Flera taktiska slag Gun (MTBG)



perfekt pistolen Nerf eller marshmallow wars, bilagor är en vanlig lång fat, brott fat (för nerf) och ljuddämpare (fäster till både fat).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Den professionella Spitwad Guide

Hej. Dess Ilpug.kan få den här rak.Spitwads är en exakt vetenskap. Visst, någon kan kombinera en tub, lite saliv och en bit av läxor att skapa en projektil vapen, men det tar en Spitwad-skytt att göra det bra.Hur mycket vet du om spott-förladdningar?...

Hur man gör en Puukko stil kniv

Jag hade en eftermiddag av och några extra material. Arbetar från 11: 00 till 7 P.M. Jag gick därifrån med en anständig kniv. Den ursprungliga stacken skulle bli valnöt-svart spacer-bok-svart spacer-valnöt-mässing, men jag ändrade det till valnöt-röd...

Aluminium Dome

jag gjorde det på TechShop! www.Techshop.wsJag tog min första klass på TechShop, organiska plåt, säkerhet och grundläggande användning. I den, jag skapade detta aluminium dome eller skål från en kvadrat med ca 20 ga blad aluminium. Här är hur...Steg...

Handheld Car Wash

Jag byggde en fullutrustad ryggsäck-monterad kraftfull motordriven lösning till din smutsiga bil problem.Trött på att tvätta bilen medan bundna till trädgårdsslangen?Visste du njuta av tittar på Ghostbusters? Har du en gammal Scuba tank liggandes?En...

Windows XP och Vista fyra desktopen modifiering

jag letade runt på internet, och jag kom över den här. titta runt på instructables, såg jag det så jag tänkte jag skulle dela det.OBSERVERA ATT DETTA ÄR INTE MIN IDÉ, JAG HELT ENKELT LÄGGA UT DEN PÅ INSTRUCTABLES FÖR DIN INFORMATIONdenna cool gadget...

"Oh damnit" cake and ice cream pops

I'm not much of a cake pop person. Jag har frågor, vet jag. ;)Vår lilla pojke hade en födelsedag nyligen och jag tog hem cupcakes från ett lokalt bageri eftersom jag inte är det var en kaotisk och utmattande vecka med andra grejer på gång. Bil resan...

Mönstrade trägolv

Jag har alltid velat lägga ett mönstrade trägolv och här är det. Färdiga resultatet är mer Ad hoc än planerat, baserat på en enkel skiss dras med min fru på ett kuvert och ändrade flera gånger.I detta särskilda projekt var det material som används av...

MKB42 (W) prototyp gevär (STG44 Variant) V1

The Mkb42 är min nyaste variant till STG44 gevär jag byggt. Den riktiga Mkb42 (W) var den tidigaste inspelade modellen av geväret innan STG44.Specifikationer:8 skott ARBG (semi-auto kommer snart)Mycket dålig precision (denna pistol är tänkt att vara...

Min utomhus verkstad (Minha Oficina)

Alla som har läst min många Instructables har märkt att de har skapats på två kontinenter: Nordamerika och Sydamerika. "Utomhus Workshop tävlingen" har inspirerat mig att dela några bilder av en av mina baser med drift. Min utomhus workshop (ell...

Dela upp trä och Alumilite flaska Stopper

Virket mest yrkanden träarbetare är alltid den mest extrema. Är mycket önskvärt för konsekvens och styrka på en extrem rak ådring. Och på den andra ytterligheten har vi burls där riktningen ändras ständigt och spalted skogen som är angripen av mögel...

Hur man gör en K'NEX gummiband Gatling Gun med valbar Matningslägen

I denna tutorial får du lära dig att göra ett gummiband Gatling gun (aka "minigun") ur K'NEX.Gun funktioner 8 fat som kan varje håller ca 4 gummiband för sammanlagt ca 32 omgångar av ammunition. Pistolen kan drivas av en elektrisk motor (särskil...

Det är en Shrinky Dink slags jul!

Ta barnen och låter göra några stora Shrinky Dink Holiday smycken!Steg 1: Få din Shrinky Dink! Detta är den Shrinky Dink för bläckstråleskrivare. Den nya produkten är nu 8-1/2 x 11 ark och utskrifter på båda sidor.Om du har den äldre versionen-framsi...

Omvandla kläder skåp till en flera vivarium inhägnad

I detta projekt jag bestämde mig för att konvertera min gamla och redundant kläder skåp till en flera vivarium och utnyttjar från vissa funktioner i skåp genom att hålla en låda och gör en liten dörr tillgång till inhägnad för imma system, belysning,...

Hur man gör en anpassad gummiband gun

detta instructable kommer att ge dig, förhoppningsvis, idéer om hur man gör en gummiband gun från början till slut.Vi börjar med design och flera olika exempel att ge dig en idé om vad för slags gummiband pistol att skapa.Steg 1: designa Ok för att s...

Gör en Ray Gun

När jag började bygga detta projekt, jag slänga bara runt på svarven försöker göra ett handgrepp av något slag, jag verkligen hade inte några planer på ytterligare. Men sen tänkte jag att jag borde göra något med det som jag hade gjort, så med det tr...

Hur man väljer rätt Airsoft Gun och enkla spel rådgivning och taktik

okej, så när jag kom i airsoft, var det första jag ville veta, "var kan jag få en av dessa"? sedan "som man vill jag?" Tja, hjälper detta dig att välja.Steg 1: Billiga vs dyra & typer av vapen Tja, det beror på vad du kommer att an...

Hot Glue Gun Extruder för din CNC-maskin eller 3D-skrivare

3D-utskrifter fortfarande kostar några dollar och kan vara utom räckhåll för hobbiest som inte har någon budget. Målet med detta instructable är att konstruera en FDM (brända Deposition Modeling) skrivare extruder (en nyckelkomponent) med hjälp av en...

En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!

Min idé!En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!Jag har utformat och byggt alla typer av maskiner i förflutnan.Jag konstruerade maskiner för Robot Wars och byggt över 30 elfordon och enheter. För närvarande jag konstruera oc...

Love Gun

LOVE GUN skapades som en bröllopsgåva för ett älskande par som var att vara gift; Ursprungligen jag skulle bara göra allestädes närvarande gåvan av pengar eller lite 70-tal fondue set, tills inspirationen slog. Hiram, brudgummen, förutom många saker...