Fastställande en steampunk leksak pistol med en bit kartong
Flera år sedan gav en bekant mig en steampunk leksak pistol. Jag märkte att det fanns en trigger som flyttade och främre pipan roteras men trodde inte att mycket av den. Det såg ut som det var tänkt för att göra något, men jag inte betala att mycket uppmärksamhet och det satt på min bokhylla för över ett decennium.

Ett par dagar sedan såg jag något jag aldrig märkt innan – den hade "3V" gjuten i plast. Detta var en batteridriven leksak som gjorde något! Ett par varv med en skruvmejsel avslöjat dolda batterifacket med två AA-batterier.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Broderi floss arrangör med en bit kartong

detta är en lätt broderi floss arrangör med en bit kartong.Njut av det!http://popquit.blogspot.com/Steg 1: Lilla kartong torg Snitt från en kartong låda små fyrkanter med om 5 x 5 cm och skär fyra spår i som bilden visar. /Se corta de una caja de car...

Fastställande en violin axel vila med Sugru

gummi remmar från axeln resten, som bör skydda violin ytan, upplöste över tiden. Vi använde ett paket med Sugru för att fixa det. En plastfolie hjälpte att Sugru inte fastnar i trä; Sugru kan därefter modelleras för att passa perfekt till det särskil...

Fastställande en bruten iBook G4 med flygplatsen kernel panic frågor

Hej alla!Slutligen åstadkommit jag något som är värt att göra en Instructable om :-)Du är förmodligen här eftersom din good'ol iBook började agerar konstigt efter uppdateringen från Mac OS 10.4.8 till 10.4.9. På sättet som du alltid få kernel panik (...

Om fastställande av saker omkring dig med en 3D-skrivare

Åh, frustrationen när släppa en enhet, bryta i bitar. Eller förlora delar från ett objekt som förutom det fungerar alldeles utmärkt. Du checkat redan ut webbplatserna för reservdelar men det som du letar efter finns inte (längre), eller är ingenstans...

Fastställande en micro USB-telefonladdare med Sugru

min telefonladdare var trasig och behövde fastställas.Steg 1: Nedmontering i kontakten Försiktigt isär kontakten. Kom ihåg att anteckna som kabeln är ansluten till vilken pin. Jag glömde att göra detta så jag var tvungen att använda denna webbsida: h...

Om fastställande av ett mindre konstruktionsfel med Dell Dimension 4300 - 5000-serien.

Så jag peta runt inuti min dell dimension 5000, bestämma vad jag ska göra om ram uppgraderingar, eftersom processorn är fort är och dells mobos inte overclockable eller det kan ändras.Jag brände min hand på massiva kylflänsen för Processorn och insåg...

Fastställande en Roomba sida borste med Sugru

Att ha nästan klippa en "arm" en Roomba sida pensel, behövde vi en lösning som återställde integriteten av borsten, medan du fortfarande håller det användbara för sitt ursprungliga syfte. Det innebar att vara flexibel och ha en formfaktor som in...

Om fastställande av en kedja skydd med Sugru

min flickväns kedja skydd var bruten, en ny skulle ha varit riktigt dyr. Tack till SUGRU jag kunde renovera den trasiga delen....

Om fastställande av blöt trä greppbräda (Finger skateboard)

Jag hade gjort fingerboards från tidigare när jag var ung.På grund av billiga woodglue jag äger, 8/10 av min styrelser vände blöt från ålder eller dåligt från felaktig mögel fastspänningJag inte längre äger någon faner och inredningsbutiker i mitt la...

Fastställande en Velbon VGB-36 stativ grepp ben

Jag har ett trevligt Velbon VGB-36 stativ för en lång tid redan. Om du är en professionell fotografering eller casual eller första dagar är det en mycket väl utformad och prisvärt stativ för de flesta användningsområden. Det har många justeringar och...

Fastställande och förbättra en Fisherprice gröna ängar dörrvakt med en vägg-vårta.

Detta har angetts i det gröna tävlingen, eftersom jag konverteras från som drivs bort av slösaktig batterier, till som drivs av en återanvändbar vägg vårta. Således hindrar batterierna hamnar i landet fylla.1: a maj 2013 markerade födelsedag av min v...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Faran med slack elektriska anslutningar, och fastställande av dem!

i världen av elektrisk ström är det viktigt att alla anslutningar göras ordentligt. Det är måste vara tät (inte så hårt att du band trådar av bultar/skruvar) att förhindra hög motståndskraft kontakter som kommer att skapa värme.Lödning av strömförsör...

Praktiskt Tips #1: Fastställande av skåpdörren gångjärn med pinnar

Efter använda eller missbruk (barnen hängande på dörren) ibland skruven säkra gångjärnet på en skåpdörren kommer att dra ut något. Dörren blir krokiga och går inte att stänga ordentligt. Under åren har jag försökt olika fixar, som att hitta en lämpli...

Om fastställande av en iMac g5 nätaggregat med ett ATX PSU (pc)

Ok, första off - kan du göra en iMac g5 vaknar till liv igen med bara en standard ATX (PC) strömförsörjning. Det är lite fult, och skärmen blir inte 20V det är tänkt till, men... det fungerar.Jag vill inte föreslå göra detta om du:A. har pengar till...

Om fastställande av ett armband med Sugru

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Fastställande av mobiltelefon knappar med SUGRU.

Fastställande trasiga mobiltelefon knappar med sugru, på SUGRU bygga natt på Kairo Hackerspace....

Fastställande min dammsugare med Sugru

Natten innan NorthacktonSugru bygga natt, jag knäppte istället drog munstycket ur min Dyson. Det kom isär i två delar där den ska inte normalt :-( Bry dig om.Det gick slags tillbaka tillsammans, men en av plast hålen som en fångst går in var knäckt....