Enklaste och billigaste justerbara nätaggregat

här är ett mycket enkelt justerbara nätaggregat jag byggt för att driva mina projekt. Om du gillar elektronik förr eller senare kommer att behöva en. Denna speciella konstruktion är mycket lätt och billigt att göra. Plus att den är baserad på en färdiga modul vilket förenklar allt ännu mer.

Delar som behövs:
LM2596 modul (gott om dem finns på fleabay - genomsnittliga pris drygt 3$)
AC-adapter (helst en som kan mata på minst 24V, men inte mer än 35-40V)
Några sladdar och manliga headers

Relaterade Ämnen

Enklaste och billigaste styrkrets för lysdiod och Summer i historia

vad är den enklaste och billigaste LED och summern kontrolleras av MCU?Det är LED control system baserat STC15F104E!MCUï¼ $1,2LEDï¼ $0.12Buzzerï¼ 0,3Capacityï¼ 0,1Connectorï¼ 0,1Endast $1.8Jag har gjort en, nu har jag en kort beskrivning.Schematisk d...

Bästa, enklaste och billigaste nr Weld Drift Trike

om du inte har hört talas om en Drift Trike innan Drift Trikes är trehjulingar som har smart bakhjulen, normalt tillverkas av en hård plast kallas pvc. De är oftast ridit på asfalterade vägar med en brant nedförsbacke övertoning och några hörn. Jag o...

Världens enklaste och billigaste omgivande ljus till din TV

Steg 1:Det finns en verklig enkel, billig, och enkelt sätt att lägga till omgivande belysning till din befintliga stora TV. Bara montera en liten lampa bakom TV: n. Det är så enkelt.Steg 2: diagonaler Min TV sitter på ett bord i hörnet av mitt vardag...

Den enklaste och billigaste papper handdukshållare

vill spara utrymme i köket?Använda två vägg krokar och ett gummiband för att hålla en rulle hushållspapper på en vägg, kylskåp sidan eller skåpdörren.Bilden förklarar helt själv några kommentarer kommer att vara till hjälp.1. gummi band bör vara lite...

Enklaste och billigaste Arduino

använda en ATTiny85 (kan vara ATTiny45, ATTiny44) att göra en Arduino bara för US3.00 och namn den så liten Arduino.Tiny Arduino har endast åtta stift som visas i figuren ovan, Pin4 är jord (Gnd), Pin8 är 5V (Vcc), Pin1 återställs, PIN2- och Pin3 urs...

Enklaste (och billigaste) fluga

jag lärde mig hur man gör flugor när jag listat ut att de kan göras billigt med mycket enkla material. Här är en lista över saker som du behöver för att göra dina egna flugor:En bit tyg (100% bomull är bäst)En Fat Quarter blir nog 18'' av 20''En stor...

Den enklaste och billigaste Airsoft ljuddämpare för pistoler

objekt behöver du:1. kniv något slag med tänder2. markör3. spett4. pincett5. airsoft pistolSteg 1: Ta markör isär först ta bort markör tillbakaSteg 2: Ta bort bläckpatronen ta dig pincett och ta patronen ur markörenSteg 3: Ta ut markör spets använda...

Lufttorkad rökt nötkött – billigaste, enklaste och godaste kött recept

Det här är mitt recept på air torkat nötkött, i Afrika kallas även Biltongeller Bresaola. Jag tror det är det enklaste och äldsta sättet att tillaga kött.Jag älskar det eftersom det varar mer lagrad ordentligt och smakar awesome. Också, på grund av l...

Bygga ett dubbla justerbara nätaggregat med begagnad laptop laddare

De senaste åren jag har fokuserat på Arduino projekt där en USB stickkontakt med 5V utgång är nästan den enda makten leverans att jag behövde. När jag startat ett projekt för några månader sedan att generera ljud vågor med en Arduino jag behövde ett...

Mini DIY justerbara nätaggregat

detta är min mini justerbara nätaggregat. Det kommer att ta någon DC-källa mellan 7.5V och 28V. Produktionen kommer att vara mellan 1.4V och mata inspänningen. Det kostade mig ca £9 i delar, de flesta av dem från HK.Kommentera gärna om du gillar det....

Min Mini justerbara nätaggregat

Hej...Detta är min Mini justerbara nätaggregat.Steg 1: Mini justerbara nätaggregat Hej min kollega instructables.Alla krediter går till Newtonn2 han gjorde Mini justerbar strömförsörjningen.Så för the instruktioner om hur man gör detta... Se herr New...

Den enklaste och bästa iPhone / iPod Touch stå

i detta instructable, skapar du den enklaste och bästa iPhone/iPod Touch stå. Du kan göra det på mindre än en minut!Låt oss komma igång!Steg 1: Samla material Material:1 kassett låda1 iPhone, iPod Touch, etc.Steg 2: Ställa upp! Öppna rutan kassett he...

Iron Man Arc Reactor - billigaste, enklaste och snabbaste (30 min eller mindre)

om du inte har eller vill måla då detta projekt kommer att ta mindre än 30 minuter. lista över delar och bitar: hängslen (stil, färg, storlek spelar ingen roll så länge de passar dig), pucken ljus (köpte ett 3-pack på Harbor Freight verktyget för $16...

Mini justerbara nätaggregat

När du utformar detta nätaggregat, var mitt mål att ha det så portabel som möjligt, så du kan ta det nästan var som helst. En av anledningarna till att jag vill att det ska vara så portabel är att varje gång jag går för att besöka min familj och vänn...

Solid Steadicam / steadycam under $20 GoPro, dslr, vdslr bästa och billigaste steadicam på Instructables

För att bygga en steadicam behöver1. platt bit av plåt med en längd på 1 m och en bredd på 30mm.2. handtaget på borr3. hylsnyckel 3/8 tum4. bricka skruv 28mm - 13 St5. kullager, 12mm i bredd6. kork matta7. knopp med M6 skruv8. KARDAN blandade 1/4 tum...

Världens enklaste och enklaste Makro stativ

är under en budget, detta är vad jag använder att ta table top makro bilder. Till skillnad från en Tenis boll som inte kanske stöder kameran, detta kommer att minska alla skakningsoskärpa, och är oändligt justerbar för även de minsta förändringarna i...

Den enklaste och bästa två-minuters dopp

Detta är den enklaste, snabbaste och godaste dopp någonsin! Med variationer.Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver:-150gr ostmassa-gräslök-persilja-salt-peppar-något att blanda ihop allt-skål-* vitlök *-* chili och paprika ** Om du villSteg 2: ö...

KALMYK: enklaste och mest effektiva LOOP Knut denna värld någonsin sett!

En av de mest effektiva och tillförlitliga loop knop testas genom århundraden. Arbeten på tjocka rep och tunn tråd. Det spelar ingen roll våt eller torr, slick eller inte, hårt eller mjukt. Det bildar en RESCUE GRADE slinga var du vill, snabbt och en...

Enklaste och snabbaste sättet att har untangled hörlurar!

jag har gjort detta eftersom jag fick bara några nya hörlurar för parkour, jag älskar dem och jag vill hålla dem i gott skick, så detta är vad jag gör, allt du behöver är, hörlurar, en hand och cirka 15 sekunder. Njut av :)...