Motoriserad Drift TrikeHej, är detta min första Instructable så gå lätt på mig!

Jag har letat på Drift Trikes ett tag nu sedan jag kom över USA scenen på en random Pinterest session (se min samling här http://pin.it/8zGFnXD).

Jag äntligen beslutat att bygga en efter att ha sett Colin Fuze bygga en på sin plats (http://www.colinfurze.com/drift-trike.html). Respekt till Colin. Full kredit till hans design (i själva verket detta bygga ** IS ** Colin design!) De ändringar jag gjort är mindre och sammandrag som (1) en bakbroms disk och (2) en ganska söt avgasröret (om jag säga det själv) som kommer ut på baksidan av trike. Inget fel med Colin's pipe framtill alternativ alls men jag ville låta mina barn rida trike så desto färre möjligheter för 3: e gradens brännskador desto bättre (även om jag minns lärande gott om bra lärdomar rörande red hot avgaser rubriker som barn själv... oh och vidrör exponerade tändstiftet HT ledningar på kör motorn!). Det räcker för att säga att jag är försiktig nu.

Hur som helst, jag hade verkligen roligt att bygga detta och resultatet är lysande (många timmar av roliga redan). Jag vill dela detta med dig så du kan ha roligt att bygga och slutresultatet också.

Rätt, kan få sprickbildning...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Så byggde jag en Drift Trike steg för steg guide.

Detta är en steg för steg guide att ersätta tediously långa bildspelet som ärligt talat inte gjorde någon rättvisa på trike build.Jag blev först upptäckte världen av drift trikes ca 6-8 månader sedan på You-tube och omedelbart fast och bestämde mig f...

50cc fwd drift trike

detta är mycket enkel att göra jag fick en 50cc cykel motor kit (kan köpas av e bay) och en drift trike och bara monterade den på framsidan av gafflarnabörja med några gafflar från någon cykel skär den ner till storlek svetsa det upp till framsidan a...

Ständiga Drift Trike

är du trött på din vanliga cykel? Du får aldrig trött på den här. Det är förmodligen den mest mångsidiga drift trike någonsin. Se videoklipp nedan!VARNING!DENNA cykel hacka drar massor av uppmärksamhet!Steg 1: Titta på videor.Steg 2: Ta bort allt som...

Bästa, enklaste och billigaste nr Weld Drift Trike

om du inte har hört talas om en Drift Trike innan Drift Trikes är trehjulingar som har smart bakhjulen, normalt tillverkas av en hård plast kallas pvc. De är oftast ridit på asfalterade vägar med en brant nedförsbacke övertoning och några hörn. Jag o...

Sin cykler Drift Trikes - Independence.

Vi jobbar mycket. Våra dagar spenderas på våra vanliga jobb så vi kan hålla våra hyresvärdar glad. Våra nätter spenderas hälla våra kvarvarande energi, pengar och tålamod i våra personliga mål och hantverk. Vi är ofta trött men vi älskar vad vi gör o...

90cc front wheel drive trike / glida trike

ramen var gjord från två barn cyklar motorn är en 90cc chainsaw plats är från en gammal moped i princip fick styrelsen en dag och bara gjorde detta från saker som användes inte längre det kan bli riden som är eller kan du Linda bakhjulen i pvc-rör oc...

Glida Trike gafflar - hur jag gick en SNARSTUCKEN grön maskin rullar till BMX gafflar.

jag arbetar för närvarande på en drift trike projekt över vintermånaderna att vara redo för några förödelse på lokala kullarna nästa vår och sommar.Bygget kommer sakta men säkert, jag vill minimera risken för framtida skador så jag tar min tid och in...

Avdrift trike

detta är en drift trike gjorde jag med min brorSteg 1: däcket första jag tog av framhjulet och ersatt det med ett cykeldäck. sedan skär en bit av trä och skruvas dem på hjulet som pinnarna.Steg 2: tillbaka resten jag klippte en ny bit av trä och spik...

Cykel till Trike

Så detta är en kort Instructable på hur jag konverterade en 20'' barn mountainbike till en kul trehjuliga ride.Detta kostar ca 30-35 USD om du får dina fälgar på Harbor Freight.Steg 1: Demontering och montering Först lyfta bakhjulet och bromsar. Dett...

Glida Trike

Drift trikes har funnits ett tag nu och verkligen växer i popularitet, särskilt i Storbritannien. För några månader sedan, (Gud vet hur) jag snubblat över dem och beslutade att det skulle bli mitt nya uppdrag!Samtidigt göra mig jag verkligen kämpat f...

Glida trike build

beslutat att bygga en drift trike. och här är hur jag åstadkommit den. Jag har en video på YouTube som delar hur jag och vad delar jag användeKlocka "Drift trike build" på YouTubeGlida trike build: http://youtu.be/PU1_6wA1MMkhär är en video av m...

Bärbar arbetsbänk

jag alltid ha alla mina saker på golvet. Så jag bestämde mig att göra en arbetsbänk. Men eftersom jag inte kunde lägga den i garaget jag trodde jag skulle bara göra det movabable. Det är ganska svårt projekt. Det tar ungefär två dagar för att göra. O...

Belysta Rocker Switch spänning konvertering

Jag jobbar på att bygga en elektrisk drift trike och ville ha en switch för elektroniken. Tyvärr, de flesta DC växlar runt 48V tenderar att vara kostsamma eller inte alls vad jag ville (menande innehöll inte ett inre ljus). Jag hade denna upplysta bl...

Hur man gör fake rör för aything

Detta är hur man gör stötta rör för drift trikes cyklar gravitation cyklar och så vidare.Steg 1: Detta är min första instructable bära med mig killarSteg 2: Först dricka en läsk (valfri storlek kan kommer att göra)Jag rekommenderar normal storlek läs...

Motoriserad cykel montering översikt

detta är en kort instructable på hur du sätter samman en motoriserad cykel. Detta var mina projekt när jag först började med Tech butik.Vad är viktigt att komma ihåg när du gör detta projekt är att inte alla cyklar kommer att vara samma, det finns su...

Motoriserade System för att höja och sänka hängande växter

Hängande växter är ett bra sätt att lägga till lite grönt runt ditt hus. Men det finns många bra platser för hängande växter som är alldeles för obekvämt att använda. Till exempel om du har riktigt högt i tak, du inte vill behöva gå upp på en stege v...

K'nex RC Trike: VIDEO uppdatering

Hej. Eftersom K'nex tävlingen har kommit igen, tänkte jag jag skulle äntligen få denna sak Inlagd. Jag har haft det för ca 5 år nu, och bara har inte haft tid att lägga upp eller slutföra det. Just nu det köras inte på grund av en mycket gammal och m...

80cc cykel motoriserade motor KIT

detta kit gör att du kan förvandla din cykel i bensin drivs motorcykel! 1 gallon bränsle kör 150 miles! Motorn är avsedd att vara pedal/kedja började så du kan starta eller stoppa motorn medan ridning! Hastigheter upp till 40 km/h. För att installera...

600W elektriska Trike

detta är ett skolprojekt där jag gör en dubbel motor elektrisk trike att bära en person. Jag har använt många olika metall arbetsredskap som en svarv, fräs maskin, MIG svetsare, och massor av handverktyg.Steg 1: Huvudramen konstruktion Material behöv...