Flimmer upp till 6 lysdioder med ArduinoHi det.
Julen kommer närmare, och jag undrar om jag kunde sätta lite ljus i mitt rum att komma in i "Julstämning".
Men efter en kompis brann ner granen ljus, jag vill inte bränna riktiga ljus in i mitt rum.
Så varför inte låta Arduino ljus för dig?!

Detta Instructable visar dig, hur flimra upp till 6 lysdioder med en Arduino Microcontroller.
Mer information om Arduino besök http://www.arduino.cc/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bass lyhörd RGB lysdioder med Arduino

Denna tutoiral visar dig hur du använder Arduino och styra en uppsättning av lysdioder med musik från datorn. Denna handledning kräver:-Arduino (jag använde en leonardo)-liten skärbräda med bygel ledningar (kit är det bästa)-rgb led strip (jag använd...

ESP8266 kontrollera WS2812 Neopixel lysdioder med Arduino IDE - en handledning

Hej alla,Om du är som mig, har du letat runt på internet för en bra tutorial om hur du använder ESP8266 med neopixel lysdioder (AKA WS2812 eller WS2812b), programmeras via Arduino IDE. Jag har inte hittat det allt på ett ställe, på engelska, men det...

Fancy blinkande lysdioder med arduino

Detta är fancy ljus generator som är byggt med Arduino. Detta projekt använder fyra lysdioder och kontrolleras med hjälp av en microswitch(button switch) som utlöser dem till glöd lysdioder i olika sekvens och mönster...Uno är en i serien av USB Ardu...

Blinkande lysdiod med Arduino Nano

Hej vänner,Att se en blinkande lysdiod är så roligt, men när du gör en liknande det själv då roligt är ännu mer. ^_^Låt roligt börjar,I detta instructable, har jag visat om hur blinka en LED med Arduino Nano.Obs: jag inte använde motstånd i detta ins...

RC sändare till USB-spelkontroll med Arduino

Varför ska jag göra detta?När det gäller att flyga RC flygplan med hjälp av en simulator kan vara ett bra sätt att finslipa dina färdigheter under lågsäsongen eller ens förbereda för din första flygning. Den stora nackdelen att med hjälp av simulator...

Hur till program ATtiny85 med Arduino UNO

Hur man programmerar Attiny85 med Arduino UNO i mest lätt vägSteg för steg handledning, med några åtgärder för att hoppa av Awesome PCB.Steg 1 - vad vi behöver?Steg 2 - ansluta Arduino ombord med ArduShield och ATtiny85Steg 3 - Setup Arduino IDESteg...

Mugg musik: Förvandla vatten till ett Instrument med Arduino och ChucK

Vad händer om du slå alla ledande yta till ett instrument? Gillar, säga... en mugg vatten? Bäst av allt, är det billigt; du behöver bara $1 värt extra elektriska komponenter (inte inklusive Arduino).För detta projekt, min vän skörd och jag kombinerad...

En nybörjare guide till setup ESP8266 med Arduino Mega 2560 eller Uno

För produkter med öppen källkod för att lyckas eller anta en masse "skaparna" / "DIY-na" / "dev" / "etc"; en aktuell och korrekt dokumentation eller snabbstart-guide som skall krävas. Användarens inlägg i diskussion...

Introduktion till Home Automation med Arduino och RF-signaler!

Idag ska jag visa dig en introduktion på hemautomation med RF-signaler.Föreställa sig mitten av vintern, det är kallt och mörkt ute, men tack vare automation du vakna upp till ett varmt och ljust rum, med en varm kopp kaffe ångande vid sidan av sänge...

Första steget till din smarthome med Arduino

det första steget i att skapa en smarthome, är att helt enkelt slå på och av ljus.För till att starta detta projekt behövs för följande produkter:• relä modul förenlig till Arduino (betyder på 5V)• alla Arduino, jag väljer Mega 2560 många ingångar oc...

Spela upp ljud på dator med arduino och progduino

Idag kommer jag visa dig hur lätt det är att bygga en enkel spelare och kör det på datorn med arduino och progduino.Läs mer om progduino: http://www.progduino.comSteg 1: Arduino kod - spelaren på din dator.Kopiera koden till din arduino redaktör.void...

Strömmande video från SD-kort till Nokia LCD med Arduino

Länge tänkte jag spela upp video med var ljud inte möjligt på Arduino. En dag jag beslutade då att ge det ett skott och det visade sig vara enklare än jag trodde.Jag beslöt att skriva stegen i en instructable till förmån för andra överväger prova sjä...

Hur man styr 8 lysdioder med arduino uno

Hej stötarna detta är min första arduino projekt vänligen kommentera hur u känner. Steg 1: Saker du behöver När det är lätt projekt för nybörjare är så delar är också enkeltDelar:1 - Arduino uno eller någon annan ombord fungerar1-Beardboard9-hoppare...

Post till Google Docs med Arduino

Kan få rätt in i detta. Jag logga temperaturen i ett rum på ett Excel-kalkylblad via Serial.print kommandon och sedan importera CSV-filer och yada yada. Jag kunde inte få till data om inte jag var hemma, och även jag var tvungen att lämna min dator i...

Bränna Arduino Bootloader till ATMEGA328P-PU med Arduino Pro Mini

Här är en krets som byggde på några perf ombord som gör det enkelt att bränna Arduino bootloader till en tom ATMEGA328P-PU-chip.Exempel-efter byggnad krets uppladdningen ArduinoISP skissen från fil -> > 11. ArduinoISP -> ArduinoISP till Arduino P...

Multiplexering med Arduino och 74HC595

74HC595 är en lätt och billig (på cirka 60 cent styck) sätt att öka antalet digitala ut stiften på din Arduino. I denna tutorial ska jag visa dig hur man kör upp till 16 lysdioder med en 74HC595 med hjälp av en teknik som kallas multiplexing. I slutä...

Musik till RGB lysdioder

* Obs * detta projekt utförs av en grupp studenter från Singapore Polytechnic.De verktyg och komponenter lämnades av våra FYP handledare Teo Shin Jen.I detta projekt används fast fourier transform(fft) för att konvertera analoga data från tid domän t...

Arduino 16 lysdioder med två 74HC595 SKIFT register (obegränsad stift)

Detta är min första instructable, hoppas du kommer att gilla den. Jag har spelat runt med lysdioder för ett tag och jag insåg att jag är ganska mycket begränsat med Arduino stift och kan inte göra stora projekt som kräver en hel del stift. Detta är s...

Polisens blixtljus med scanner rgb lysdioder och Arduino

Det är inte en riktig blixt mönster som används av polisen.Bara några öglor programmeras av mig att demonstrera några möjligheter.DISCLAIMER:JAG ÄR INTE ANSVARIGA FÖR ÅTGÄRDER ELLER KONSEKVENSER NÄR DET GÄLLER DENNA TUTORIAL.Använd det endast inomhus...