Ett svärd och en sköld för riddaren i du :)En häst, en häst, mitt kungarike för en häst!

För adelsmän i din gård! Om du råkar ha ett par av ädla riddare på din domän, skall du förmodligen behöver en uppsättning av utrustning för den modiga grabbar.

Hela är superenkel. Du behöver:

 1. Par bitar av plywood. Jag använde 4mm tjocka baltiska birtch plywood matrester.
 2. Lite fantasi för formerna. Jag sökte google images.4 bultar. Bättre med avrundade huvuden. Du kanske vill lägga till en rundad nötter
 3. 1 läderbälte för handtagen. Låsbeslaget bröt av min gamla bälte, så jag skar den. Du kan göra 4-5 handtag med ett bälte. Handtagen är 20-30 cm långa vardera. Du kanske kan använda alla andra bit av tyg/rep för handtagen också.
 4. Borr för håltagning bult
 5. Någon form av färg
 6. Svart markör för coat-of-vapen.
 7. Liten bit av sandpapper.


Att göra:

 1. Rita en skiss på en bit plywood. Igen, jag tittade på sköld/svärd former på google bilder. Sedan typ av freehanded former på plywood, både för sköldar och svärd. Klipp av spetsen på svärd, så det inte är alltför kraftig.
 2. Slipa kanterna på utklipp ta bort skärpa.
 3. Borra hål för handtag både i skölden och i läder kuter.
 4. Säker hanles med bult och mutter.
 5. Kontrollera om vassa kanter.
 6. Måla sakerna. 2 lager. Jag Använd sprayfärg. Låt det torka.
 7. Låt du ädla riddare färg på sina vapen. En nallebjörn i coat-of-vapen ger extra erfarenhetspoäng och uthållighet ;)

Förklara de grundläggande reglerna om hur man spelar lite mer säkert.

Symbolerna på våra sköldar är:

1) orange shield:

"Pelare eller pelare av Gediminids är en av de tidigaste symbolerna för Litauen och en av dess historiska vapen. De användes i storhertigdömet Litauen, inledningsvis som en härskare personliga insignier, en stat symbol, och senare som en del av heraldiska tecken på ledande aristokratin. Under tiden mellan första världskriget och andra världskriget användes de av den litauiska republiken som en mindre stat symbol, e. g. på Litas mynt och militär utrustning."

2) Red shield:

En annan form av korset användes av den Jagellonska ätten i Polen. Detta över nu dragen på vapenskölden i Litauen, där den visas på skölden av riddaren. Det är också badge av litauiska flygvapnet och bildar landets högsta utmärkelse för tapperhet, ordningen på Cross av Vytis.

Relaterade Ämnen

Att skapa ett universitet Monument och replika brons

2008, min far och jag fick i uppdrag att skapa en 14' höga monument av en cougar maskot för Washington State University. Vi har också skapat tre mindre storlek brons repliker av monumentet att sälja till alumni och fans.I detta instructable jag komme...

Kombinera ett billigt antenn och Nano Router

Kombinera ett billigt antenn och Nano RouterI den här videon förvandlas jag en nästa till värdelösa kinesiska eBay antenn till en mer användbar router med två rundstrålande dipoler och en riktad biquad....

Gör ett mönster och sy en huva väst

detta instructable visar dig hur man gör ett mönster från din favorit bit av kläder, och sedan göra en utan att du behöver rippa alla sömmar.Detta projekt kan enkelt genomföras på en dag om du är väl förtrogen med din symaskin. Om du är ny till sömna...

Att göra en skrivmaskin med ett gammalt tangentbord och en matrisskrivare

detta projekt visar hur du återvinner ett gammalt tangentbord och en matrisskrivare att göra en skrivmaskin.Vad och hur.Tanken är att ansluta tangentbordet till skrivaren med en grundläggande och billiga gränssnitt, jag har använt Arduino eftersom är...

Hur man gör en spitball pistol med ett sugrör och en bit papper

dess ganska effektiva kunde jag inte använda en kamera så jag var tvungen att rita bilder. Ledsen: (. Detta är min mycket första instructable så kommentera och Vänligen inte svär jag vill ha kommentarer vara pg rated(<-lol)Du behöver:Steg 1: Strawing...

Hur man gör ett öga Scanner och en hörsnäcka

Adam visar du hur till göra ett öga Scanner och en hörsnäcka på en låg buget. Det är filmaking, låg eller hög budget....

Hur man tecknar Bore ett instickslås och tappar gemensamma

När du verkligen vill låsa i en tight gemensamma linje runt ett instickslås och tappar, kan du lägga en dra bore pin. I själva verket, om du inte vill använda lim, kommer att sedan en draw bore pin hålla din gemensamma mycket väl på egen hand.Teorin...

Kloning min förstärkare IR fjärrkontroll (och andra) med ett logiskt analyzer och Arduino

självstudiekursen (första) är här att sammanfatta några arbete som jag gjorde för att klona en IR-fjärrkontroll. Detta är del av ett mer globalt projekt om spara ström genom att stänga av tomgång system (hifi, tv,...) inte under nominell användning.O...

Ett roligt, Billigt och enkelt sätt att göra en monetär gåva lite mer personliga

ibland människor be om pengar mot en stor köp eller något annat på sin födelsedag, men ger ett kuvert är bara så tråkigt. Så jag ville hitta ett sätt att tjäna pengar på att ge lite mer konkret. Detta är vad jag kom med...Steg 1: material du kommer a...

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

Chopstick tränare med endast ett gummiband! (och ätpinnar)

Detta är en ganska cool trick där du kan göra en chopstick tränare med endast ett gummiband och restaurangen chopsticks. Jag har använt det och det hjälper dig ganska bra. Jag gillar också detta eftersom du kan göra detta i bara en fråga om några sek...

En amerikansk Holi festival: hur man har ett billigt, roligt och kreativt födelsedag

så jag kryssningar längs internet och jag fick reda på en festival som äger rum i Indien kallas Holi festivalen. I grund och botten innebär denna festival tusentals människor att få färgat pulver och vatten och kasta det på varandra tills alla är var...

BACKBOX en - mer än bara ett lufttrafikföretag och tunga (verktyg)

' aldrig sluta utbildning"är en av mina favorit citat."Att göra fel är kul - du gör det mycket bättre nästa gång" är också en av mina favorit citat."När det blir tufft, tufft få gå" är... också, ja.Men min ultimata favorit är 'Ald...

Ett bälte och hölster gjorda av kartong

jag har behöver ett hölster för min städ Beskäraren fortfarande som jag använder mycket i trädgården. Jag bestämde mig att göra det och ett bälte för att gå med den av kartong till se hur praktiska idén var. Gå vidare till resultatet!Steg 1: Material...

Ett mycket roligt och effektivt sätt att göra ett ord söka! (Mycket lätt)

Hej alla! Detta är min första Instructable så lämna gärna kommentarer och råd! Tack!Ordet söka, ett mycket roligt sätt för att roa dig, jag har tänkt på att skriva ut ett stort block med bokstäver på Microsoft Word så att jag kunde göra min egen, men...

Ett papper plattan och Pop flaska Savonius vindkraftverk

bygga en lodrät axel väderkvarn från kartong och återvunnet pop flaskor att experimentera med vindkraft.Små vindkraftverk har lägre energi produktion än kommersiella vindkraftverk, som de som finns i vindkraftverk. Kommersiella generatorer i interval...

Gör en Skateboard från en 2 x 4 - ett extremt kul (och något skissartad) projekt

Hej alla! Jag är ledsen jag inte har skrivit något på ett tag. Jag avslutat precis min första terminen på universitetet; Det var ganska hektiskt! Jag har haft denna idé sparka runt på baksidan av mitt sinne för ett tag och jag äntligen beslutat att g...

Hur man löda med ett AA-batteri och ett bilbatteri

behöver du ett bilbatteri, AA-batteri, startkablar och lödtenn. Röra vid kol stången från AA-batteri med lödtenn stänger kretsen - detta producerar värme (& ljus!) som smälter lödtenn.Det är intressanta att värme är lokaliserade och är närvarande end...

Hur man övergången mellan ett G-ackord och ett C ackord på gitarr

Tillsyn av en vuxen föreslog för musiker yngre än 12 år. Instrument kan bli mycket dyrt och kan skada lätt. Inledning:En milstolpe på den musikaliska resan att lära sig spela gitarr spelar din första ackord, spelar en andra ackord och lära sig att öv...