FET distorsion Pedalhär är ett litet projekt som gitarrister kan uppskatta. Det är en booster/overdrive/distortion pedal, beroende på hur du konfigurerar den.

Med några elektroniska komponenter och vissa grundläggande kunskaper om breadboarding och/eller lödning, bör det vara en relativt enkel bygga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tonebender MkII Distortion Pedal

Tonebender MkII har varit en stapelvara i rock and roll i generationer och har använts av gitarrister som Jimmy Paige. Distorsion pedaler vanligtvis arbetar via ändra formen på vågorna som normalt produceras av en gitarr. Detta görs genom att skicka...

DIY råtta klon snedvridning gitarr effekt Pedal - The död råtta

detta är inte någon Mickey Mouse distortion pedal!Denna pedal är en klon av en på min favorit effektpedaler från 80-talet... ProCos råtta distorsion. Det är en grundläggande OpAmp distortion pedal med det klassiska LM308N IC-chip som är en ganska enk...

HEMGJORD PRO CO råtta Distortion Pedal

Hej alla, detta är mitt första försök att göra min egen distortion pedal, som jag har lite elektronik bakgrund så jag kunde förstå det tillgängliga materialet ta en start:).Pedalen är i princip baserat på PRO CO råtta Distortion pedal och jag tog hän...

Överväxel Pedal

En overdrive gitarr pedal är ungefär som en mindre hård distortion pedal. Tekniskt sett, medan en distortion pedal klipp en förstärkt vågformen på en viss höjd, rundor overdrive pedal faktiskt upp i den klippta våg. Även om det gör det fortfarande li...

Dynamisk Band Pass & klippning effekter Pedal krets för gitarr

Det ursprungliga målet med detta projekt var att bygga en funktionell wah pedalen, med hjälp av våra grundläggande elektronik färdigheter, med en enkel och lätt för att förstå krets, avsedd för elgitarr eller elbas. I slutet av dagen, men slutade vi...

Phaser gitarr Pedal

En phaser gitarr pedal är en gitarreffekt som delar upp en signal, skicka en väg genom kretsen klockrent och skiftar fasen av andra. De två signalerna blandas sedan tillbaka tillsammans och när ur fas, upphäver varandra. Detta skapar sound något en f...

Mycket enkel och billig gitarr/bas distortion pedal

här, jag kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel 1 transistor strömsnål gitarr pedal. (Jag ritade kopplingsschema och PCB). Denna krets kan vara körde av gamla 9v batterier (i version 2, jag sprang det av en riktigt billig mobiltelefon strömf...

Arduino på grund gitarr Pedal - öppen hårdvara.

pedalSHIELD är en Open-hårdvara / öppen källkod Arduino gitarr pedal sköld. Det är utformad som en plattform för att lära sig om digital signalbehandling, gitarr effekter och syntar, utan behov av en fördjupad kunskap om elektronik och programmering....

Hur man gör en enkel, mångsidig & badass "DragonBreath" Fuzz + snedvridning effektpedalen/pedal

.:: BADASS DISTORTION PEDAL::.Hej, är jag Emir, en persisk microelectronix ingenjör, expert, forskare, experimentalist, programmerare, innovatör, assembler, handledare & Hobby.& im så ledsen för min engelska inte är bra...: PDetta är min egen fuzz...

Nintendo Advantage gitarr Pedal

i detta projekt använde jag en trasig Nintendo Advantage controller och en signal booster gitarr pedal kit för att skapa vad jag vill kalla den "power-up".Vad du behöver:Nintendo Advantage ControllerGitarr Pedal Kit (de flesta bör passa innanför...

Gitarr booster pedal (MPX-1)

Varje gitarrspelare önskar det:"Perfekt" ljudet!Komponenterna för det är:MJUKskicklighet av spelarenMojo, själ, hjärta (namnet som du vill, men i huvudsak du kan inte köpa den -> du måste ha det!)HÅRDgitarr (trä, strängar,... -> The maskin...

Göra en enkel gitarr snedvridning pedal (steg för steg!)

Så jag bestämde mig att göra en instructable! Detta är min 1: a en, är du välkommen att kommentera allt. ... pleeaase kommentar!Här är video av hur man gör det!http://www.youtube.com/watch?v=1ODWJxliqd4Obs: Vänligen läs alla steg och läs dem noggrant...

Arduino gitarr Pedal

Arduino gitarr Pedal är en digital multi-effekt pedal baserat på Lo-Fi Arduino gitarr Pedal Ursprungligen postat av Kyle McDonald. Jag gjorde några ändringar till sin ursprungliga utformning. De mest märkbara förändringarna är inbyggd preamp och akti...

Icke-binära Pedal

I detta projekt bygger vi en icke-binär Pedal. Det behövs för att styra våra Lötinatör. Dess instructable kan hittas här:Dokumentation av processen kan hittas på http://loetinator.wordpress.com (tyska)Vi skapade denna del av projektet som en del av v...

BMX / Mountain Bike Pedal underhåll

jag gör några ganska Hardcore ridning i bergen nära mitt hem. Idag insåg jag att min pedaler behövde lite tenderar att. De är faktiskt BMX pedaler som jag inte tillskriva sissy klipp-mindre pedal modefluga... (Jag också slipper bära sissy skor att ri...

MTB underhåll: Hur att se över mountain cykel pedaler

efter min MTB underhåll serie Instructables, denna avbetalning är en grundlig guide om hur man remsor, fett och bygga upp pedalerna på din mountainbike. Pedalerna i fråga i detta Instructable är Crank Brothers 5050 x med kon stil kullager. Detta dett...

Plysch Fuzz Pedal

Standard fuzz pedaler var bara inte luddiga nog för mig. Endast fuzziest fuzz pedalen skulle lämpa sig för min musikaliska strävanden. Jag sökte högt och lågt fuzziest fuzz pedalen i landet, men jag kunde inte hitta den. Jag beslöt slutligen att om j...

Renault Twingo Clio Kangoo kopplings Pedal koppling Ball Joint Ratchet länkfältet Rod reparation Fix Kit installera instruktioner leda

ProblemetVevstaken från kopplingspedalen bär och dyker bort av dess kulled som orsakar dessa symtom.Det är ett vanligt fel på Renault Clio, Twingo och Kangoo modeller för kopplings pedal koppling staven att bära och pop bort av dess kulled. OEM koppl...

Hur man återskapa Crank Brothers Acid Clipless cykel pedaler

detta instructable kommer detalj hur du återskapar en uppsättning Crank Brothers Acid pedaler. Notera att detta instructable är för versionen av pedalerna och lös cup och kon kullager. Jag köpte en begagnad par av dessa pedaler på eBay tillsammans me...