Fixa trasig trumma med nya kabelskorjag hade två trasiga trumma klackarna på mitt golv tom och ville ersätta dem. På grund av att jag bara spela recreationally, tänkte jag inte släppa alltför mycket pengar till att köpa nya. Också spela jag med ljuddämpare över trumman huvudet så trimma är inte mycket viktigt, så jag bestämde mig att göra min egen.

Material:
- Lövträ 3/4" tjock (jag använde Alder)
-#10-32 x 2" bultar och muttrar (kostar mindre än $1,50)
-#8-32 x 1" bultar och muttrar (kostar mindre än $1,50)

Verktyg:
- Bandsåg
-Drill Press
-Skruvmejsel

-Tid: ca en timme utan färgning och tätning

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa en trasig nyckel med Instamorph

Arch reaktorn Hackerspace i St. Louis, Missouri värd en Instructables bygga natten med Instamorph. Så fort jag lärt mig vad det skulle kunna göra, visste jag att jag kunde fixa min flickväns trasiga bilnyckel med den. På något sätt, den plast-delen a...

Fixa en trasig blind med bara en bruten penna klipp och tejp

Jag flyttade nyligen in i en lägenhet på min college campus. Det kom med en massa fina förmåner: tredje våningen, full storlek tvättmaskin och torktumlare, verkligen nära klasser, centrala AC och värme, etc. Men har det också massor av saker trasiga...

Uppgradera tube radio med nya mössor och IPOD/AUX input

Efter fastställande av upp skåpet till denna radio och njuta stirrade på det ett tag, är det äntligen dags för att ta en smäll på chassit. Det fungerade ganska bra som det var men det hade ett brummande som alltid i bakgrunden som blir ganska irriter...

Enkla knex pistol med nya triger

det är en enkel knex pistol med nya triger ledsen för små bilder jag använde min telefonSteg 1: fat bara sätta 11 röda kontakterna på en röd stavSteg 2: trigger se bara här 2 orange anslutningar på en vit stavSteg 3: hantera! utan detta du inte kunde...

Fixa trasiga Philips nyans lampa med hjälp av en IKEA Stockholm lampa

Först ber om ursäkt min för min engelska eftersom inte jag är en infödd talare. Om du ser några fel eller något är oklart lämna gärna en kommentar så jag kan uppdatera den.Nu kan tala om projektet: Jag äger några Philips nyans lökar som ingår i rikti...

Fixa en Zip med en trasig tand

trasiga dragkedjor kan vara en rätt smärta i bakkanten, i detta Instructable DoomMeister lär du dig att utföra en reparation av en zip (dragkedjan till alla er amerikaner där ute) som har en av sina tänder saknas.I ett land som Blairstrip 1 du behöve...

Fixa trasiga glasögon med kopparrör

hur man fixar trasiga glasögon med 2 mm kopparrör!Vad du behöver:1) par glasögon2) sandpapper3) tänger4) 2 mm koppar rörInstruktioner:1) bryta dina glasögon hur du vill. Jag föredrar tänkande jag är tuff och för att ta bort en tröja samtidigt bär dem...

Fixa en trasig Nintendo med ett utgånget besparingar kort

kanske, som jag, du har en gammal NES och har kommer att upptäcka att oavsett hur många gånger du blåsa i patronerna, spelet bara kommer inte att läsa. Så, du letade upp på internet hur man får dina spel att ladda. Med den första godbit råd hittat du...

Fixa din trasiga USB med Sugru

Jag är säker på att inte jag är ensam om att ha detta problem: USB som du bär med dig under de senaste åtta åren, som har alla dina filer (även de som du har glömt bort), är nu i bitar. Jo, två bitar för att vara exakt. Kortet i SD har smet från meta...

Fixa trasig spelet patroner med silvertejp

The Story: en dag min bror gav mig ett spel att spela och det var Demon's Crest för Super Nintendo. Ett roligt spel, förresten. Enda problemet: han åkte den översta delen och det hade en tresidig öppning. Och att detta var ett brett, gapande hål, det...

Fixa en trasig ugn med arduino

Kontrollstyrelsen i min ugn startar inte det om inte manuellt slår fläkten på. Men när jag gör att fläkten stannar tills jag manuellt stänga av... Så jag byggde detta att vända fläkten på och av och också att åsidosätta termostaten.Jag byggde detta e...

Fixa trasig UMD skivor

har du någonsin brutit din älskade UMD spel och kan inte spela det längre? Här är Tja en fix till detta, allt du behöver är en platt-head skruvmejsel och superlim.Steg 1: Här är hur du gör det. Nu se om ditt UMD fall är "fastställbara". Om falle...

Fixa trasig hörlurar!

För några veckor sedan, min favorit par hörlurar började agerar underligt - först trodde jag det var min uppspelningsenheter, men problemet verkade alltför konsekvent över alla enheter att förankras där. Jag fick mina händer på ett ett riktigt dinky...

Fixa din Laptop med en hammare

när de skruvarna som håller gångjärnet till skärmen i min laptop gav upp andan, jag behövde en quick fix. En liten tack agerar som en nit gör susen.Steg 1: Ta bort Bezel jag inte gå in alltför detaljerat om hur att ta bort frontramen. Varje laptop är...

Atari FlashBack 2 - fixa trasiga Joystick (3D tryck)

Ett par månader sedan jag plockade upp en Atari Flashback 2 från en välgörenhet butik för $10. Det enda problemet var att någon var så glada när de bröt joysticks. Vad bättre utnyttjande av en 3D-skrivare än att generera nya joystick delar.Vad att mo...

Borra uppståndelsen med nya batterier för billiga

har förekommit vissa instructables publiceras på hur att bygga din bärbara borr batterier med målet att återuppväcka en gammal borr, och kanske gör det för mindre än en standard batteri. Detta innebär vanligtvis köpa celler och ledningar dem in i det...

Fixa en toalettsits med Sugru

Sugru är en formbar silikon kitt som kan användas för alla typer av reparationer och projekt. Jag kommer att illustrera hur man använder det för att fixa en lite trasig toalettsits.Steg 1: Womperjawed Denna byttan glider från sida till sida. Tillbaka...

Hur att hemsöka en gård med hjälp av Instructables (redigerad med nya bilder)

varje år gör vi en gratis haunted house för trakten, det började när mina barn var 2 gamla till knep eller behandla men ändå ville ha en halloween upplevelse, som bara en carport med några ghouls och en pumpkin patch, 13 år senare är vi upp till 1600...

Fixa trasiga glasögon genom lödning

Om du har ett par metall glasögon som bröt, kan du fixa dem wire-wrap och lödning. De återstående stegen visar dig hur.Steg 1: Använd Solid svetstråd Som ett första steg, se till att du använder solid svetstråd. Kabeln bör vara en solid ledare och bö...