Enkla ljud monter SetupHär är den slutliga produkten. Ja det är att enkelt, det bara hänger en filt för att dämpa ljudet och förhindra ljudet studsar mot väggarna. Jag kom upp med denna installation medan forska hur man låter bevis ett rum. Snart insåg jag att jag inte hade pengar att köpa ljudisolering skum för mina väggar eller medel för att ersätta min gipsvägg med isolering och ljudisolering lim. Samtidigt söka genom youtube och olika forum, föreslog någon bara att hänga upp en filt på väggen. Men det lät ganska ghetto så jag tänkte ut ett sätt att göra min "ljud booth" enkelt att installera och lätt att ta ner. Jag bara upp det när jag spelar in eller jag är sen natt gaming, och jag gjorde detta för att få lite privatliv eftersom alla på andra våningen i mitt hus kunde höra mig. Detta är min lösning, den helt bli inte av med bullret men det avsevärt minskar ljudet och från området kring min pc. Jag har också gardiner över min dörr för att hjälpa till med volymen i mitt rum, men tillräckligt chit chat. Här är stegen jag tog för att göra min lilla monter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY bärbara ljud monter

jag behövde en extern mikrofon att använda när du spelar in på min iPod. Jag använde en (billig) lapel mic för att bygga en bärbar inspelning monter av en spjällåda av mjölk, lite skum och ett nytt par ätpinnar.Vad nästa? En YouTube-video naturligtvi...

Arduino grunderna: Att göra ljud

arduino är säkert den lilla micro controller som kunde. Du kan göra så mycket med det! Vi på instructables har haft så mycket kul med våra arduinos, ville vi Visa instructables gemenskapen hur man gör några av grunderna!Denna första tutorial går över...

Gitarrförstärkare i en bok!

Nyligen jag har jobbat på några analoga ljud kretsar. Jag satt runt beundra min fint lödde styrelser (sarkasm) och tänkte, "Hey! Varför inte jag lägga den här skiten i en låda eller något?" Jag tittade runt huset, men tyvärr fanns det ingen box-...

Bygga Blinquencer - en lätt kontrolleras slumpmässigt speldosa

Detta Instructable visar dig hur man bygger en Blinquencer - en semi-slumpmässigt optiska melodi generator att använder tre blinkande lysdioder lyser på ett par ljus beroende motstånd att styra tonhöjden för två enkla ljud kretsar att skapa melodiska...

Skapa ett Applescript/Arduino Alert sjunker.

Har du någonsin känt som brev-ljud på din Mac var bara inte tillräckligt? Enkla ljud och aviseringar bara inte klippa det för dig? Du vill ha något mer uppenbara och givande? Om så, detta är Instructable har du letat efter.I detta Instructable, ska j...

HackerBoxes 0007: Digital ljudlandskap

Ljudlandskap! Denna månad, utforskar HackerBox hackare digital ljudlandskap. Musik, pip, surrar och ljudsignaler allehanda kan genereras av en mängd olika moderna elektroniska apparater. Låt oss ta en titt på enkel 8-bitars ljud "bit slog" från...

Vad man ska förvänta sig när du är räknar IKEA

du kan ha samlats in från titeln på denna tutorial att det inte handlar om mina möbler. Det är tvärtom, faktiskt. Så vill jag inte tänka på möbler som är längre bort på alla tänkbara sätt än IKEA-möbler.Så varför gör jag denna tutorial? Eftersom jag...

Hur man gör en Podcast

det finns många bra tutorials på nätet som detalj hur man skapa en podcast . Många av dem fokusera på på särskild aspekt av att skapa podcast, men de som du dock börja att avsluta, tenderar att släta över en hel del, och inte har den information jag...

Garage lackboxen

med hjälp av enkla material av tarp och pvc rör-det är lätt att skapa en garage färg monter. Att hålla ditt garage från översprutning allt allt är viktigt.Detta är inte en hög slut monter på något sätt. Det är bara ett sätt att hålla färgen från att...

Arduino Audio Input

Skicka ljud i din Arduino. Detta Instructable visar dig hur du förbereder ljud så att den kan provtas och bearbetas av en Arduino att göra ljud lyhörd projekt och ljudeffekter. (Denna artikel är en följeslagare till en annan Instructable jag har skri...

Arduino Vocal effekter Box

Detta Arduino-powered vocal effekter box pitch skiftar och snedvrider inkommande ljudsignalerna att producera ett brett utbud av vocal effekter. Detta projekt är min första experiment med realtid digital signalbehandling med Arduino. Det tar prov en...

Akryl innehavaren

Hålla ordning med en anpassad akryl hållare.Använda de grundläggande delarna av denna fil, kan du anpassa denna hållare för att innehålla objekt av valfri storlek du vill ha. Med kopiera och klistra in i filen, är det lätt att utöka, remix och kombin...

Skapa din egen hemliga språk

det är en enkel kodspråk som kan göras av oss med stor lätthet genom vilken vi kan dela hemligheter med våra vänner. Med samma koncept kan vi ha olika koder för olika vänner. Kom låt oss skapa den!Jag har inte lagt upp något foto eftersom det är bara...

Apalachian hackbräde

Först av allt, detta instructable är en hyllning/rip off/kopiera, kalla det vad ni vill, av theskashow's stora instructable:Utom, jag använde elverktyg och gjort ett par mindre ändringar. Tack till theskashow för inspirerande mig att göra detta.Jag v...

Komma åt din Raspberry Pi noll från första början med WiFi använda WPS

Med den nya Raspberry Pi noll färska på marknaden hade vi på Max2Play att hitta ett snabbt och enkelt sätt att göra våra bild förenlig med detta lilla underverk. Men att bara ha den igång Max2Play räcker inte. Eftersom nollan inte har en LAN-port, ha...

ColecoVision komposit Video

The ColecoVision är en stor klassisk spelkonsol. Det var mycket bättre än dess främsta konkurrent, Atari 2600. Tyvärr, på grund av videospel kraschen, det var ganska kortlivade.Liksom alla andra konsoler av tiden använder RF-ut. Det enklaste sättet a...

Höst-tema murare burk bröllop Centerpieces

Min svärmor och tant-i-lag gjort dessa fantastiska murare burk höjdpunkten för vårt bröllop i September. Vid tiden, de fick så många komplement (inklusive människor tala om de behövs för att sälja dem på Etsy, eller försöker anställa dem som inredare...

Mini Pecan biter

Vill du göra något snabbt och enkelt för semestern eller kanske en familjefest? Eller kanske du vill ha bara en snabb efterrätt att tillfredsställa din cravings. Ja, är detta den perfekta lilla receptet som passar dina behov. Dessa små, lagom storlek...

BÄRBAR MINIHÖGTALARE

Hej alla här är min första instructable som är på enkla ljud system.Det är en mini bärbara mobiltelefon högtalare gjord helt av avfallsmaterial noll kostnad.prova detta själv n njuta!!Steg 1: Saker du behövde Produktstruktur:Verktyg:lödkolv, tråd Avb...