Fjärrstyrda elektriska stötar "närvarande"har du någonsin tänkt på att det finns saker du kan ge någon julklapp som skulle föra mycket mer av ett leende på ditt ansikte än till deras. Detta är en av dessa saker! enkelt förklarat är det en elektrisk shocker (liknande som i en tidigare instructable till mig) som distans kontrolleras av dolda knappar i dina kläder, shocker systemet är tagna från en engångskamera och något modifierade, styrsystemet från en billig fjärrkontroll bil.
jag nu tyder starkt på att om du vill avsluta det här projektet i tid för att använda den då jag borde få till Detaljer för hur det görs.

Varning: som ni antagligen förstått detta system använder elektriska chocker strömmen måste hållas mycket låga och spänningen för att driva shocker enheten bör inte överstiga 1,5 v. som detta är fjärrstyrd finns det ingen ursäkt för chockerande någon på ett sådant sätt att aktuellt skulle passera genom sitt hjärta eller andra vitala organ / nerver. jag tar inget ansvar för vad du använder detta för

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektriska Bon-tar

Vill du göra en awesome elgitarr med integrerad Bongos?Steg 1: Samla alla dina material och utrustningMaterial1) trä ark för att göra den rektangulär låda eller det organ av gitarren2) gitarr strängar3) elektriska Audio Interface4) krokar att förankr...

Esp8266-12 blynk trådlösa elektriska kraftmätare

Detta projekt är att mäta elförbrukningen i mitt hem och Visa på min smartphone eller tablett.Det är mycket billigt och enkelt att göra.Detta andra projekt är ett perfekt komplement med:ESP8266-12 fristående blynk kontroll försäljningsställen trådlös...

Sigfox elektriska mätaren

Beskrivning/kontroller:Detta projekt visar dig hur du får din elförbrukning med hjälp av en liten enhet ansluten till din elektriska mätare. Observera att det fungerar bara med den "Compteur Electrique Triphasé agréé EUF, ECS, 60A / 40KWh Multi Tarif...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...Detta projekt dokumenterar mina äventyr i att lära hur tråd upp mitt hem för trådlöst strömförsörjning övervakning. Jag bor i en hyrd lägenhet så jag inte har hacka-tillgång till panelen mätaren...

Oberoende (icke-grid-intertie) sol elektriska system

*** skamlös egenreklam ***De flesta av vad jag skriver är inte relevanta för Instructables. Min viktigaste blogg finns här: biodieselhauling.blogspot.com** Avsluta utvikning... Till den goda grejer **De flesta solar system installerat på husen är hoo...

Stänga av någon elektrisk lampa av din mun blåser

Kan du tänka dig, kan du stänga av en glödlampa genom munnen som blåser precis som du blåsa ut ett ljus? I detta instructables visar jag dig hur du kan göra detta mycket enkelt. Jag tror du kommer att njuta av den.Hur det fungerar: Jag kommer att anv...

Bygga en Analog användning elmätare

jag har använt en Kill A Watt (http://www.p3international.com/products/special/P4400/P4400-CE.html) elektrisk mätare för ett tag och jag beslutat att bygga en analog. Detta projekt gick från att vara enkel, med en enda panel amperemeter och avsättnin...

Att göra en datalogger för en ISTA och Kamstrup el / gas-mätare med Raspberry Pi!

Om Raspberry PiSå äntligen fick jag min nya Raspberry Pi. Detta är en liten, låg makt ARM linux styrelsen med en ethernetadapter, 2 USB-portar och även en full-HD HDMI-port för en blott $30!. Kolla in www.raspberrypi.org för mer information.Efter kör...

Elektrokardiografiska & pulsmätare

detta instructable visar dig hur man gör en elektrokardiografiska och pulsmätare. Den är avsedd att vara en rolig vetenskap projekt bara. Naturligtvis bör det inte fungera som ett medicinskt syfte.Observera: För att undvika varje risk för elektriska...

Elektriska kanot

Detta är en serie 9 korta videoklipp om hur jag ställa in min elektriska kanot. Det är inte exakt instruktionerna, men jag går igenom en många olika delar. Jag hoppas att andra som skapar elektriska båtar, eller funderar på det, kan njuta av några av...

Elektrisk snöslunga ränna

' Tis säsongen att skotta och plöjning! Vi på Firgelli automatiseringar vill göra din vinter mer jolly på alla sätt vi kan, och idag vi ska hjälpa dig att få din Snöplog riggade upp för mötande angrepp av snö. Under de kalla vintermånaderna, många av...

Gitarrförstärkare Tube

vill bygga din egen rörförstärkare för gitarr? Det finns många alternativ: bygga ett kit, bygga från en befintlig Schematisk, eller förgrenar sig som jag gjorde och prova något annat.Kanske, som jag, du designa och bygga från scratch...Kolla in de si...

CPR för CNAs: rädda ett liv på en gång

studerar för att bli en certifierad Undersköterska kan vara ganska svårt. Jag vet detta bra eftersom jag har gått igenom detta själv. Den stora mängden information du har att klämma i huvudet kan tyckas vara omöjligt att omfamna ibland. Men tusentals...

CO2 Laser vatten Chiller

CO2 Laser vatten ChillerCO2 Laser rör kyls genom att köra eller pumpa vatten genom röret. Det är nödvändigt att förlänga livslängden på röret som annars skulle överhettas och snabbt förlorar makt och så småningom misslyckas att fungera. Dyra vatten k...

Piezo penna pulsade strömkälla

i detta instructable, jag drar modulen piezo sparker ur en grill lättare, och transplantera in i vad som brukade vara en clicky-typ infällbar kulspetspenna kropp.Att ge pulsad effekt när du trycker på kolven, är detta fickformat leksak säker på att v...

Nedsänkning spis kontrolleras av Arduino

enkelt uttryckt nedsänkning matlagning är processen för matlagning mat nedsänkt i varmt vatten. Men vänta du säga. Är inte det samma som kokar min potatis i varmt vatten? Inte riktigt. Mat tillagas av nedsänkning metoden är dammsugas förseglade i pås...

Chock bilbälte

Elektronik göra våra liv mycket lätt men jag trodde aldrig att det kan rädda våra liv också.I detta mitt projekt som jag visa hur att rädda våra liv från elektriska stötar.Detta projekt är mycket enkel, dess inaktivera main byta eller stänga strömmen...

Inte din genomsnittliga spara energi råd

*** skamlös egenreklam ***De flesta av vad jag skriver är inte relevanta för Instructables. Min viktigaste blogg finns här: biodieselhauling.blogspot.com** Avsluta utvikning... Till den goda grejer **Alla har en anledning att använda mindre energi.-F...

Rummet besökaren räknare med Relay kontroll

Home automation är en riktigt snygg användning av teknik. Automatisera processen med att stänga av belysningen när du lämnar rummet är trevligt om du är en smula lat som mig, och också är ett sätt att vara snäll mot vår jord genom att spara energi!Ja...