper dig förstå hur man gör detta projekt. Inte exakt hur man gör det eftersom det är olika för alla. (låter bekant dess zoomar moto) Hoppas du kan få detta och ill se många fler bilder av bemannar...

Natt ljus- och nappen

Dina barn någonsin kämpar för att somna? Dina barn känner lugnare när du spelar avkopplande musik? Så är enheten för dig!Med denna enhet när du stoppa din lilla en in och stänga av lampor, är enheten aktiverad för att aktivera en nattlampa och börja...

Förvandla gamla, döda batteriet i nya emergency ljus och ännu mer

Återvinn blir aldrig gammal. Det hålla världen grön och ge gamla sak ett nytt liv. Jag älskar återvinning, då jag gör nya nödljus från ett dött batteri.Steg 1: Gör batteriet användbar Min pappa gav mig denna döda batteriet när han bytt ut sin motorcy...

Quiz Game Controller med hjälp av "Ljus och ljud Buzzers" och Arduino

fara stil frågesport spel är favoriter för att skapa spänning och pedagogiska instruktioner samtidigt. Lärare, summer camp rådgivare och även industrin pedagoger hitta denna typ av spel för att skapa intresse och engagemang från deltagarna.Tanken bak...

Arbeta ljus och Cord Reel från PVC slang

jag såg denna Husky arbete lampa på Home Depot och verkligen gillade designen. Att vara en ivrig intructabler (är det ett ord?), jag trodde jag kunde förbättra den och bara spendera ungefär hälften ($35) av vad det kostar på HD. Jag ville hålla sig b...

Ljus och vatten reaktiva regnrock

denna termin på college, jag är i en klass som kallas Computing och hantverk som handlar om att införliva kretsar och mikro-kontrollanter och hantverk att föra våra projekt till nästa nivå.För vårt första stora projekt beslöt jag att göra en regnrock...

Ändra din egna ljussabel med ljus och ljud

så det var jag, en Padawan på Jedi vägen som hade precis avslutat crafting sin ljussabel. Det enda problemet var att bristen på kraft i mitt nya verktyg var... störande. Så för att komplettera min ljussabel kraft befogenheter och se till att de andra...

Ljus och billiga trä Panohead (stegvis)

gånger sedan jag har byggt en panohead med trä profiler att skjuta sfäriska panoramor (se www.andreabiffi.com) med min Canon EOS1D (och sedan min EOS40D) och Tamron 11-18 mm objektiv. Du kan göra en liknande en (lätt ett bättre) med några förslag.Eft...

Måla med ljus och annat

stora ämnen inuti stora byggnader är en fotografisk utmaning. Kyrkorna gör ett bra exempel. Om någon skulle helt enkelt avfyra en hemmabruk kamera, skulle allt bortom om fem bänkarna bli mycket mörkt. Detta foto gjordes genom att måla med ljus. Den i...

Ultimate ljussabel ljus och ljud

Detta Instructable började som en generell guide för hur du lägger till ljus och ljud till kostymer och rekvisita, men jag fick helt transporteras bort och hamnade med elektronik och program för den ultimata ljussabel.Den har bra ljud verkningen, ink...

Raspberry Pi Halloween ljus och musik Visa

i år mitt hus var upplyst och animerad av kusliga musik tack vare Raspberry Pi. Tillbaka i 2009 skapade jag vad jag kallade rutan x-mas som inrymt 8 halvledar industri reläer ansluten till en arduino. För detta år jag repurposed rutan och Använd Rasp...

Enkel cykel ljus och mount

en skrot av polyeten rör, ett bungee rep från tarp tält, en billig ficklampa och tio minuter av din tid gör en snygg cykel ljus och styret monteringssystem.Lätt installeras och tas bort, lätt överföras till andra cyklar, lätt att justera upp/ner meda...

NOMAD från ursprungliga Star Trek-serien med ljus och ljudeffekter

om du är ett fan av den ursprungliga Star Trek-serien, du vet vad NOMAD.Det visades i episod #37 "Changeling".NOMAD är huvudsakligen en hybrid av en gammal jord utrymmesonden som kolliderade med en främmande utrymmesonden. Den resulterande hybri...