ET & LED hjärtaDetta är en enkel Arduino baserat projekt som du kan göra för att komma igång med Arduino Uno. Alla delar finns tillgängliga och lätt att skaffa. Detta är ett bra projekt om du gillar E.T., blinkande lampor och Arduino.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Animerade LED hjärta

detta är en batteridriven LED hjärta med flera olika animerade blinkande sekvenser, kan väljas med en tryckknapp. Jag designade och byggde det för min flickvän i jul. Väntan på delarna att anlända, gick jag igenom flera nykonstruktioner, särskilt eft...

DIY LED hjärta

I denna artikel kommer jag försöka berätta om gåvan jag gjort för min flickvän!Jag fick här är ett LED hjärta.Jag ber om ursäkt för min dåliga engelska!Steg 1:Grunden för stödordningen är en mikrokontroller Atmega8, 1K resistor, valts på ett sådant s...

GuGaplexed Valentine LED hjärta

GuGaplexing är en ny LED display multiplexing teknik. Jämfört med Charlieplexing, kan GuGaplexing du styra två gånger så många lysdioder, med bara några ytterligare komponenter.GuGaplexed Valentine LED mitt projekt har 40 lysdioder placerade i en "pi...

LED hjärta

Hej Instructables!Detta är min andra instructables.Vem har sagt det elektroniken kan inte vara romantiskt?Vi kan använda den för att visa en person vår kärlek, och det är precis vad vi ska göra: en present, så enkelt att inse så underbart att se, för...

Bygga en binär LED hjärta dekoration (Blinkenheart)

detta är min första instructable, så definitivt skicka mig feedback. Om jag kan göra ett schema som inte är fruktansvärd, lägger jag det här.Jag börjar bara att lära sig några grundläggande elektronik och en vän ville få något speciellt för sin fästm...

Glödande LED hjärta light

göra en cool glödande hjärtformade ljus, för att särskilda någon!Steg 1: Översiktsplanen Ok, så jag ville göra min fru lite något speciellt för alla hjärtans dag. Något att säga, "Du tända mitt avfyrar" eller "Du gör mitt hjärta glöd"...

Romantiska LED hjärta

Hej Instructables! Detta är min post för göra det glöd tävling.Vem har sagt det elektroniken kan inte vara romantiskt? Vi kan använda den för att visa en person vår kärlek, och det är precis vad vi ska göra: en present, så enkelt att inse så underbar...

Homebrewed formade LED / hjärta LED

lysdioder kommer i många mönster och former. Men du kan också skapa dina egna. Här visar vi ett exempel, en hjärtformad LED.Naturligtvis kan du också bygga enskilda bokstäver eller vad du vill. Vi är glada att höra om dina idéer :-)Lichtbändiger från...

NeoPixel LED hjärta Sensor jacka

Börja försöka se ut som Iron Man, sluta tänka lite på din mänskligheten, har mycket roligt i processen. Projektet är tänkt att producera och intressanta och oväntade effekten från en källa som vi tar för givet, vårt hjärta. På en nivå är detta en Ard...

Alla hjärtans dag rörelse aktiverat LED hjärta

detta hjärta tänds när den känner av rörelse genom passiv infraröd (PIR)-sensorn. Vi kommer att använda PIR-sensorn som indata och lysdioderna som resultat.Steg 1: material•PIR motion sensor (1) •Arduino micro (1) •Red lysdioder (16) •Coat hanger(1)...

Hur man gör en charlieplexed LED hjärta

med alla hjärtans dag precis runt hörnet, du är förmodligen tänker om vad du ska få din betydande andra, eller hur man imponera på någon nog att bli en SO.Detta hjärta är lätt att göra, och kommer att visa upp din Maker färdigheter till att speciella...

Alla hjärtans ledde hjärta

Led hjärta gjort av smältlim plaströr, med lysdioder och för blinkande dem jag har använder chip NE555 kretsen, på google finns det massa scheman för att göra ledde flasher, eller bara enkla conect lysdioderna till ett två 1,5 v batteri:)...

Angel of Death Grim Reaper Costume

I built and wore the Angel of Death Grim Reaper Costume for the 2013 Nyc Halloween Parade. Jag ville Reaper till verkar vara gick ut med bränderna i helvetet fortfarande sjudande. Letar du efter själar!Vingar:Jag gjorde vingar med 2 kompletta uppsätt...

Cylon Teddy Bear (Mark jag)

det finns några gåvor som synonymt med alla hjärtans dag som uppstoppade björnen (ofta med choklad). Jag bestämde mig att komma med något lite annorlunda denna alla hjärtans dag och efter att ha gjort en LED hjärta förra året bestämde jag mig för att...

LoveBot Robotty

detta instructable ger dig en steg för steg om hur du skapar en en av ett slag robotty. Alla delar som jag brukade göra detta förutom den elektriska utrustningen kom från min lokal konst butik, AC Moore.I slutet av steg bör du ha din egen LoveBot Rob...

LED brustet hjärta armband

En rolig valentines projekt med ledande tråd och lysdioder. Detta armband hjälper nybörjare lära sig hur kretsar arbetar och fungerar. Denna mjuka-krets armband är bara ljus upp när du bär den på grund av fäst fäst.Detta projekt är utformad för nybör...

Färgskiftande LED snö hjärta Valentine

Låt inte den överblivna snö från senaste "Snowzilla" stormen gå till spillo. Visa dina nära och kära hur mycket du bryr sig med jätte alla hjärtans dag Snöhjärta på framsidan. Inte din genomsnittliga Snöhjärta, denna display är jazzed upp av inb...

LED ballong hjärta

en guide till att skapa upplyst former med ballonger och lysdioder. Även om detta instructable visar hur du skapar ett röd-belysta ballong hjärta, kan dessa tekniker användas för att skapa de flesta någon form (möjligen 3-dimensionell) din egen desig...

DIY hjärta Sensor med Auto justerade tröskel och hjärtformade LED hjärtslag indikator

Jag är en medicinsk teknik (BME) doktorand vid Purdue University. Som en BME tycker jag verkligen att göra snabbt och enkelt projekt som lyfter fram någon form av fysiologiska kvantitet. Puls är sådan verksamhet. Det finns många projekt som behandlar...